-
Pařížská epizoda Hitmana zdarma
Ode dneška do 5. ledna si můžete na Steamu volně přidat první pařížskou epizodu včetně všech věcí, co k ní patří (pokud to samozřejmě již nemáte). Po nedávném uvolnění tréninkového prologu dává IO další část hry v plén, což je myslím sympatické:) -
Fade to Silence
http://store.steampowered.com/app/706020/Fade_to_Silence/ tak bohužel asi nic moc extra dobrého to není, škoda... -
Xbox One verzi PlayerUnknown's Battleground si vyzkoušelo už půl milionu hráčů.
Upřímnou soustrasdt *13* -
Já nečekal že bude vůbec a rovnou pokud možno freemium verze *3*
-
Však se za to hra ve výsledku nemusí stydět, ale dochází tím už ke kompromisu. Jestliže takový střet přežiješ s 10 procenty zdraví například, tak je postaráno o to, jak si sám psal nebo zmiňoval Dworkin, aby z posledního nepřítele vypadlo něco, co ti ho doplní zpět na 100%. Navzdory tomu si hráč odnáší pocit, že mu šlo o kejhák, získává tím zaslouženou odměnu a jede se hlavně dál. Kdyby tvůrci chtěli hráčovi podkopávat nohy nebo ho nechávat v tom plavat stůj co stůj, tak mu z posledního impa vypadne leda tak pár striktně určených nábojů či rovnou kulový bez ohledu na to, v jakým stavu se právě nachází.
-
Vzhledem k tomu ze na nejvyssi obtiznost umiras po dvou jakychkoliv ranach (bez armoru) tak bych rekl ze to s tema "berlickama" nebude tak horky :D
-
Budete dělat recenzi na Empire Divided ? *4*
-
Na jakou to hraješ obtížnost? Já umírám minimálně (je tam počítadlo?) a trochu jsem se zasekl jen na minibossech, než jsem přišel na to, že dvouhlavňovka je nejlepší řešení.
-
Takže trápí to slovo "skrytá". Nemyslím to zle, smyslem však je, že jde ze strany vývojářů o implementovanou berličku reagující na stav a obtížnost hráče.
-
Co myslíš tím takhle brzo? u hry z roku 2015 (ze začátku), UBI tohle dělá každou chvíli.
-
No nevim ale v tomhle konkretnim pripade by se to mozna skrytou mechanikou dalo nazvat jen proto ze nebyla zminena v "tutorialu". Zvlast pokud delas hodne glory killu tak je to proste neco co ti musi bejt jasny uz po prvnim setkani s monstry.
-
Myslíš jako, jestli si toho má hráč všímat nebo ne? Jde o tu mechaniku jako takovou, zdá se to být takový modelový příklad toho, o čem jsem jen četl - hra hráče nenechá v situaci, kdy má být všechno ztraceno jen tak natvrdo odejít do kytiček, ale udrží ho tím, že z impa jakože náhodičkou vypadne zrovna potřebný počet zdraví.
-
Od této chvíle po celý následující týden si můžete zdarma vyzkoušet H1Z1.
A hezky poporade a netlacte se. Na vsechny se dostane. -
A byly to opravdu zrovna v Doomovi skryte mechaniky?
-
Zrovna v Levelu 280 se tomu věnoval jeden z článků. To by jeden čuměl, jak hraješ v jisté iluzi a kolik takových skrytých mechanik adaptujících se na hráčův průběh hrou vývojáři vlastně dodávají. Větší poslední dílky zdraví v posledním tažení, předměty vypadávající podle toho čeho má zrovna hráč nedostatek, snižování přesnosti nepřátel nebo jejich zpomalování, zvyšování účinností a další, se zdá být docela (i v minulosti) zajímavý standard. :)
-
Od této chvíle po celý následující týden si můžete zdarma vyzkoušet H1Z1.
To vypadá blbě už takhle brzo free trial, poté bude f2p takžýe další klon co to nezvládl ?? *15* -
Company of Heroes 2 do soboty na humble bundle zadarmo.
humble sa utrhli z reťaze. či už v týždenných balíčkoch, monthly, alebo teraz v rozdávačkách. začínam mať pocit, že nakupovať cez ich obchod je vlastne obdoba pirátenia z minulosti :D (trochu nadsádzky, netreba hneď kameňovať) -
Někdy padá víc zdraví, jindy ne. To by ještě šlo nebo to aspoň tak nebije do očí. Ale ti stovkoví impové mi trochu kazili zážitek ze hry, protože bylo v zásadě jasný, že na nějakýho člověk nerazí, když se trochu snaží. Jakože "hmm, 10 zdraví, tak to jsem na lopatě. Oh, wait, tamhle jsou ještě dva impové, v jednom bude velká lékarnička... yep..."
-
Aspoň se bude mít Roberts na co vymluvit.
-
Ne ve spouste pripadu. Z priser vzdycky pada health podle toho kolik mas zdravi a vic padalo uz kdyz mas tusim pod padesat a vsimnout si toho musi snad kazdej ne? :D