Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no jsem, ale nemám potřebu si o konzolích něco číst. to si raději přečtu nějakou normální knihu nebo něco zahraju.
    to mi připomnělo, že jsem včera na PS4 rozehrál The Witness. parádní věc. mistrovský dílo. jdu pokračovat.
  • Mart9
    Jsi hrdý majitel PS4?
  • ucho
    mně to přijde jako zbytečnost
  • Na gamepadu se to hraje královsky dobře :). Ostatní členové party se chovají vcelku autonomně, stačí dobře rozdat hvězdičky a kdo komu má krýt záda. Radím hru trochu rushovat a nevyzobávat každou mapu na 100%. Ale spíše se soustředit na hlavní a vedlejší úkoly co vyžadují Power!
  • Ono to myslím i bylo původně myšleno jako MMO a potom z toho udělali klasickej single. Ale pořád se to chová jako MMO. Dohrál jsem to asi načtyřikrát a pokaždý jsem v mezidobí zapomněl lore. Pak už jsem to ani nedočítal, akorát mi bylo líto to nedojet. Proto jsem taky dohrál to příběhově poslední DLC, naštěstí to bylo na čtyři hodiny.
  • Lukyz
    Já to mamlas koupil v den vydání a od té doby to zkoušel 3x rozehrát, ale nikdy nedohrál.
    Za mě to byla prostě nuda - lokace jak na vypnutým MMO serveru, tragický ovládání, postavy krom Varrica nezajímavý a příběh? Už si ani nevzpomenu o co šlo *1*

A s tím patosem souhlasím, ale ten byl i v jedničce a nevím proč, tam jsem ho vůbec nepovažoval za mínus. Ačkoli hráč byl prostě ten poslední Grey Warden, kterej to všechno spasí nebo šlus *1*

Zatímco Origins i dvojka mě přes svoje chyby opravdu bavili a rád jsme se k nim vracel, tak Inquisition bych jedním slovem popsal jako: Meh *7*
  • Mart9

Tip na slevičku

Her story je na humblebundle.com za krásných 1,79 €.
  • Tilwaen
    Zatím jsem tedy úplně na začátku, ale jak říkáš, i já s ovládáním dost bojuju. Nutnost ovládat každého člena party u tužších soubojů je doslova za trest. Rozhovory mě zatím taky moc nenadchly, po Tyranny je dost zklamání, že je celý svět doslova prosycen hrdinským patosem ještě víc než třetí Mass Effect a já (snad zatím?) nemám možnost, jak to zajímavě pročísnout.

Dám tomu šanci, přecijen jsem toho ještě neodehrála tolik, abych mohla soudit, ale na to, že to byla hra roku 2014, zatím celkem zklamání.
  • Mart9

Playstation magazín

Od října je v obchodech první číslo oživeného Playstation magazínu. Tukan říkal, že během ledna ho budou stahovat, takže komu magazín unikl, má posledních pár dní...

Sám jsem ho koupil před týdnem a ještě nečetl. Ale připadá mi to jako povinnost pro všechny hrdé majitele PS.
  • Total War Warhammer 2 (Europe Vs America) The Battle For Christmas (ENG)

https://www.youtube.com/watch?v=l1IQ7pNPNlA
  • PreidaQ
    Tak zrovna Stalkera jsem si dával nedávno a zbývá mi už pouze Call of Pripyať, což u mě číslo dva Co hrát o vánocích.

PS: Jaképak peníze. Je to jenom iluze! *1*
  • Díky ;)
  • A já zase napíšu, že ač jsem si k DAI hledal cestu trochu déle(protože se hraje trochu jinak, než předchůdci), tak na něj vzpomínám nejraději z celé trilogie.
  • Morraw
    Viz reakce na Tilwaen a příspěvek o Inquisition.

Uf, tak to přeji příjemnou zábavu. Já jsem se taky na Inquisition přemáhal, ale ještě více jsem se přemáhal během hraní. No nakonec jsem skončil asi po 15h v první lokaci, která je strašně nezaživná. Do toho hrozné ovládání, které mi zkazilo i ty souboje. Doufám, že čtvrtý díl se vrátí ke kořenům, ale vzhledem k tomu i jak dopadl poslední ME, tak tomu vůbec nevěřím.
  • Fallout 4 - Čeština (Beta)

https://prekladyher.github.io/fallout4-cestina/
  • Tak ja taky...

Stastny a Vesely!
  • Khanemis
    To je mi líto, bohužel u veřejně hozených klíčů se málokdy ozve ten, kdo ho vezme jako první. I tak šťastné a veselé:)
  • už je pryč :-/
  • Khanemis

Šťastné a veselé!

Přeji krásné prožití svátků zdejšímu osazenstvu Games.cz. A to samozřejmě jak našim milým redaktorům, které nás, ubohé nevděčníky, krmí literárně (a v rámci YT i audiovizuálně) hodnotným obsahem, tak i všechny čtenáře, horlivé diskutéry (především ty, co se nesnaží vyvolávat hádky), i náhodné kolemjdoucí.

V duchu Vánoc a místní retro sekce přihazuji také klíč na hru Secret Agent - plošinovka z roku 1992 od 3D Realms (toho času ještě pod hlavičkou Apogee) vycházející z jejich předchozí Crystal Caves. Je to verze pro Steam, obsahuje všechny tři epizody, a dle mých zkušeností funguje bez problémů. Osobně jsem před lety u téhle hry strávil moře času, takže jsem zvědavý, zda se najdou i další pamětníci:)
    Klíč: 7FMGL-42ZLL-DG2RA

A těm, kteří slaví jiné verze svátků/jedou podle juliánského kalendáře/absolutně bojkotují vše kolem Vánoc přeji alespoň hezký den:)
  • Veskoslav
    Jako každý rok dojedu Stalkera SoCH na jiný konec, co jsem už dlouho neměl. Letos to vidím na "peníze".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit