-
No, hezky jsi vyspoiloval půl příběhu.
-
Spise nechapu jak takovouhle pecku mohl nekdo prehlizet, ci dokonce odkladat.
ME 1 takovy rozjezd, ukazka vseho mozneho (v te dobe jeste mlady vojak Shepard, bez zkusenosti, ktere ale razem ziska a dojde mu ze neni vse ruzove tak jak se zda... interakce hrala az druhou notu zamrzel jen obrovsky vesmir kde vybizel k prozkoumavani presto se dalo vicemene jen tezit coz bylo zdlouhave a nudne)
ME2 Starsi Shepard( ten zacatek, tedy bylo to ve 2 dile ze ne jak ho "vykopali") Vice zkusenosti proto taky vice moznosti pri rozhovorech , dynamictejsi akce s vice moznostmi.
Grafika vylepsena, hratelnost lepsi strilelo se ale i hlavne mluvilo a pak ty emocionalnevypjatejsi diky rozhodnutim ktere bohuzel ovlivnily konec , celkem drsnym zpusobem.
ME3 Jeste starsi, uz ne vojak ale Commander sve vlastni lodi, ( ostatne to uz by vicemene ve 2jce) uz to slo vicemene v zajetyc slepejich...tak treba vypichnout momenty znovuzrozene Citadely, nebo prvni (posledni) boj na maticce zemi. O konci si obrazek udela/udelal uz za jiste kazdy sam (jenze se tak nejak dalo cekat kdyz to bylo zavrseni serie, ze to nebude takuplne happyend).
Extended cut vicemene splnil prani olepsim konci no. Me se spise libilo to DLC posledni s klonem. To bylo paradni zavrseni.
Zbytek je radsi spoiler... aby si to nevidel. Nevim jak to hodit postupne tak si to precti potom. -
To ne, smysl by dávalo "Mám ME1 nejradši". "Nejlepší" není slovo subjektivní, to by to muselo být "podle mě nejlepší" nebo "moje nejlepší" :P .
Pak vznikají diskuze typu "ne, tohle je lepší!" " Tamto je ještě lepší!". Bleh. -
no a ja rikam, ze nejlepsi, protoze mam rad rpg, to snad smysl dava? *5*
-
Je stejně ohromné, jak velký rozdíl je mezi starými obálkami a těmi "po přerodu". Za mě rozhodně vedou ty nové - jsou krásné všechny. Ta s Beyond a DayZ především.
-
bioware a jejich "dialogy", jedinej duvod, proc ve hre jsou, nepokryte odhaluje az trojka, at reknes, co reknes, vliv je pouze nasledujici a) dostanes cervenej bod, b) dostanes bilej bod, c) nedostanes zadnej bod
-
To je blbost, pro hráče, které láká hlavně kecání a interakce s postavama, je dvojka zase zdaleka nejzajímavější díl. Jak už tu bylo řečeno, tak 1. díl je aspoň trochu RPG, 2. díl je o kecání a 3. díl má nejvyladěnější a nejplynulejší hratelnost (a zmršený konec).
-
A v cem a jak moc se to vlastne od puvodni verze konce lisi? Puvodni konec mi totiz prisel debilni jen designove (jedna "osudova mistnost" a z ni vedouci tri odbocky v barve svetel semaforu), ale pribehove byl naprosto v pohode.
-
Jo? To bych rád viděl :)
Edit: Jen aby bylo jasno:
www .escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8642-Top-5-Games-of-2013 - pravý link
diskuse.tiscali.cz/redir?url=http%3A%2F%2Fwww .escapistmagazine.com%2Fvideos%2Fview%2Fzero-punctuation%2F8642-Top-5-Games-of-2013&hashId=12345679abcdefghijk - hnusný falešný link -
já tam ten link vidím normálně
-
Všichni tady zas říkají, co je nejlepší. Zvláštní, já mám zdaleka nejradši jedničku, ale určitě bych netvrdil, že je "nejlepší". Je to prostě jiná hra.
-
ani extended cut nezachrani ten mindf*ck (impelentaci deus ex-machina)
-
To jsem jedinej komu Extended Cut přijde horší než originál?
-
Konec pošahanej diky Extended cut rozhodně neni... Dvojka jako akcni hra nic moc, ale porad to je hodne ukecaná a povedená hra
-
jednicka je nejlepsi prave proto, ze je to jediny rpg v trilogii, trojka taky ujde, az na ten posahanej konec, dvojka je odpad, pseudo gears of war, rpg nikde, jako akcni hra slaba
-
No jak to jenom rict, nemuzu vsechno zajimavy hrat ve chvili, kdy to zrovna vychazi vis? A kdyz uz mam chut a cas hrat, tak "hernim suchem" netrpim, protoze je zkratka herne nastradano... Ono totiz neni vubec spatny bejt zamestnanej i jinejma vecma nez jenom hrama :)
-
Redakce, mohli byste vzkázat lidem zodpovědným za diskuze, že u těhle linků chybí title? Člověk pak neví na co kliká a já nemám odkud kopírovat ten pravý odkaz, děkuji.
-
Jednička je nejslabší (ale nejkomplexnější RPG) ale jinak ej to supr trilogie... Dvojka má jednoznačně nejlepší dialogy/interakce s postavama a trojka je na tom nejlépe zas hratelně...Celkově je to ale pecka... Taky jsem to dlouho přehlížel...
Vypadá to, že jsem převzal štafetu po Veskoslavovi, že "n"? -
jestli mas rad rpg, tak vynech dvojku, to je bullshit
jenom chodis a strilis, nepamatuju si z toho krome konce nic -
Taky nemám facebook. Raději si zajdu s kamarádama třeba do hospůdky, než si vylejvat srdíčko na sociálních stránkách *1*