-
Jestli to někdo už nezmínil, tak na amazon.com běží velký slevy na digital download hry. Namátkou tam je třeba Tomb Raider za 5 dolarů, Colonial Marines za 2 doláče (je to průměrná hra, ale třeba po těch updatech může alespoň coop za těch 40Kč někoho zabavit). -
Šťastné a veselé
Battlefield 4 Battlepack Gold – kód: FFNZ-5SA5-ZVFM-R2BS -
hemží se to tam vychcánky, co nakoupí a pak prodávají s vidinou snadného zisku, když není konzole nikde k sehnání...
-
To taky není nic přímo proti Walkerovi. Jenom mě sere to všudypřítomné brečení, jaký to byl super herec. Nebyl.
-
Jacku, o Kalašnikovi má ponětí snad každý hráč, protože jeho dítě někdy ve hře používal.
EDIT: Je víc než pravděpodobné, že s tvůrcem Stg spolupracoval, protože byl po válce odvlečený do SSSR a pracoval ve stejné továrně jako Kalašnikov. -
Uživatelé aukčního serveru eBay.com doposud prodali cca 65 tisíc konzolí PS4 a 33 tisíc Xbox One.
ano hemží... ale více se to hemží lidmi, co prodávají použité konzole... a ti se toho zbavují proč?
NAvíc pokud někdo nedá nějakou cenu typu 20 tisíc za PS4, nebo XO, tak se to na takových serverech prodá na 100%... tedy víc nabídek, než těch 30, případně 60 tisíc na ebayi ani nebylo -
Všiml sis někdy, že na aukčních serverech (aukro, ebay,..) se to hemží obchodníkama, kteří prodávaj nové nepoužité produkty? Asi ne, co? *7*
EDIT: Bral bych to spíš jako důkaz větší poptávky po PS4 - tuhle poznámku jsem chtěl btw vynechat, ale všiml jsem si tvých příspěvků se zápalem bojujících za čest MS konzole pod článkem o Xbone, takže jsem si to nemohl odpustit. *15* -
Uživatelé aukčního serveru eBay.com doposud prodali cca 65 tisíc konzolí PS4 a 33 tisíc Xbox One.
tak že se PS4 lidi zbavují, mě ani moc nepřekvapuje :D -
Rus co vykradl a okopiroval temer do detailu popularni Nemeckou zbran STG-44 si mozna zaslouzi zminku ale Walker si zaslouzil , zaslouzil by si i neco vice... Mimoto tady to je herni sajtna a nikdo o nejakem Dedkovy kalašnikovy treba nema ani po neti.
-
Nic proti.
Nejsem žádný milovník Walkera a taky nechápu to oslavování jeho osoby jako velkou životní inspiraci. Brečet ale nad smrtí někoho kdo vymyslel zbraň kterou používají často jebnuté lidské existence mi příjde kapku víc na hlavu.
Existuje plno lidí kteří by si zasloužili víc pozornosti jak Walker, ale Kalashnikova bych mezi ně neřadil.
Kalashnikov vymyslel zbraň která je levná, efektivní a udělal dobře svojí práci.
Ale že by tím udělal nějakou velkou službu pro lidstvo by se taky říct nedalo... -
http://i43.tinypic.com/wt8svp.jpg
-
Hello Games (No Mans Sky) maj vyplavený studio *9* https://twitter.com/hellogames
-
V pondělí umřel Kalashnikov a nikde ani zmínka. Zato z druhořadého "herce" se všichni můžou po*rat.
-
Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.
Nápodobně gamesáci! -
Video: Když se Vám z konzole Xbox One nečekaně zakouří...
Smutné je, že si tuto situaci s troly musí čtenáři řešit sami. -
jj jak pises
-
Contagion
ostatni pisou blbosti *3* -
Hádám, že ne - skript používá nativní metody Chromia pro přístup k localStorage (tam se ukládají jména blokovaných). Mělo by být ale relativně jednoduché upravit to tak, aby to fungovalo i pro FF - vyzkouším a případně uploadnu.
EDIT: Tohle by mělo fungovat: http://uloz.to/x9chuuSA/detroller-ff-user-js
Stačí přetáhnout soubor skriptu do okna FF, povolit a možná restartovat prohlížeč. Seznam blokovaných se pak plní přímo ve skriptu, pokud ho plánuješ upravit pomocí GreaseMonkey - je to hned na začátku. -
Okami mam z PS+ a hrál jsem asi 40 minut *1* Já z těhle slev pořídil 5 her takže mam co dělat *14*
-
bude ve Firefoxu stačit, když do greasemonkey vložím ten skript? sice budu bez UI, ale hlavně aby to fungovalo líp, než ten co mám teď