Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Řekl bych, že tohle všichni víme už několik měsíců z prvních ohlasů po vydání. Opět si špatně vyhodnotil kvalitu hry.
  • Lukass
    Tak musim napsat ze Shadow Warrior 2 me dost zklamal. Misto aby jenom vylepsili jednicku, udelali z toho radoby openworld s malo neprateli a nudnym generickym prostredim.
    Jednicku zdobilo ze kazdej level byl unikatni, mel unikatni nepratele i desing. Tohle vsechno je pryc.
    Misto rychle a naslapane akce ted clovek travi cas furt v inventaru a resi upgrady kterech je moc a je v nich zmatek. Akce se kouskuje a herni svet pusobi hrozne umele, navic ty mise sou uplne trapny.
    Uplne tu hru a ideu puvodnich SW znicili.
    Obrovsky zklamani, a budu mit problem hru dohrat. A to sem Shadow Warriora 2013 dohral 2 krat.
  • Hanzales
    A nejlepší je, že jsem ten jeho čas pak dal i bez asistentů *1*
    Ale pCars2 neupirátil, to má legal. Z kupónu z nějaké krabice :)
  • Johnny
    nema zatim smysl upgrade... už kvuli tem cenam.
  • Veskoslav
    i5 3470+GTX 1060 6 GB a 16 GB RAM a jedu kolem 35 fps.
  • nebo naopak, možná bys ty hry i hrál a neměřil FPS apod. Je ti jasné, že ty si už nikdy nic pořádně neužiješ :)
  • Tak jinak, mit zoli, nehraju nic.
  • Mart9
    Pokud si stěžuješ, že na PC ta kvalita letos nebyla, měl by si ji hledat mimo PC. To, že na PC vychází 10x víc her a všechno jsou to srágory, všichni přece víme a všichni je na steamu potkáváme.
  • Mart9
    Já to věděl, navíc tehdy byla velká díra na trhu rally her. A cena early accessu byla o dost nižší než pak plné verze, takže nebylo co řešit. Samozřejmě od té doby už cena spadla, ale to se nedá nic dělat.

V podstatě sis vyčekal slevičku v mém stylu.
  • Ach jo, nechapavec z Games, cti poradne co pisu v zavorce, kdybych mel jednicku, tak bych dvojku nehral, z tohoto pohledu zklamani. A to, ze jsem tam blbnul par hodin na jedne trati s rekordem vypovida o cem? O Vanocich jsem to zapl po 2 mesicich snad, abych zjistil, ze mi update rozdrbal ovladani a hned jsem to zas vypl.
    Typicky mistni jedinec, ktery tu bezmyslenkovite vytahne neco z kontextu a zacne utocit.

A ta smazana reakce na Mart9, v cem bych si jako pomohl? Jen par kravinek navic, ktere bych navic musel hrat nucene trhane, mazane, analogove. Na PC vychazi 10x vic her, tohle neni o kvantite, ale o kvalite.
    Nekteri to mozna vidi jinak, kazdeho vec, nekomu staci ke stesti min nebo neni tak narocny, ale z meho pohledu byl letosek vcelku bida teda a muzes si tu prskat a utocit jak chces.
  • victor

Nebo taky ...

Jenže .. Nic jiného , než kompilace dílů z PS3 to není (řekl bych že na grafice se viditelně podepsalo i PSP ač nově jedeme na PS4) , takže těžko říct , zda PS4 verze jede na stejných serverech . No chytřejší budeme koncem března :/ .
  • Pirát silnic LV *1* *1*
  • Lukass
    Necekal sem ze je to takova pecka, kdybych to vedel koupil bych klidne pri vydan. ale EA ne, to nepodporuju
  • Mart9
    *2* Dobrej trapas. To bude takovej ten hráč, co ve hře odehraje 100 hodin a pak řekne, že je to zklamání.
  • Takova padpasovka...
  • Lukyz
    Tak to máš ještě štěstí. Mě to s GTX 1070 jede 3-5 FPS *1*
    Trvalo mi asi 5min než postava vylezla na začátku z tý postele *15*
    Každopádně u mě bude nejspíš problém v RAM, jelikož mám jen 8GB a jakmile hra naběhne tak se pohybuje na 98 - 99 % vytížení. Krom SC vyšší RAM z mýho repertoáru vyžaduje akorát Space Engineers, takže upgrade ještě nějakou tu chvilku vydrží.
  • Radkaa
    LV426 - " pCARS 2 docela zklamání (koupil jsem jen proto, že jsem jedničku nekupoval a pořádně nehrál)"

Nebyl jsi to právě ty, co tu neustále někoho vyzýval at' překoná jeho čas na dané trati ? *15*
    Piráte jeden....
  • Mart9
    To si trochu zaváhal, protože už před lety se to dalo koupit v early accessu a ta hra byla už tehdy famózní.

Ale souhlasim, že 10€ je hodně slušná cena.
  • Lukass
    Tak sem se poradne vrhl na Dirt Rally co sem poridil ve slevach, a uplne me to vyrazilo dech.
    Skvely rally, hodne moznosti nastaveni, a pri spravnym nastaveni ffb je hra fakt peckovni.
    Pocit z jizdy na limitu je fakt super, k tomu sem stahl ceske komentar a snazim se jet fakt doraz, skvele se bavim.
    NA workshopu hromada nastaveni aut, a ffb atd.
    Za 10 euro skvela investice, okruhu uz sem byl preci jenom prejezene, a tohle je svezi vitr v mym pc.
  • Johnny

Pokud jste zasponzorovali vývoj Star Citizen, můžete stáhnout a vyzkoušet alfa verzi 3.0.

jo a jediné co zustalo pořád stejné je framrate... 15fps na Ryzen 5 1600 a GTX 1060 6GB.. takže vlastně celej novej obsah je na nic když se to nedá hrát...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit