-
Díky za tip, určitě do budoucna zapracuju.Zabijakorku
-
Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...
Já jsem spíš příležitostný hráč. Takže jediný tři hry co mám nainstalovaný jsou Gta 4, cod 2 a wot.:D ale jestli ho nepotřebuješ tak bych se nebránil. Díkes. Zabijakorku. -
Kreditku netřeba, ale platební kartu určitě doporučuju pořídit, dneska je docela těžký se bez ní obejít, což platí dvakrát tolik pro hráče a čtyřikrát tolik pro hráče, co za hry poctivě platí a nepirátí, což taky doporučuju. A spoléhat se, že požadovanou hru seženeš napsáním do diskuze na games.cz, to funguje možná o Vánocích, ale zkus napsat to samý za měsíc.. To tě tu vypískaj tak, že ti uletí klobouk. *3*
-
Neboj, ja te tech minusu zbavim *1* Hele mam na tebe dotaz kdyz uz sem ti ukrad to Trine 2 :-D Mas Assassins Creed Brotherhood?
-
Jak už zde bylo napsáno, kreditku nemám... Ale moc nechápu ty mínuska. Jen jsem se zeptal, tak doufám, že jsem nikomu nezkazil vánoce. *4* zizi243@live.com ,jinak případně děkuji za klíč. Zabijakorku
-
Děkuji Ježíšku *15*
-
steamove K I N G S B O U N T Y – W A R R I O R S O F N O R T H z LEVELu
IW▀K4-3VEXJ-6QXEQ – Prizemz ▀ je prvnim pismenem z prijmeni designera King's Bounty z roku 1990. -
Jo tak Collectors Edition... to zni hustě *1* Jeste jednou dik, jdu sosat a hrat :-D Sry "zabijakorku" ale kdo driv pride... znas to *15*
-
Pokud jsi nestihl kód niže tak napiš email a ježíšek se možná vratí.
-
Collectors Edition ... zrejme to ma v sobe i ten datadisk. Takze vlastne 2hry v jednom. *3*
-
Díky, sebral sem to já *1* Koukam ze je to naka CE edice co to znamena? A ten GOBLIN MENACE to co je? *8*
-
-steam kód pro Trine 2: 69N3H-EA60Y-9PC89
Ježíšek -
Aye.
-
Jede Vám Steam?
-
Steam je zase nefunkční. Že by další hra zadarmo? ;-)
-
aleluja. tak zatím jsem koupil ni no kuni a dantes inferno.
-
Navic i nak moc nesomroval, slusne se zeptal... Kdyz jsou ty Vanoce (teda byly)... nekdo by mu mel podat ruku. *4*
-
Díky
-
třeba prostě nemá učet na placení po netu nebo je to mladší ročník a nemá prachy ....
-
Trine 2 se v nějaké akci/bundlu vyskytuje celkem často. Teď je na něj 80% sleva na Steamu, pár dní zpátky to bylo dokonce 90%. To vážně nejsi schopen obětovat stovku za skvělou hru a musíš žebrat? Navíc, i kdyby se tu nějaká taková dobrá duše našla, nebylo by od věci nechat na sebe kontakt, neboť volně vložené klíče se tu bez pípnutí kradou.