-
Vzal jsem Medal pac sem si to uz delsi dobu chtel , zahrat diky. ( jen me odrazoval ten origin). -
Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...
Vzal jsem si Trine, děkuji nastotisíckrát a přeji pěkné svátky. -
Děkuji. Vzal jsem si King´s Bounty: Warriors of the North, aby to nikdo nezkoušel.
-
Šťastné a veselé
Tak že jsou ty Vánoce... *4*
Battlefield 4 Battlepack Gold – kód: 248P-5SP6-KS95-7D6Q
King's Bounty: Warriors of the North – Steam Key: TPN9V-3VE9Z-CEYQ9
Trine 2 (pouze základní hra bez DLC) - Steam Key: AGQ27-G4MGX-LH7C7 -
Ještě jednou hezké Vánoce všem
Medal of Honor Steam Key
IQ3HZ-RLJZA-WM4CT
Mirror's Edge Steam Key
IKAYP-YZT7A-R0A3M -
Hezké Vánoce!
PS: Přemýšlím, co se tu bude muset dít, aby redakce začala dávat někomu bany, když to že tu někdo někomu přeje sebevraždu jde bez povšimnutí.
Stejně si říkám, co to musí být za ubožáky... -
To je celkem legrační, že na vás kašle i ten, koho se snažíte vyprovokovat.
-
Tak já vám teda taky popřeju.
Serveru samotnému přeju hlavně klid a ať vás práce baví dál. Normálním diskutérům klid a děkuju za kolikrát nové informace a nebo tipy.
Paradiskutérům vlastně taky popřeju a to, abyste konečně dosáhli té slávy po které tak dychtíte (Doktore jednou to vyjde), Rhulade tobě přeji hlavně klid a mír v duši, Veskoslavovi nadhled nad pluskama a mínuskama, God-of-Warovi průchodné cévy a silné srdce, Jackovi přeju nalezení nějaké další aktivity do které by mohl být takto hrr.
Tož krásné prožití svátků a koukejte všichni dohrát ty hry, co jste koupili ve slevách! -
Na něco takovýho jsem se chystal, jen jsem přemýšlel nad implementací. WebSQL by byla dobrá volba, jde v podstatě o databázi v prohlížeči, která nezmizí promazáním cache, ale asi by se tím provádění skriptu hodně zpomalilo. Každopádně tahle verze není poslední, navečer po otestování přidám takovou, kde bude blacklist case insensitive.
-
Samozřejmě, že nejsi Veskoslav, to by mě ani ve snu nenapadlo.
-
Jo jsou Vánoce nejnudnější svátek v roce a já musím být u rodiny, čili dovol mi trochu srandy na tvůj účet. *3*
-
Já omáčky všeobecně rád, možná až na koprovku. *3*
Ale čekal jsem teda spíš reakce, jakej jsem debil, že neumim anglicky. Vono se sauce totiž píše schválně místo source, páč to asi tak zní, každopádně je to zažitý mezi nerdama z fourchanu a podobnejch stok. *2*
Sauce
Another way of saying source.
Zdroj: Urban Dictionary -
Nejsem Veskoslav deb*le. Jenom je mi na zvracení z takové kur*y jako jsi ty.
-
Zase sis popletl účty a reaguješ tím druhým *3* PS. A nevím, co tu děláš Zagorku, když jsi mi psal na face, že ho chceš. *3*
-
Vánoce
Dík tobě taky *3* . -
Přejeme krásné prožití vánočních svátků a ať dnes večer pod stromečkem každý najde, co si přál.
Vám též. :-) -
Jindra jedinej vtipnej trolbot. *3* Třikrát Skyrim pro Jindru!
adahn: Jednodušší blacklist a jeho editace a fungující i na jednopísmenkové predátory. Skvělá práce, děkuju! *3* Jestli teda chceš připomínky .. mno spíš mám dotaz jestli bys byl schopen dodat funkci - pro tlačítko aby vyjelo okno jako má třeba translate plugin a do něj hodit zkopírované jmeno a do blacklistu s ním nebo přímo na stránce jako popup plugin, zkrátka kdyby se ti povedla jednoduchá editace. Tak by to bylo super. :) -
Sony se chystá přinést realističtější zpracování tváří postav do her.
Bacha na Uncanny valley... -
Sauce?
Já nejraději rajskou nebo svíčkovou *1* -
Hezké a poklidné prožití Vánočních svátků redakci, hráčům a diskutérům.