Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    Demoverze není nutný moc řešit, zbytečná práce navíc pro vývojáře, od té doby, co Steam zavedl refundy.
  • jamar28

Detailně představená mapa k nové Total War hře

https://www.totalwar.com/blog/thrones-campaign-map-reveal
  • Jack1947
    Jn dneska je to bohužel tak že když ty hry se prodaj málo tak je demo...
  • SalemCZ
    Já jsem filmoví fanoušek tak hraju na 24 snímků.
  • Lukass
    Moznost zkusit hru, zkusit optimalizaci, vim to muzes i ted, ale vydavat demo po vydani hry, to je proste z krizkem po funuse.

Okusit hru a nasledne porovnat s recenzemi, a ohlasy hracu, urcite je lepsi hrat, vydat, demo pred, nez po vydani hry.
  • A jekej význam měly dema při vydání anebo před vydáním hry? *7*
  • Lukass
    A jake vyznam ma demo mesic po vydani hry? Jenom jeden, a to marketingovej.
  • Nikdo byl kdo?
  • Jack1947

Vyšla PC, PS4 a Xbox One demoverze hry The Evil Within 2.

Člověk se občas musí kouknout do kalendáře jestli je skutečně rok 2017, protože demoverze se zase začínaj vracet... nebo co se děje *8*
  • Jack1947
    To tak být nemusí na pc moc podobných her nevychází... třeba mě to taky nikdy moc nezaujalo ale nemusí to tak mít každý.
  • B.o.b

Mafia 2

kluci prostě umí pobavit ne že ne *1*
    https://youtu.be/Vi9TDgr9qUk
  • Se slevičkama z PS Store se to má vždy tak , že buď je to moc dobrý deal pro oba , nebo prostě sleva kterou nechcete ani zadarmo :/ . Spíš se vyplatí sledovat Heuréku a podobné v dobách akční nabídky , protože mnohé Eshopy v době akce na PS store jdou dolů i s cenou fyzických médií a pak je to o tom jestli máte raděj vrabce v hrsti než... ( i když v době 20+ GB updatů asi ani to fyzické médium není tím čím bývávalo :/) .....
  • Tohle není Crash

No neřekl bych , že zrovna na Okami se zapomnělo . Stejně jako Shadow of the Colossus a ICO patří do zlatého fondu PS2 .... Tak no , každý si doma určitě nedělá sbírku toho nejlepšího co může na své letité konzoli zahrát . Ovšem gameplay ... dnešní hráče asi neosloví stejně jako mne neoslovil už tehdy .
  • *1*
  • Ano logiku to zatím stále dává. Jen snad ... Dříve to bylo mnohem lepší a PS+ bylo dostupné přímo z kořenové nabídky, žádná reklamní stránka co tě má přesvědčit o superlativech programu PS+ v kterém již jsi , a na které si teprve musíš překlikat na hry v PS+ pro tentro měsíc ...
    O tématických akcích s vlastním pozadím a nabídkou ani nemluvě , to co tam vidím už několik měsíců mi připadá jako by začali šetřit i na vlastní prezentaci v obchodě ......
  • Jack1947
    Většinou několik let staré porty her na které se zapomělo budou prodávané celkem dost...
  • Mart9
    Ono je snadný si vždy ty jejich akce porovnat s cenami eshopů na Heurece. Většinou je to tak, že při jejich akci nabídnou cenu, jakou standartně nabízí eshopy. Ale někdy mají pěkné slevičky.
  • 30 FPS ... o to asi v téhle hře stejně nepůjde ....

Tak nevím , nevím ... OKAMI jsem viděl hrát několikrát ale rozhodně mne nikdy nechytla potřeba poskakovat s vlkem z Trona kolem stromu a nepomohlo tomu ani mumlající okolí ve hře :/ . Kdybych byl fandou , asi bych jej měl už několikrát dohrané na emulátoru ... no nejsem si vůbec jist jestli PC verze bude tak prodávaná jak dozajisté marketing zamýšlí : / .
  • ucho
    jako je pravda, že PS Store má ty slvevový akce záludný. aby nahnal procenta, hru vždy jakoby zdraží, ale cena je kolikrát normální a ne vždy nižší než předchozí akci. někdy jsou to takové akce/neakce.
  • Mart9
    Vůbec nechápu, jaké změny myslíš a už vůbec ne, co máš za problém. Laskavě se dívej do storu přímo v PS. Vše krásně přehledné, DEALS na jedné stránce, PS PLUS hry na jedné stránce. Naprosto žádný problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit