Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    Castle Crashers, Superbrothers, FEZ, Rock of Ages... záleží co přesně chceš. já teď koupil Rogue Legacy a The Path
  • Tak ať se hádají doma se zrcadlem nebo jdou na vlastní sraz... Whocon....
  • Pilgrim66
    Skvělý! Už i Rhulad je pryč! Ještě jednou díky.
  • Pilgrim66
    Super dárek, díky!
  • :D och jak sem blbej, diky
  • Tak tomu říkám turborychlost! :) Není nad praktické dárky. Funguje výborně, znovu děkuju.
  • rancor1223
    Píše že koupil Cthulhu Saves The World a že to zaplatil z Steam Wallet (a angličtiny "peněženka") penězma ze Steam kartiček.
  • Horst_Fuchs
    The Binding of Issac, Aquaria, Closure, Noitu Love 2 , Terraria, The Misadventures of P.B. Winterbottom, Super Meat Boy, Rise of the Triad
  • adahn
    Refresh by měl stačit, zkus to přidat bez adresy - jen ve tvaru "Nick".
  • World of Goo, Trine, penumbra/amnesia, unmechanical, reus...
  • Hotline uz mam, Braid take, nic jako wallet mi to nenachazi ?
  • Ataker
    Tak to se může jít zahrabat i Chuck Norris, protože ten je v podstatě taky Veskoslav :D
  • super darek. diky ti!
    - jen teda otazka- i kdyz sem si tam pridal nick@tiscali.cz tak se mi stale zobrazuji. je treba jeste nejaky kouzelny zarikavadlo? refresh nepomohl
  • ringmancz
    Okami mě láká, konečně si i na konzolích uvědomili, že s těma základníma cenama to nikdo kupovat nebude
  • Vrook
    Já si dnes koupil za asi 0,69€ (a to snad ani neni ve slevě) na steam wallet, který sem vydělal prodejem různejch kartiček a podobnejch blbin, Cthulhu Saves The World.. to mi bylo doporučovaný asi od sedmi různejch lidí. *3*
  • adahn

Detroller v1.1

Jako dárek ode mě tu tedy máte nový Detroller pro Chrome a Operu:
    http://uloz.to/xzCyLLwJ/detroller-7z

Nové funkce:
    - Jména blokovaných jsou nyní case-insensitive
    - Narychlo spíchnuté UI, ve kterém lze trolly libovolně přidávat/mazat, dostupné po kliknutí na ikonu rozšíření vedle adresního řádku.

Instalace je jednoduchá: Ctrl + Shift + E (otevře panel Rozšíření) > Režim vývojáře > Načíst rozbalené rozšíření > navést na rozbalený adresář
  • Jack1947
    Retro city rampage... ?
  • Jack1947
    Nektery jedinci maj radi hadky jak tento den tak po cely rok. *3*
  • Hotline Miami
  • Veskoslav
    Braid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit