-
Tak když jsou ty svátky klidu a míru, můžem dát pokoj i s hádkami, ne?
*3* -
poradte nakou indie hru, ktera stoji za koupeni ve slevach ?
-
Za pár dní si tu zase budete nadávat do idiotů, takže kde je pointa? :)
-
Veskoslav jsi a ve Veskoslava se obrátíš. Amen
-
Nejaky dobrak uz zobral BF4 pack a nedal vediet, ani sa neunuvajte.
-
Tipl bych, že už má ban, protože jeho příspěvky tu zmizely.
-
Asi tak no, Hele s tim Veskoslavem pozvolna na Vanoce aby tady jeste byla smysluplna debata o tomhle temu to bych tedy nechtel. *4*
-
V pohodě, stejně jsme všichni Veskoslav. *15*
-
Tobe taky, samozrejme... nwe ze bych nechtel ale nechtel jsem znevyhodnovat ostatni proto jsem psal obecne vsem. *4*
-
Letos ? Takze jinak ty si uplne secko z minulejch let hral ze... (Mortal kombat, je remake vsech dosavadnich dilu v lepsi grafice co vim).
Hmm... napsal bych indie hry ale to by nemelo smysl mimoto (indie byl i Outlast). -
#JackForSantaClaus !
hepy vánoce i tobě *2* -
outlast, mortal kombat 9 nebo shadow warrior...nic jinyho letos za to nestalo
-
Nemám ho skrytého. Jenom nereaguji. Po Vánocích to opravím a už se nebude ani on zobrazovat.
-
Jake hry napriklad ? Jestli jen to nebyl dalsi zfaillovany pokus o trolting. Uc se, uc se neni nikdy pozde na zjednani upravy a napravy. *3*
-
Rhulad se mu a bohužel i mně, pořád ukazuje.
-
dej sem poradny hry na tyhle ti kali pes *6*
-
mě nemá, včera to tady vyhlašoval .)
-
Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.
Vam taky, preji krasne proziti svatku, hodne darku a stale dobrou naladu. Pevne verim a doufam ze budete stejne dobry (mozna lepsi) v tom co delate (jak tady tak v Levelu). (Mimochodem diky za opozdene darky k predplatnemu, skoro jsem uz nedoufal).
Taky bych popral vsem, zde i tem co treba nejsou nejpratelstejsi hlavne vsem registrovanym!
ale i ostatnim pac jsou vanoce a ty maji byt v klidu, takze naklikavacum preji i trollum a i mene zdatnym a egoistum.
Bez rozdilu , protoze o vanocich ma byt prano Vzdyt i ve valce se nekde nebojovalo tak proc by melo tady ze. Merry Christmass to all. Budte tak skvely jak jste byli. Doposud.
*3* *3* -
A nejlepší je, že Veskoslav má tyhle debílky dávno bloklé, takže reagují zbytečně *7*
-
A bohatého ježíška
Sims 3 Starter Pack Origin Key
6MC8-B3WJ-3QAL-S82J