Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Třeba by se mohli věnovat recyklaci, když už v tom mají takovou praxi.
  • ucho
    náhodou na next gen konzole bylo 700k předobjednávek, což taky není tak zlý. COD BO2 na tom byl celkově líp, ale COD Ghosts není určitě žádný propadák. pořád se to prodává jako banány.
  • Ronox
    Tak já beru Titanfall rozhodně na PC jako každou jinou FPS onlinovku. Pokud by to byla čistě exkluzivita, tak bych určitě přemýšlel jako ty :)
  • Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...

Prodeje nejsou příznakem ničeho.
  • Jack1947
    Taky to tak vidim, no uvidime treba to jeste "zkazi". *3*
  • Inquisitor

Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...

No jo ono nejde lidi ochcávat do nekonečna. I tak se jim to dařilo dost dlouho.
  • BookerDeWitt
    V Titanfall vidím obrovskej potenciál a pokud se do jara neobjeví "must have titul" pro PS4, tak jdu 100% do Xbox One bundlu s touhle hrou. Teprve nadcházející rok by se Activision měl připravit na propady v prodejnosti a to veliký, pokud se Titanfall opravdu povede.
  • Ano, a preto je COD najpredavanejsim titulom na next gen aj ked je technicky uplne ubohy. Activision co dodat.
  • Ronox
    Kdo psa chce bít, ten si hůl najde. Možná je to u dalšího dílu nemile překvapí a konečně trkne do očí. Já z celého srdce přeji obrovský úspěch TitanFallu a i když je teď BF série hodně kopíruje, tak i jim s dalším dílem, aby je sesadil někdo už a oni se mohli zamyslet.
  • Ronox
    Dal bych na něj ohledně tohohle a navíc by nevadilo třeba napsat jak na tom dotyčný je. Jestli dostane například příští rok daně/dávky/prémie/kapesné nebo si selsky našetří tak ať teď vezme tu i3ku s tou lepší deskou a příští rok jen vymění CPU. Na GPU a zdroji bych doopravdy nešetřil. Naopak pak bude příjemně překvapenej z té plynulosti :D Já takhle dřív taky hrál a jak už jsem jednou psal: Doom 3 v okně 640x480, modifikovaným ini souborem s pár FPS a stejně jsem u toho byl neskutečně zes*anej. Navíc tohle je hrozná doba na odhady, protože nikdo pořádně neví jak budou vývojáři optimalizovat svoje tituly a hrozí, že za pár let na nějakým mid-end sestavě ty porty opět nepůjdou jako starej HW v konzolích i když logicky by to šlapat mělo.
  • Jack1947
    Uz by toho mohli nechat a venovat se necemu jinemu, holt herni byznas neni pro kazdeho. *4*
  • *1*
  • Veskoslav
    No nám i na škole říkali, že neúspěch musíme na někoho hodit. Veřejně přiznat u sebe chybu je poslední možnost *1*
  • Miserius

Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...

*1* To jsou šprýmaři
  • Vesko: Minulý rok jsem kupoval GTX 670 za 12 tisíc a doopravdy čtyři roky nevydrží, když vývojáři kašlou na optimalizaci a proto mě čeká příští rok podobný nákup karty.
  • ucho
    dneska v bleskovkách jen dva překlepy. bleskař si drží svůj standard :D
  • Bůh ti žehnej za ten skript a Greasemonkey.
  • Atlus oznámilo, že se do obchodů dodalo již více než 800 tisíc kopií titulu Dragon's Crown.

No jedna z mála her na které ještě s PS3 vysloveně cílím .... časem , ale určitě si ke mne cestu proklestí ;)
  • Atlus oznámilo, že se do obchodů dodalo již více než 800 tisíc kopií titulu Dragon's Crown.

smazat
  • 15 FPS je super score pro nový 3D mark , 20-25 je tak akorát pro pravý kinozážitek , ale pokud padám pod třicet .... koukám co budu muset v dohledné době vyměnit , nebo alespoň přetaktovat ;)

Věřím , že si s rok starým i3 3220 ; 8GB na 1600 ; HD 7870 a po tom co přenesu systém na vhodnější HDD než WD RED ještě herně hodně užiji .
    Vždyť mi doma na netu dosluhuje ještě stará AMD64 3200 s 2 GB a poté co odešla 8800GTS 640MB už jen s NV9600 ... ale ta už po svých osmi létech na dnešní hry vážně není .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit