-
no nevim... aktivovano, stazeno bez problemu a cca za pul hodiny co jsem tomu na zkousku dal, ani jeden pad. Sestava podprumerna ;)
-
Mně zas ta jejich verze neustále shazuje celé PC. A to jsem AC4 pařil už na starém PC na max. nastavení. *7*
-
Uplay nabízí do 18. prosince zdarma ke stažení plnou verzi PC verze hry Assassin's Creed IV: Black Flag.
Ale nějak se na to nezvládli připravit... -
obyčejný gambling. malá šance, že dostaneš něco, co ti udělá radost. seznam her tam najdeš na fóru. a jinak mi to přijde stejně nebezpečné jako lootboxy. aneb jak zkusit někomu prodat "překvapení", které třeba ani nechce.
-
gog slevy
zkouseli jste nekdo na gogu koupit tu "Star" za 3 dolary? Co jste v tom meli za hru? -
Na nějaký jsem koukal nedávno, za boha si nevzpomenu na název, ale říkal jsem si, že to snad dabují malé děti.
-
Protože taky jich dost už umřelo, navíc dneska se většina filmů nesmyslně předabovává a pak to zní docela hnusně. Jinak jsem slyšelů furt lepší český dabing než slovenskej a to říkají sami slováci. Přesně navíc by semuselo vybrat jen kvůli dabingu ještě jednou tolik a o kvalitách nelze mluvit.
-
Grim Fandango Remastered
Na gogu zdarma :) -
Je to možný. Dlouho už jsem žádný film s dabingem neviděl, já mám osobně radši originální znění. Ale je mi jasný, že to dneska žádná sláva nebude.
-
Za hajzly tam budou Kumáni a Zmikund, šelma lucemburská, ryšavá.
-
Je no, ale je mi jasné, že kdyby fakt ten dabing vzniknul, vypnul bych ho po 5 minutách. Zkus si pustit nějaký moderní film s dabingem. Nějací dabéři jsou ještě dobří, ale spíš ti starší. Jenže tady budou hlavně mladé postavy.
-
Pravda, ale zase na druhou stranu mi tam ta angličtina nějak nesedí. Chápu všechny důvody proč jí neudělali. Je to jenom můj pocit a je to škoda, že člověk nemá na výběr.
-
mne tam nejvic chybi zima. proste zasnezena krajina. to by teprve bylo neco.
-
tak napíšeme článek 100+ co chybí v Kingdom come
-
Já myslím, že věcí, které tam nenalezneme, je tolik, že by se snad raději mělo psát o tom, co tam nalezneme. *4*
-
Jak poslední dobou poslouchám moderní dabing, tak mi to už ani nepřijde jako škoda. Dobrých dabérů je tu už taky jako šafránu.
-
Ty hajzly tam taky nebudou... *7*
-
V Kingdom Come: Deliverance mikrotransakce nenaleznete.
v Kingdom Come: Deliverance český dabing nenaleznete. -
Jo to jo refund se nedá dělat donekonečna ale *3*
-
God of War - Days Gone - Ghost of Tsushima
Youtube nabízí jednu užitečnou funkci přes pravou myš. Jmenuje se "copy video URL at current time". Kdybys ji, bleskaři, v odkazech využil, tak čtenářům nebudou skákat tři různé bleskovky na začátek stejného tříhodinového PSX videa s latentní pobídkou Hledej, šmudlo.