Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za tip, určitě do budoucna zapracuju.Zabijakorku
  • Nejenom na Steamu či GoGu probíhají velké vánoční slevy a výprodeje. Svou vlastní akci s názvem Totální...

Já jsem spíš příležitostný hráč. Takže jediný tři hry co mám nainstalovaný jsou Gta 4, cod 2 a wot.:D ale jestli ho nepotřebuješ tak bych se nebránil. Díkes. Zabijakorku.
  • Vrook
    Kreditku netřeba, ale platební kartu určitě doporučuju pořídit, dneska je docela těžký se bez ní obejít, což platí dvakrát tolik pro hráče a čtyřikrát tolik pro hráče, co za hry poctivě platí a nepirátí, což taky doporučuju. A spoléhat se, že požadovanou hru seženeš napsáním do diskuze na games.cz, to funguje možná o Vánocích, ale zkus napsat to samý za měsíc.. To tě tu vypískaj tak, že ti uletí klobouk. *3*
  • Neboj, ja te tech minusu zbavim *1* Hele mam na tebe dotaz kdyz uz sem ti ukrad to Trine 2 :-D Mas Assassins Creed Brotherhood?
  • Jak už zde bylo napsáno, kreditku nemám... Ale moc nechápu ty mínuska. Jen jsem se zeptal, tak doufám, že jsem nikomu nezkazil vánoce. *4* zizi243@live.com ,jinak případně děkuji za klíč. Zabijakorku
  • Děkuji Ježíšku *15*
  • steamove K I N G S B O U N T Y – W A R R I O R S O F N O R T H z LEVELu

IW▀K4-3VEXJ-6QXEQ – Prizemz ▀ je prvnim pismenem z prijmeni designera King's Bounty z roku 1990.
  • Jo tak Collectors Edition... to zni hustě *1* Jeste jednou dik, jdu sosat a hrat :-D Sry "zabijakorku" ale kdo driv pride... znas to *15*
  • Pokud jsi nestihl kód niže tak napiš email a ježíšek se možná vratí.
  • Jack1947
    Collectors Edition ... zrejme to ma v sobe i ten datadisk. Takze vlastne 2hry v jednom. *3*
  • Díky, sebral sem to já *1* Koukam ze je to naka CE edice co to znamena? A ten GOBLIN MENACE to co je? *8*
  • -steam kód pro Trine 2: 69N3H-EA60Y-9PC89
    Ježíšek
  • Aye.
  • Veskoslav
    Jede Vám Steam?
  • Horst_Fuchs
    Steam je zase nefunkční. Že by další hra zadarmo? ;-)
  • aleluja. tak zatím jsem koupil ni no kuni a dantes inferno.
  • Jack1947
    Navic i nak moc nesomroval, slusne se zeptal... Kdyz jsou ty Vanoce (teda byly)... nekdo by mu mel podat ruku. *4*
  • Díky
  • Tushan
    třeba prostě nemá učet na placení po netu nebo je to mladší ročník a nemá prachy ....
  • Trine 2 se v nějaké akci/bundlu vyskytuje celkem často. Teď je na něj 80% sleva na Steamu, pár dní zpátky to bylo dokonce 90%. To vážně nejsi schopen obětovat stovku za skvělou hru a musíš žebrat? Navíc, i kdyby se tu nějaká taková dobrá duše našla, nebylo by od věci nechat na sebe kontakt, neboť volně vložené klíče se tu bez pípnutí kradou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit