Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně snad dohraju Tyranny (super hra, ale nebyl čas) a pustím se do Divinity: Original Sin 2. Už jsem měl dvakrát v košíku Elex, ale vždycky jsem couvnul.
  • Možná se ani nepřemáhej. Já se přemáhal tak dlouho, až jsem to dohrál, ale žádnej extra zážitek to není a ke konci už mi bylo jedno i to, jak to vlastně celé dopadne. S jedničkou zcela nesrovnatelné.
  • Šťastný a veselý i tobě *4* Budu pařit obě Banner ságy, od vydání jedničky se z toho stala nová vánoční tradice *1*
  • Mart9
    NHL 16, FIFA 17, Uncharted 1
  • Jack1947
    Jo tobě taky a i ostatním - nejspíše klasaika COD WW2 mp, OW, zabrousím do Wildlands a zkusím po roce nebo kolik znovu Division... mohl bych dohrát i Prey tam jsem nakonci ale mě to hrozně omrzelo.

Možná si dám něco z té naduté knihovny co jsem zadarmo nasbíralk abych osvěžil trochu pamět lol :D
  • Lukass
    Koupil sem ve slevach Shadow Warriora 2, Grim Dawn, a vcera na Steamu Dirt Rally za 10 euro tomu neslo odolat.
    Takze mise splnena a hrat mam co do dubna :D
  • Tilwaen
    Šťastný a veselý *4* Já právě pro správnou vánoční náladu dohrála Tyranny. Mezi svátky se konečně chystám na Dragon Age: Inquisition; nějak se pořád musím přemáhat, abych to rozehrála.
  • PreidaQ
    Šťastný a veselý všem.

Tak co máte v plánu pařit o svátcích? Já přemýšlím, že bych znovu zkusil zapnout Rimworld. Jen se v takovém případě bojím, že se ani nenaděju a celé svátky budou v čudu. *1*
  • MickeyMutant
    Jsou to dvě různé verze. Rozdíly tady.
  • MickeyMutant
    Dle Steamu to dohraje 12,7 %.
  • Mart9
    Takže jsem ty slevy prošel a bohužel jedinou zajímavou věcí je tam bundle kompletní série Trine za pěkných 260 Kč. Jinak bída.
  • jamar28

Vávra o videu na IGN

Nedávno se tu řešilo video o Kingdome Come, které se objevilo na IGN a byla to docela hrůza. Na FB se k tomu vyjádřil i Vávra: "To video na IGN se fakt nepovedlo, je dělaný ze starý verze a je to v zásadě ostuda. To nový video je skutečně z hraní té samé hry o tři neděle později, kde je spousta věcí opravených." Jen tak pro zajímavost...
  • No já jej mám, taky za těch pět , protože Controller mám ...

Je třeba si uvědomit , že kromě streamu/mirroringu co ti dá dneska kdejaký Android STB s Airplay/DLNA to v podstatě nic navíc neumí , HW dostačuje tak tak a stejně dvoupásmovou wifi to neumí ....
    Takový Shield TV , Chromecast či AppleTV jsou pak o notný kus dál , bohužel i cenově pokud si nevystačíte se starými revizemi , které se však se Steamlinkem dají v kvalitě přenosu srovnat .
  • Ano GOG , ale ....

Jenže.... Zatím mi vychází vhodnější nakoupit Hry na Steamu , protože až tak rozdílné ceny nemají a navíc má GOG Galaxy Connect , kde se sem tam porovnají účty a GOG vám přidá vlastněné kopie her ze Steamu do vlastní knihovničky ... Což je sice super , ale ....Steam tohle nemá a knihovničku podle GOG nedorovnává ... čímž GOG paradoxně podpoří při výběru platformy na které chci nakoupit konkurenci :/ Takto jsdem u GOG získal polovinu své knihovničky , takže .... pokud není opravdu výhodná cena kupuji na Steamu :/ *13*
  • ringmancz
    To není shazování. Mart si prostě libuje ve svých slevičkách a nebojí se to zmínit při každé příležitosti. Jinak Hellblade si klidně koupím za plnou cenu, myslím, že to za to stojí. Ale momentálně mám rozjeto víc než dost her.
  • Steam ... nic moc a ještě méně

Hmm. Koukám spíš už ze zvyku na Steam a zaujala mne Jagged Aliance 2 ... ale nějak nechápu jaký je reálný rozdíl mezi Gold Verzí od Strategy First a klasikou + Wildfire od I deal Games :/ .
    Mám to chápat tak , že dva různí vydavatelé na Steamu nabízí totéž ???
  • Lukyz
    @Tilwaen: Šlo mi víc o čas než o prachy, ale dám na tebe.
    Jdu do sklepa vyhrabat HOTAS *1*
  • PreidaQ
    Už byl v bundlu za jedno ojro, takže trochu podražili. *7*
  • Tilwaen
    Pro tip: spousta věcí, na které bys potřeboval tlačítko, lze namapovat na hlasové ovládání (byť to bylo za drobný peníz, když jsem to tehdy hrála) a výsledný dojem z ovládání lodi je ještě o pár levelů výš. Jestli se rozhoduješ mezi klávesnicí a joystickem kvůli tomuto, za mě rozhodně vede joystick.
  • Jack1947
    Tak asi záleží co máš za Joystick jenže to si už trochu připlatíš teda pokud to myslíš fakt vážně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit