Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    A za co? Velký respekt zaslouží akorát tvoje učitelka češtiny, že tě nezabila.
  • Aha maj ne mag..... *15*
  • Jack1947
    Přesně jako jeden z mála (nikdo) byl v armádě takže ví jak to tam chodí, myslím že si zaslouží velkej repres... teda ehm resp3kt.
  • PS Store je po změně jeden velký hnus , slevy schované a akční ceny aby člověk hledal .....

No zdá se mi , že po zdražení a následném firmware update to šlo s celým PS Store přesně tam , kam jsem tehdá prorokoval .... Koukám na jeden vzhled snad třetím měsícem , měsíční PS+ hry abych proklikával v několika oknech a celkově se mi zdá , že slevičky nějak flákají a DEAL aby člověk vybíral extra :/.
    Popravdě nebýt mailu , taky bych si těch 12 vysloveně akčních vánočních slev asi nechal utíct ...
    Zatím u mne bodoval GOG s Wing Comanderem , Arx Fatalis , Panzer General 2 a Robinson Requiemem , Steam zalaškoval s výprodejem Steamlinku a Sony ... to nic opravdu extra zatím nenabídlo .
  • Jack1947

PC verze Okami HD nabídne podporu klávesnice a myši, počet fps bude uzamčen na 30.

Posléze zase vyjde patch kterej to odemkne na neomezeně *7* nebo ho spraví nějakej šikula ten unlock.
  • Mart9
    Ronox: Kdy už konečně přijdeš do Fight Clubu?
  • MickeyMutant
    I víc, ale nechávaj si je pro sebe a mimo redakční tým nic nepouští. Externisti o tomhle obvykle ani nevědí. Smůla, Davide*9*
  • MickeyMutant
    Veka je major.
  • Ronox
    Ty si myslíš, že redakce dostává například 8 klíčů od každé hry a tím pádem je mají všichni redaktoři zadarmo?
  • MickeyMutant
    Fakt je, že Mart zaujal správný český vychcaný postoj, který doplnil kapkou hrdosti na svou vyčůranost a špetkou pohrdání pro všechny domnělé blby okolo. Na druhou stranu je paradoxní, že diskuzní hvězdu k názoru na ekonomiku pořizování her tu udílí někdo, kdo dostává hry zdarma v práci. Kabaret.
  • Ten redakční like moc nechápu.
  • Warriosparky
    Klasika. Taky mám takovou sbírku. Ale poslední dobou ten chat prostě vypínám, nebo tam dávám jen předdefinovaný zprávy. Nevim jestli jsem zažil někde horší komunitu, asi málo hraju multiplayer hry. *13*
  • Mart9
    A proto říkám, že těmto ovečkám děkuji.

Ten redakční like se mě ale dotknul *13*
  • 0011
    Tak za mě je to z nominovaných letos splatoon 2, ale ten asi na twitchi nevydělává velký peníze a nemá takovou sledovanost. Jinak souhlasím že nevydané hry v nominacích nemají co dělat bez ohledu na polularitu a možná je to důvod proč vítěze jmenovali až ex post
  • jamar28
    Vskutku krásná sbírka...
  • Jack1947
    Jo to jsem taky viděl pár screenů z Rocket League... většinou 1v1 nebo 2v2 občas tyhle děti jsou i k smíchu.
  • Mart9
    Je to naprosto fér. Člověk, co má tu trpělivost počkat si na slevičku, by ji měl taky dostat. A kdo tu trpělivost nemá, tak prostě zaplatí víc.

A za sebe těm ovečkám, co do her vkládají tak obrovské peníze, děkuji. U Kingdom Come a tenisových her v příštím roce se taky tak zachovám.
  • madPav3L
    Také to není karta pro normálního smrtelníka, to je pro jinou skupinu lidí... plakat na tom nemá smysl, člověk akorát ze sebe dělá blbce.
  • ucho

PS Store Vánoce

co zatím říkáte na vánoční slevy na PS Store? za mě celkem nic moc. a ten Assassins Creed Origins mi přijde ve slevě jako prasárna. hra je venku teprve měsíc a půl. nepřijde mi to fér vůči lidem, co si to koupili hned v době vydání. vydavatelé prostě lidi nemotivují k tomu kupovat něco hned, spíš spoléhají jen na to, že to lidi koupí, protože to chtějí hrát co nejdřív, a za to si lidi tedy připlatí. podle mě tím lidi učí nekupovat hry hned.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit