-
No já sleduju , že spíš hra která by v poslední době za takový hardware skutečně stála jaksi nevychází .... Shadowrun takový HW nepotřebuje , War Thunder taky ne , Arma 3 se dala na drobení , GTA V běhá i na PS3 a nový COD , Battlefield a Crysis ? ROFL .... tak skvělé hry , že dřív než ti spadne sanice je proběhneš a ... zase prázdno po pěšině .
Samozřejmě za rok to bude snad jiné .... i když herně asi stále to samé . -
No a postav to dneska ..... *9*
-
ale sú a bude ich čím ďalej tým viac, doteraz i3 stačila ale kupovať ju dnes nemá zmysel. A ono sa môže zdať, že to za to nestojí ale potom sa ľudia čudujú, že majú v hrách časté prepady a trhanie obrazu i keď framerate je porovnatelné s lepšími procesormi.
-
Miserius: Nevim proc mas pocit, ze format co vyhovuje tobe, musi bejt logicky vyhodnej i pro ostatni. Nemusi a neni. Ja za rok hraju a koupim tak dve "velky" hry – a kdyz rikam velky tak myslim s cenovkou okolo 1500 Kc – a nejaky mensi, nize rozpoctove dimenzovany a levnejsi hry. A ty co koupim se v akcich PS+ jen tak neobjevi (rozhodne ne v dobe, kdy mam chut je hrat), tudiz mi PS+ nema mnoho co nabidnout.
-
presne tak, kúpiť silnejší základ a k nemu v 2 ročných intervaloch kupovať a predávať grafiku. Ako CPU určite štvorjadro s dobrým OC potenciálom, dvojjadro i3 nekupovať.
-
Clovek co je obcasny hrac toho tolik vykon tizit nebude.
-
Ok, sak jo dneska to je jeste celkem dostacujici.
-
Bez urážky .... spektrum lidí bude dost podobné . Kdo z hráčů co si kupují nové grafiky či procesory do nich půjde bez toho aby věděl co lze za příplatek čekat ?
-
Nechce sam napsal ze ten dotycny se spokoji s 15FPS. *3*
-
mám stále 8GB, zatial viac netreba (na hry).
-
No jde o to co od takového PC chce .... zahrát si poslední tituly ? Ok . 15000 limituje dnes víc než před rokem , kdy jsem si "na letní byt" stavěl něco podobného . Musí hrát ve Ful HD ? (Nemusí ) , Musí mít vodníky nebo alespoň Noctuu ? ( Nemusí ) , Musí mít letošní grafickou třídu ? (Nemusí) .... a takhle by se dalo pokračovat . Takže ano herní PC z toho složí ale holt si vystačí s tím co má . Hry si zahraje všechny , na 100 frameraty bude kálet a benchmarky mu budou také tam , kde každému slušnému člověku - ono to pojede slušně ... a o to tady jde .
-
Malo... Co to bylo v te diskuzi o tech konzoli. Otacis tedy dost rychle neuznals svoji chybu Konzole pomer/cena hry vykonu vyhrali. *3*
-
Mě osobně limit na herní pc 15 000 přijde málo. Na klasické pc v pohodě, ale herní? To bych počítal tak 18-20.
-
Her které smysluplně vytíží čtyřjádro je prozatím a již několik let .... naprosté minimum :/ .
-
Vztáhnul to k limitaci 15 000 Kč . Dneska kupovat nejlevnějších 8 GB za "akčních" 1 781 Kč a neklesnout v grafice pod výkon HD7870 ... je tak trochu sysfovské šetření . A pak si piš že odepíše i Toxika kvůli ceně .
-
Proto mám na ni záruku 4 roky, aby umřela ten 4. rok a pak jsem si doplatil na lepší *1*
-
to nevíš, jestli nebudeš nic řešit. mně většinou grafická karta po 3 letech umře :)
-
No za 4 pořídíš novou AMD R9 270 a ta je na úrovni 670 od Nvidie například. Já se přiznám, že po 4 letech jsem si koupil grafárnu za 7 000 a myslíš, že další 4 roky nebudu nic řešit *4*
-
Ucho má pravdu, zakladni hry (7-8?) jsou vždy rok stejný...první várka bylo LBP2,inFamous 2 atd, soucasnej balicek tam je tak pul roku a mesicne se meni jen ty 2-3
-
To je no. Zkus tohle, mohlo by fungovat
https://addons.opera.com/en/extensions/details/scripter-script-includer/