Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z důvodu dodržená zákona COPPA začal Microsoft účtovat nevratný poplatek 50 centů za registraci dětského...

Autoheal. A pokud si dobře pamatuju, začalo to v COD2
  • Mise na cas si vybavuju jen u Okami (prevozniceni v primorskym mestesku, kdy zpozdeni znamenalo jen o neco mensi taxikarskou vyplatu – coz je frustraci, nebo nenavideni herniho prvku "na cas" na hony vzdaleny) a prvniho Assassin's Creed (tady uz ani nevim, oc konkretne slo), kazdopadne mi ani v jedny neprisly otravny.

QTE si pamatuju asi jenom z druhyho Zaklinace a tam mi prisly naprosto v pohode (mely i urcitou logiku) a ted cerstve z Call of Juarez a tam uz me teda trochu stvaly (porad nemam na gamepadu zautomatizovany, kterej ze ctyr cudlu je krizek, kterej kolecko atd. – to ale asi nikdo odkojenej mysi a klavasnici :)

Obecne jsou QTE jen snadnou zaplatou vyvojarsky neschopnosti resit urcity situace jinym, nedejboze sofistikovanejsim, zpusobem – pricemz jsem si vzpomnel jeste na demo Beyond a tam me teda, krome spousty jinejch veci, QTE *ly fakt hodne.
  • Nebo tutoriály obecně. Pokud jde o nějakou komplexnější, těžší hru se spoustou mechanik apod. tak neřeknu, ale třeba u FPS koridoru, kde máte krom pohybu a střelby tři další tlačítka pro speciální granáty či něco jinýho, tak k tomu fakt tutoriál nepotřebuju.
  • No vidíš, QTE jsem vůbec nezmínil a přitom je to věc, kterou ve hrách nesnáším vlastně úplně nejvíc. Ale nezmínil jsem je asi proto, že už jsou dneska fakt skoro v každé hře, takže jsem si na to vlastně už tak nějak zvykl... čili nesnášenlivost začíná nejspíš pomalu opadat.
  • Miserius
    Nesnášim nepřeskakovatelný tutoriály *2*
  • shefield2
    Half-Life 3 je mi celkem ukradený. Dohrál jsem všechny díly (včetně jedničky s oběma datadisky, Black Mesa jsem vynechal) a nemám pocit, že bych měl z případného nového HL vyšilovat. Her vychází každý rok spousta, už teď mám co dělat, abych dohrál to, co mám nainstalovaný. *1* Ale neříkám, že bych si to nezahrál. *1*
  • Ronox
    Když hry podvádí. Například posledně v NFS Rivals mě to šíleně s*alo. Závod skoro u konce a najednou ti to spawne fízla před ksichtem, ty se vybouráš a kret*n za tebou tě přejede.

Taky už nesnáším quick-time eventy. Když to vyšlo na začátku, tak jich bylo málo a byly cool. Teď je to tam na každou pí*ovinu a už mě ty některý situace doslova uráží.

Pak třeba hry, který jsou primárně nadesignovaný jako tps třeba a pak tam uměle nase*ou pasáž, kde se řídí a vůbec to nezvládli správně udělat.

No a poslední enrage jsem měl u Far Cry 3 na nejvyšší obtížnost, kdy řídila holčina a hlavní postava pak měla střílet jenže soudruzi nedomysleli to, že při přesunu do kabiny auta dostane nějakej ten hit a do toho tři vojáci takže se to muselo několikrát opakovat.

V tomhle mám rád právě Dark Souls nebo I Wanna be Boshy/Man, protože maj pevně nastavený pravidla a je to jen na hráčovo skillu a přemýšlení.
  • n

mise na cas uplne nenavidim, kdysi jsem kvuli tomu nehral ani fallout1, az po dvojce jsem mu dal sanci *5*

btw. je zajimavy, ze tady se hadaj lidi přes pul stranky a ja dostanu ban asi za vyraz "vysmatej konzolista"
  • Jsou nějaké věci, které ve hrách nemáte rádi, či přímo nesnášíte?

Já třeba nemám rád mise na čas. Nevadí mi, pokud je mise nadesignovaná tak, že podle hudby a situace poznáte, že musíte spěchat, ale jakmile se někde v HUDu objeví odpočítávání, tak mi hned klesá nálada.

A nesnáším eskort mise. Nesnáším, když kromě sebe se musím starat ještě o někoho, kdo má povětšinou tupou AI, na určitých místech se zasekává, vy ho musíte po dobu, co bude něco opravovat chránit atp. a ještě k tomu na vás nabíhají mraky nepřátel. Akorát frustrace, pokud vývojáři nejsou opravdu šikovní.

Jen pište.
  • Vrook
    Aha. *7*
    Nicméně se domnívám, že kolem oficiálního oznámení nebude buzz o moc větší. Valve využilo veškerou energii pro vyvolání zájmu na krabičku a systém, kterej nikoho nezajímá a už x let nejsou schopni ani nastínit, že by pracovali na dalším, doufejme poslednim, Half Lifu, přestože každej včetně Gabena ví, že přijít musí, a přestože prostředků na jeho vývoj má Valve nesčetněkrát víc než je třeba..
    Já teda HL nějak extra k životu nepotřebuju, ale tak nějak doufám, že pokud by tu sérii konečně dokončili (a doufejme, že se pak nebude deset let čekat na čtyřku, ale opravdu to utnou), tak by mohli přijít s nějakym úplně originálnim titulem/sérií, kterýmu by věnovali z toho spektra herního vývoje hlavní část. Zatim to ale vypadá tak, že hlavní část herního vývoje využívaj k mlžení o HL3, natahujou, co to jde a ždímaj zájem hráčů, kteří na další HL čekaj. Ty se jim na to ale můžou taky pěkně v*srat, žejo. *15*
  • shefield2
    Leda houno, v Re-Play udělali fiktivní recenzi "Half-Life 3". Byl Silvestrovský speciál, kde jediná informace nebyla pravdivá. *3* Informativní hodnota tohoto dílu se rovná nule. Ale vtiptný to bylo dost, ne že ne. *1*
  • To je ale P..... *1*
  • Miserius
    Samozřejmě že neni...
  • Vrook
    Já na Re-Play teda nekoukám, ale je to fakt oficiálně potvrzený? Sem čekal možná větší buzz, ačkoliv je fakt, že Valve svym přístupem za sebou nechává hromady zklamanejch hráčů, tak možná je to nadšení jen extrémně utlumený..
  • ;) Nebo můžeš taky zkoušet škemrat o dávku u Valve . Už tu má spoustu hráčů absťák a ani neví co by vlastně od nového HL chtěli ...
  • Jde spíšo to , že nejen Sony informuje své zákazníky na základě emailové adresy a v případě uiverzální domény jako google.com dostanete nabídku domovského amerického playstore i PS + účtu . Jako info pro neregistrované OK , pro zbytek okrajová zpráva .
  • ringmancz

kickstarter pro film ala Blood Dragon

http://www.kickstarter.com/projects/kungfury/kung-fury
  • ucho
    já tedy na tu hru zatím četl jen pozitivní ohlasy :)
  • ucho

F2P Plants vs Zombies 2

nedávno se tady strhla debata o F2P, no přes svátky jsem se konečně dostal ke hraní této hry. na začátku jsem měl celkem strach, aby se tam netlačilo příliš na to placení. za zmínku stojí, že během svátků (nebo chvíli před nimi?) došlo k celkem zásadní změně co se týče postupu ve hře a odemykání dalších kytek (už není nutné sbírat klíče, které vypadávaly náhodně během hraní). rozhodně můžu říct, že takový F2P model je v pohodě. někdy sice přituhlo a bylo potřeba použít power upy, ale stačí na to peníze získané ve hře. není tedy velký problém hru dohrát. jsem celkem zvědavý, kdy zpřístupní ten čtvrtý svět.
    oproti jedničce jde tak o zábavu na mnohem delší dobu a dokonce zdarma. je celkem škoda, že tady o tom moc zmínek nepadlo.
  • Členové PS Plus programu s americkým účtem obdrží v lednu zdarma hry Don't Starve, DmC: Devil May Cry,...

není lepší informovat o tom, co dostanou členové s českým účtem? jako chápu, že někdo má u nás americký účet, ale řekl bych, že takových čtenářů moc nebude. ale ono je to vlastně jedno. vždyť tento typ bleskovek je tady normální a bleskař už holt asi jinej nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit