Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čtení vůbec není tvoje silná stránka..
  • Miserius

PS3 Slevy

Výborný PS3 slevy (EA hry, Ni No Kuni atd...) Určitě mrkněte...
    http://blog.eu.playstation.com/2013/12/24/the-playstation-store-january-sale-starts-today/
  • adahn
    Nejsi, Jindro, tebe tady vidím *4*
  • GTA 5 na PC

To že vyjde jaro/léto 2014 se ví asi už půl roku, netuším co spekulujete pořád, to bude teprv pořádné GTA !. Stejně tak příští rok vyjde na konzole.
  • braveman
    Přestal jsem to číst po prvním odstavci, tak snad jsem o žádný duchaplný názor nepřišel *15*
  • braveman
    Pane kozy, rozdíl.
  • Gojira
    Xzone měl ještě před týdnem vydat Rainbow Six...
  • froztik
    Je fakt, že na xzone je taky GTA 5 s plánovaným termínem na jaro 2014. http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2967
  • Inquisitor
    Amazon
  • Vrook
    sauce? *8*
  • kennyB

Vánoce

Zdravím, přeji redakci a všem zdejším hráčům hezké vánoce a spoustu her pod stromečkem *3*
  • ringmancz

Spekulace: Vývojář GTA V naznačil port na konzole Xbox One či PS4.

dneska prý mají ohlásit PC verzi na březen
  • pranice, vranice, branice *5*
  • Jack1947
    Ja bych ti to nikdy neveril. Veskoslav totiz ma velice "(ne)"originalni styl psani. *3*
  • Pilgrim66
    EA mělo hromadu super slev asi před měsícem, takže bych úplně nebyl tak přísnej
  • Jack1947
    Ty si hloupy, kdyz budes u vetsiny v seznamu budes ledva moc pssat s trollikama jako si ty. Uvidis jak dlouho to vydrzis. *4*
  • jindra.veliky
    snad sem taky v tom seznamu, aby me tu uz nikdo nerusil *5*
  • Jack1947

Video: Když se Vám z konzole Xbox One nečekaně zakouří...

Hezke no, konecne neco co je zcela inovativni a vyjimecne originalni... Kdyz nekdo koupi Xbox mu jeste ukaze jak pekne umi zakourit.

Pripomelo mi to jednu udalost pred lety kdyz nam "zakourila" tv , nasledovalo vypojeni ze site a odneseni na dvur... pak uz vychladla ale vypadalo to celkem obdobne. Kour jako kour. *4*
  • Veskoslav

Origin

Zdá se, že se EA probralo z kómatu a dalo i nějaké ty slevy. Škoda jenom že většina z nich je naprosto o ničem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit