-
Na PS Storu to nedávno bylo ještě levnější a nešel jsem do toho. Takže nestojí to za to. Stojí to za 5€ jako přinejlepším několikahodinový zážitek. -
ucho: když to dílo má pro mě samotného hluboký význam, tak kašlu na ostatní názory. Ale když to dělám pro lidi, často i pro konkrétní osoby, tak potom mi přijde dílo zbytečný, když se nikomu nelíbí. A když dělám něco přímo pro někoho, a poseru to, takmám dprese i když to ze zdvořilosti pochválí. Když se mi to líbí a jemu ne, tak mě to mrzí a nejsem na to hrdý, když jsem nedokázal udělat radost. Tady záleží na situaci, úplně podmínka to taky není. A taky záleží jakým lidem se to líbí a jakým ne.
-
Zalezi co cekas, hra to neni.
-
Otázka do pranice. No Man's Sky je ve slevě 60 % za nějakých 20 éček. Stojí to už za to?
-
No protože tam nečteš *1*
-
v tomhle jsem asi divnej, ale já na záchodě málokdy strávím víc než minutu času, takže číst tam cokoli nepřipadá v úvahu.
-
Ale já si chci na WC číst a ne hrát *15*
-
homeles8: Ty by ses měl stydět za své příspěvky, které tady pravidelně píšeš v opilosti pravděpodobně těsně před tím než spadneš pod stůl. A ne psát nějaká moudra.
-
homeles8: mně přijde hloupé podmiňovat tu tvou hrdost ohledně písniček a obrazů tím, že se lidem líbí. jednak z principu není možné, aby se to líbolo všem, a druhak by sám autor měl vědět, jestli se mu něco povedlo nebo ne, tedy jestli na to může být hrdý nebo ne. podmiňovat to těmi dalšími lidmi je divné.
a samozřejmě že je to obyčejná věc, kterou si může koupit každý. i tak ale někdo může být hrdým vlastníkem čehokoli. třeba tetování motýla na zadku. -
Jo Cobain taky nebyl na to co udělal moc hrdej proto si ustřelil hlavu co *12*
Mart je takový ten typ trolla, takže moc nebrat vážně ju *3* -
To je pěkná blbost, ''hrdý majitel konzole'' to je nějaká strašná nemoc, nebo něco takovýho, však je to obyčejná věc co si může koupit každej kdo to chce. Co jste to potom za lidi proboha, úplně zdegenerovaní. Já jsem třeba hrdej na svove písničky nebo obrazy, když se lidem líbí. Ale jestli někdy budu mít dítě a řekne že je hrdým majitelem konzole, tak na něj hrdej opravdu nebudu a bude mě srát, co jsem to vychoval. To je strašný že takový lidi existujou *11*
''I'm ashamed to be human'' -Kurt Cobain -
Kup si switch, ten se dá vzít i na WC :D
-
Asi tomu neměli dávat název Omega, když udělali Marvel Heroes Omega, do půlroku konec.
-
Tak pokud si říkáš, že si "vlastníkem jenom konzole", tak nejsi hrdý majitel.
-
Otázka je spíše, co je hrdý majitel PS4. Pořád jsi vlastníkem jenom konzole, sám jsem hráč PS, ale i když mám nahráno spoustu PSX/PS2 klasik, asi se nebudu za to nazývat hrdým, o tobě předpokládám, že jsi začal s PS až s příchodem PS4.
-
Tam si čtu Level jediné místo kde mám klid a čas *3*
-
Řekl bych, že se bude jednat o Wipeout na PS3.
-
A proč by tam mělo být ?
ROFL ... Dělej s tím něco ... dnes se na WC už běžně streamuje do mobilu ;) -
29. března dojde k vypnutí online serverů pro hry WipEout HD, WipEout HD Fury, WipEout 2048, EyePet, EyePet Move Edition, EyePet & Friends, Killzone 2, Killzone 3, Knack’s Quest a Gravity Rush 2.
Takže Wipeout: Omega Collection bude rázem bez online serverů ? ... Ti jsou ale moc hodní . Půl roku na trhu a takto vymést se všemi platícími :/ Jo v online je fakt budoucnost ..... -
Tak já si místo čtení knihy raději zahraju. Ale na záchodě PS nemám.