Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jj.
  • Veskoslav
    Jak psal Kozy, je tam časové omezení pro nové uživatele. Jinak sběrem a vytvářením odznaků. Je to taková prkotina založená na podobném principu jako sbírání karet do alba. Defacto z toho nic není. Jinak http://steamcommunity.com/profiles/76561198054885574 na profilu získáváš pozadí při vytvoření, pak další kartu (mnohé to donutí si udělat další level, každý odznak má 5. úrovní) a pak takové emoikonky do textu při psaní zpráv.
  • Odznaky dělám z těch karet? co občas dostanu za hraní her? Mám v seznamu 72 her a jen některé umožňují získávat karty na odznaky je to tak ?
  • Kozy
    Musíš vyrábět odznaky, ale k ničemu to neni. A k tomu aby jsi mohl nakupovat musí uběhnout určitá doba, měl bys to tam mít napsáno.
  • Úroveň na Streamu

Zdravím, prosím Vás jak získám lepší úroveň v profilu na Steamu? Jsem stále 3, navíc jsem koupil před 3 dny hru Trine a nemohu stále koupit v marketu karty, protože jsem prý nenakoupil. Tak nějak nechápu. Díky

Antoon
  • rancor1223
    Já bych si ten BF4 klíč vzal jestli je ještě volnej. Když tak sem prosím r1223@email.cz
  • Miserius
    Víš že tam na to je Market?
  • jindra.veliky

CoD 4 key

LDY4-YJWU-DSE4-EPYQ-C088

have fun *4*
  • shefield2

Kartičkový obchod

Chtěl jsem se ještě zeptat. Nemáte někdo na výměnu kartičky Left 4 Dead 2? Potřeboval bych kartu Boomera. Na výměnu mám jednu Witch. *1*
  • shefield2
    Tak jsi udělal radost někomu jinému. *1* Až budu mít něco já, tak to sem postnu s tvým nickem, a když budeš chtít, tak dáš mail. Na to se spolehni. *5* btw mám key z LEVELu na ten Battlefield 4, takže kdybys to chtěl, stačí napsat. *3* (trošku wrong vlákno, pardon) *9*
  • mna hnevaju hlavne nepreskocitelne loga firiem pri spusteni hry-dementoza na n-tu, QTE, radoby rozhovory (ME,Elders scrolls atd)- tj vyberas si z 3 moznosti, a nakoniec zistis ze to je jedno co si vyberies, komplet achievment system v hociktorej hre - a novodoby marketing - na 99% vyzdvihuje v hrach tie atributy, ktore povazuju starsi hraci za neprinosne, zlahcujuce hru, pozlatko, a pod.
  • you just made a terrible mistake. Příště raděj mailem *1*
  • Veselé Vánoce 5PQEJ-3MFGX-4CDQK-373SN-3WBL2
    a dej vědět jestli to šlo v pohodě. *3*
  • shefield2
    To bych využl, no. *14* Ale radši to nechej někomu jinému, já si vystačím se základem. *7*
  • Klíč

Neměl by někdo zájem o steam klíč pro Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack, podařilo se mi ho omylem koupit místo 2. Upgrade Packu a první už jednou mám v rámci SP. Takhle je mi k ničemu a třeba by ho někdo využil.
  • Kung Fuhrer *1*
  • Jo alebo ti aj pise ze press space ale v reale mas stlacat nieco ine, lebo si si dovolil redefinovat klavesy. Vid Battlefield 3 a hned uvod v metre.
  • QTE obecně, zvlášť, když nápověda radí barevná čudlítka kterými moje a asi ani vaše klávesnice nedisponuje :( . Pak mi krkem lezou úkoly jako zabij dvacet králíků , rozvez kupony do pěti benzinek , zabij třicet nepřátel , přežij, či generické koridory v fps (Haló). A v poslední době mne štve Steam s vlastní daní a přídavnými paklíky karet , které jsem zatím neviděl, hlavně jak mám tři příděly na deset karet :(
  • Timery priam nenavidim v strategiach, kua ja si chcem pekne pomaly postavit armadu a potom zrovnat nepriatela jedinym masivnym utokom :)
    Rovnako nenavidim cutsceny pred checkpointami, za to by som vesal za gule do prievanu. Aky kr€ten vymyslel aby som dokolecka pozeral nepreskocitelnu animacku, ked sa mi nepodari to co tvorcovia zamyslaju. Prvy raz nech su kludne vsetky nepreskocitelne, ale akonahle to raz dopozeram tak by to snad uz malo byt na mne ci si to pozrem este raz, alebo nie. Osobne nechapem ako takyto neduh moze vobec prejst testingom? Je to arogancia vyvojarov, ze nam vnucuju svoje filmove pseudoumelecke ambicie, alebo som jediny trulo koho to vytaca? :)
  • Horst_Fuchs
    1. Vedlejší úkoly/bonusové činnosti přes kopírák a hledání nesmyslných sad předmětů

Dnes už nezáleží na tom jak moc se to do dané hry nehodí; schéma najdi X předmětů /vykonej Y úkonů v každé úrovni jinak se ti neodemkne bonus/fičura Z se zcela běžně využívá na prodloužení herní doby za každou cenu. Nejvíc mě pak vytáčí když si plnění těhle nesmyslů autoři nějak vynucují, třeba pod pohrůžkou horšího konce hry.

2. Nemožnost uložit hru kdy chci; toho kdo vymyslel checkpointy bych nejradši s chutí nakopl.

3. Hraní na čas a cheatující AI jak už tu někdo zmiňoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit