Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já nevím mě lítá ping i na 814m/s :/ jinak je zajímavý že v duu i když no duu když ten druhý umře dřív jak já ! mám silver zachvilku bude gold a to sem stěží někoho zabil měl sem ětěstí bejt v 8 umístění heheh já se tam jen projíždím dokud nenarazím na nějakého blbouna a nebo mě nezabije plyn protože jsem běžel pomalu nebo opačnou stranu.
  • ucho
    LV426: fórum na živě a post z roku 2014? to je jako kdybys tady argumentoval mimibazarem nebo emiminem.
  • ucho
    LV426: jsou kvalitní a nekvalitní zdroje. odstřelit prakticky bezdůvodně celou značku je hloupé. Značka není všechno. I zdánlivě levnější značka může vyprodukovat kvalitní kus, kterým člověk nic nezkazí.
    máš moc černobílý pohled na svět a žiješ ve své podivné pravdě. přitom si vůbec neuvědomuješ, jaký jsi hlupák. a neuvědomíš si to ani poté, kdy ti to řekl už prakticky každý. tak teď kdo žije ve své realitě ;)
  • Sympatická jednohubka. A za ty prachy. *3*
  • Ucho ma pravdu, nema cenu kupovat predrazene veci, proto zaplati za sestavu z horsich komponent vic penez, nez za tu poskladanou z predrazenych veci ktera je vlastne levnejsi. Trolololo. *5*
  • ucho
    LV426: Fotrony? Asi myslíš Fortrony, že? to jsou taky slušné zdroje. není pokaždé potřeba kupovat předražené věci. na hraní tohle nemá vliv. já mám takový dojem, že spíš ty tady každý den dokazuješ, že hardwaru nerozumíš. proto jsi taky odtud jako Predátor zmizel, protože už sis tu ohledně toho uřízl moc velkou ostudu.
  • Tak bez a kup si tu vyvazenou a odladenou sestavu s kvalitnim eurocase zdrojem a cpu s 2/3 vykonem oproti tomu co se da koupit dnes a jako bonus o par tisic draz nez jednotlivy ne-shitovy komponenty, ale necpi to lidem co cekaji seriozni radu. *3*
  • ucho
    eurocase dělá i kvalitní zdroje.
  • Jo, ten lynx je sestava z Tesca. Troll level -9000. *3* Jinak doporucuju precist ty diskuze pod sestavou na czc. Jeste nedavno tam byly eurocase zdroje.
  • ucho
    tak když sháníš sestavu v Tescu, tak to asi trpí těmito neduhy. jinak bývají mezi sestavami i parádní komponenty.
  • Jo, nejlevnejsi oem zdroj, nejlevnejsi oem deska, nejlevnejsi oem ramky. Coffee lake je o 50% vykonnejsi cpu za stejnou cenu. Ve vetsine sestav je bud neodpovidajici cpu nebo neodpovidajici grafika, nebo je predrazena oproti znackovym komponentum o par tisic.
    Posledni kvalitni sestavu jsem kupoval od Fox computers. Zkrachovali. Hadej proc. Protoze to neodrbavali kde to slo.
  • ringmancz

Humble dál rozdává

https://www.humblebundle.com/store/layers-of-fear-and-soundtrack

Teď Layers of Fear. Chtěl jsem přidat rýpnutí směrem ke konzolím, ale nebudu.

A na Uplay přidali zadarmo první Watch Dogs.
  • ucho
    vždycky je lepší si koupit hotovou sestavu. hotové sestavy bývají vyvážené a ozkoušené. lepší než nechat si to poskládat ze součástek, které spolu nemusí kamarádit. navíc skládat počítač může být celkem náročné, každý to nezvládne.
  • ringmancz
    W10 seženeš za 300, po původu jsem nepátral, ale jedu na nich už skoro 2 roky
  • MickeyMutant
    "Přeci jen bych ale radši počkal na LVho. Ten tomu všemu z nás rozumí naprosto nejvíc."

Bezpochyby. Vsadím se, že nás svou erudicí opět všechny zahanbí.
  • Hanzales
    Tvé řešení zdá se mi býti mnohem lepšejší :)
    A jo, pokud se tazateli rozhodneš pro tu samozřejmě horší možnost, poraď se s výběrem komponent na nějakém HW fóru a pak si to nech klidně za přípatek v nějakém tom shopu sestavit.
    Přeci jen bych ale radši počkal na LVho. Ten tomu všemu z nás rozumí naprosto nejvíc.
  • Hanzales
    To je fakt, dá se do té ceny dostat s i5-8400, příslušnou fošnou, slušnými paměťmi, kvalitnějším stejně výkonným zdrojem, ale bez OS. OEM W10 stojí kolem 2800,-. Ale zase se to dá pobrat levněji z různých šopů a cena se i vejde. Člověk ale když to dává do kupy, nechce vzít zrovna všechno nejlevnější, ono je i rozumné investovat nejen do kvalitního zdroje, ale taky Case (pevný, tichý, dobře větraný, s cable managementem..) Desku si vybrat i podle (pro někoho zbytečné) výbavy a grafika se časem tak jako tak vymění. Otázka je, jestli ještě na 1151 patici vyjde něco co bude stát za upgrade. No a bedýnky taky. Vzít to nejlepší :D Ty přežijou upgradů PC několik a vyplatí se mít už něco na dlouho, případně na stálo :)
  • MickeyMutant
    Myslím si, že při pořizování PC máš v zásadě dvě možnosti:

1) Buď si vyber všechny jednotlivé komponenty a nech si je sestavit ve firmě, kde objednáváš,

2) nebo počkej, až se tu objeví LV a vysvětlí, jak to dělá on, kdo to dělá blbě, co je totální kravina a proč jsi ve skutečnosti mamlas.
  • SalemCZ
    tady je to občas na některých PC taky znát když si na vrakovišti, nebo u cirkusu.
  • Jack1947
    Hmm dobré no aspon že ta hra mi jede lépe jak DayZ tam to bylo peklo hlavně v místě s hodně budovama D:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit