-
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Před týdnem na Steamu vyšla hra Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans. Výborná věc pro fanoušky jejich filmů - http://store.steampowered.com/app/564050/Bud_Spencer__Terence_Hill__Slaps_And_Beans/
Hra je v Early Accessu, ale normálně se dá hrát. Má dokonce i češtinu. Dohrál jsem ji ale za 4 hodiny, což mě jako backera docela štve, doufal jsem ve dvojnásobek.
Mnozí možná po roce pochopí mou profilovku *3* -
Já jsem si to googlil a někdo právě říká, že je lepší joystick, ale někdo zase, že je lepší klávesnice. Zdá se, že obojí má výhody. Joystick umožňuje lepší a plynulejší manévrování, ale klávesnice a myš zase umožňuje plně využít všechna tlačítka a systémy lodi.
-
Tak jako každej simulator.-.. *7*
-
To nedokážu posoudit, nezkoušela jsem to.
-
Před pár měsíci nebo týdny mi tu kdosi doporučoval Ultimate General: Civil War. Tak jsem si to včera ve slevě koupil a díky, naprosto suprová strategie. *4*
-
A má to cenu hrát s myší a klávesnicí?
-
Když ty mi tady vždycky ty akce vyspoileruješ *9* Já chci přijít do storu a užít si to překvápko.
-
Za nějakých 160 Kč? Ber to. Já třeba moc nevěřila tomu, že by mě E:D mohlo bavit delší dobu vzhledem k tomu, jak příliš sandboxové to je, ale nakonec jsem v tom utopila několik desítek hodin. Grindovačka to samozřejmě do určité míry je, ale na to, aby sis užil pilotování, nepotřebuješ ty nejlepší lodě.
-
PS Store
PS Store spustil January sale, Sony je vždy krok před konkurencí. -
Tak já ti nevím, možná má občas nějakou nabídku lepší, ale já si zatím ve slevě na Steamu koupil tři hry, z nichž 2 gog vůbec nemá a ta třetí tam stojí stejně jako na Steamu. Když mrknu třeba na Hellblade, tak na gogu je naopak o 4 € dražší, Elex na gogu opět dražší, tentokrát rovnou o 6 € atd. Takže z mého velmi letmého srovnání to teda vypadá jednoznačně pro Steam.
-
Technická chyba asi ne, on tam neni už přes rok :) Až se mi bude chtít, tak jim napíšu.
-
Zas bych nedělal takový dramata. Nebyla to třeba technická chyba? Co zkusit podporu?
-
No tak tyhle podvodný a pochybný stránky vůbec k nákupům nepoužívám. GOG měl prve nějakou slevovou akci, a když si poctivě v průběhu několika dnů kliknul na nějakej banner, tak ti dali Zaklínače 2. Já jsem si ho tedy oficiálně přímo na GOGU vyklikal, Zaklínače jsem dostal, ale když jsem si ho chtěl později zahrát, tak v knihovně najednou nebyl. GOG jsou podvoníci, sprostě mi Zaklínače sebrali.
-
A neměls koupenej kód někde z G2A a podobnejch sr.anců?
-
GOG je jen chudý příbuzný Steamu. Navíc jsou to podvodníci, protože mi z knihovny nepochopitelně sebrali Zaklínače 2.
-
Cuphead pokořil hranici 2 milionů prodaných kopií.
zaujimali by ma progression stats, kolko ludi to realne dohra, resp. mozno kolko ludi to realne hra dlhsie ako hodinu a potom zabali. lebo je to prekrasna a vypolishovana, ale imho nie dobra hra. -
Slevy na Xbox Live i PSN
Na Xboxu a Playstationu teď také začaly slevy. Xbox teďka navíc má akci na Gold a Game Pass za 20 kč na první měsíc (nezapomenout pak zrušit obnovení pokud dále nechcete).
https://majornelson.com/2017/12/21/2017-xbox-countdown-sale/
https://store.playstation.com/en-cz/grid/STORE-MSF75508-JANSALE18/1
Samozřejmě kupujte jen ale to, co chcete opravdu hrát. *14* -
Nejlepsi slevy sou jednoznacne na Gogu a bez otravnych DMR, Gog proste jede.
Steam uz davno nemyva takovy slevy co driv, ted to tam funguje tak ze hru predrazi, a pak ju jako nabizi ve sleve, tyhle vanoce vitezi Gog. -
A ze sis ten Hellblade nekoupil hned po vydani za plnou cenu, chytraku
-
Steam Link za cca 5€ :D...skoda len ze postovne ma stoji dvojnasobok :D