Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uživatelé aukčního serveru eBay.com doposud prodali cca 65 tisíc konzolí PS4 a 33 tisíc Xbox One.

Vs k u toho sedim porad :D ale den ma 24 hodin, neco naslim a tak chodim na net, opravdu u toho nesedim 18 hodin denne :D a pisu sem o xboxu, protoze ta konzole je prave skvela ;) nezlakalo me to hype kolem Ps4, ktere bylo zcela nezaslouzene...
  • Však místní recenze tu snad nikdo normální nebere vážně. Last Light se samozřejmě vynikající 8-9 tková hra.
  • Tak sem právě dohrál Metro Last Light. Musím říct, že po tom, čemu se tady dávají vysoká hodnocení, a tom, že tenhle skvost dostal jen sedmičku, jsem trochu posmutněl. Jsem sice kovaný fanda prvního dílu i knih, ale objektivně: co tomuhle chybělo? Fenomenální vizuál, dospělý příběh (s krásně udělanou milostnou scénou), dechberoucí momenty (hlavně procházky Moskvou, "stíny", Chánovy duchařské mise... Kolikrát sem byl z té úžasné atmosféry přikován a ohromen - k tomu přispívalo i výborné ozvučení). Z nasprosto epického konce (ať už špatného nebo dobrého), jsem měl i jako beznadějný cynik pěkný knedlík v krku. Ta hra se jednoduše zlepšovala s tím, jak pokračovala. Nedostaky samozřejně jsou, jako i věci, které se mi víc líbily v předešlém díle, ale celkově... Tohle je FPS, dle které by se měly ostatní řídit.
  • Miserius
    Web Store mi taky nejede...
  • Horst_Fuchs
    ajaj, to zas budou všude mraky nováčků...

EDIT: Zájem bude asi obrovskej, na tu stránku kde se to aktivuje se už nejde vůbec dostat. Totálně přetížený. *3*
  • jindra.veliky
    diky za info

a je to u tech Aliens steam verze? Pise se tam digital download a u jinych her, ktery jsou pres steam je normalne online game code *8*
  • jindra.veliky
    sezente si vlastni klice
  • froztik
    Na steamu se dneska rozdává Left 4 Dead 2 zdarma. Tak kdo ji nemá, stačí nainstalovat a je vaše. *5*
  • hm, celkem bych i mrkl, kdyby se mi jen podařilo přihlásit na ten store. po pěti sekundách mě to odhlásí že login failed.
  • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Takže to je tak trošku podvod?
  • ringmancz
    v té games.cz skupině na steamu bude stačit účet do konce roku 2013, budou i další podmínky, ale pokud budeš chtít, tak já bych tě tam uvítal ;)
  • Dakujem. A prijemne sviatky aj tebe!
  • Vrook
    Ne, lidma, co prodávaj konzoli na ebayi, protože jí koupili omylem, nebo já nevimco, se to tam vážně nehemží. Ale víš co, mně je to úplně u zadku, já tu přece nemusim bojovat s větrnejma mlýnama za čest svýho oblíbenýho produktu, i kdybych nějakej měl. Tvůj postoj mi příjde naprosto očividnej: koupil sis Xbone a teď s nim jsi buďto vědomě nebo podvědomě nespokojenej, takže máš potřebu hanit konkurenční produkt a xbone vyhánět do nebes...
    Protože proč bys sem (a do ostatních diskuzí) jinak psal tyhle nesmysly, místo toho, abys seděl u svý oblíbený konzole a užíval si její údajnou genialitu? *7*
  • Kravicka
    Ostatni 2 vyzrane. To muzes smazat ty kody.
  • Díky moc za Stellar :-)
  • Vzal sem si s dovolenim Trapped Dead a DEKUJI :))
  • Inquisitor
    Díky, vzal jsem si Stealth Bastard Deluxe.
  • Larky
    Stačí mít v rámci svého accountu US adresu a s digitálními hrami, pokud tedy nejsou omezeny region locky, není problém.
  • Larky

Veselé Vánoce :)

Organ Trail Director's Cut STEAM key - T4IYE-XCW02-CXVQI

Rochard STEAM key - D7CL5-N99ZP-4YMXT

Stealth Bastard Deluxe STEAM key - V8GFP-JXN35-BZC35

Stellar Impact Steam Key - MBCR2-TEX5V-HNFIM

Trapped Dead Steam Key - P5XK9-C7HFN-Y584Y
  • Inquisitor
    Nemusíš být na Amazonu z USA, aby šlo nakupovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit