-
Jeste abys to schvaloval :) Ale je prece jasny, ze kdyz si aktivuju casove omezenou (mesic) free ps+, tak by tam po jejim vyprseni mela byt vyzva, jestli v dane sluzbe chci pokracovat. Podle me je naprosta kravina, aby se mesicni free automaticky v nasledujicim mesici prehouplo v placeni, i kdyby na zaklade jednoho z mnoha radku v uvodnich podminkach.
Pointa mesicniho free ps+ je snad prave moznost si ps+ vyzkouset a teprve na zaklade pripadny spokojenosti, naplneni ocekavani se rozhodnout, jestli mi za placeni stoji, nebo treba taky ne.
Nevim jestli je v tech podminkach zminena i cesta jak automaticky predplatny zrusit, paklize je, tak alespon neco – ale idealni to stejne neni. -
Díky, díky. takovouhle diskuzi jsem si původně představoval tady jsou upravené komponenty sry je to zpřeházené
Kingston HyperX black 4GB DDR3 1600
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Seagate Barracuda 7200.14 - 500GB
MSI Z77A-G43 - Intel Z77
Intel Core i5-3350P
Fortron HEXA 500W
GIGABYTE GTX 660 Ultra Durable 2GB
Teď jsem dal pro změnu přednost grafice před další ramkou -
Ucho mi nejspíš nadá, ale konečně 2 normální lidi přišli. V podstatě s Ronoxem píšete co jsem psal já. Ten člověk je imbec*l Neváží si rad a ještě nadává, nechte ho ať si koupí nějaký šrot, věděl jsem, když jsem odepisoval, že toho budu litovat už podle těch jeho řečí ohledně fps.
On je totálně mimo, mě pobavil ten HDD 500, když +200kč máš 1TB, a hlavněže tam má 4jádro, který je na jádru pomalejší než ta i3 :)))
Ideální zátěž zdroje je 50-60 procent, proto jsem volil ten Seasonic, který má mnohem větší učínnost a hlavně neshoří celé PC jak papír časem. A už vážně mizím, čaute. -
Tak bud tam bude 6gb ram a lepší zdroj kterej je teď tragickej (oboje se dá ale levně koupit později) a nebo tam bude horší grafika bo procesor...
-
tak tak. a na zdroji se opravdu neoplatí šetřit. to riziko, že blafne a vezme s sebou i desku nebo něco jiného, tam je. mně samotnému se to před lety stalo.
-
Je to hloupé , ale když na to nemáš , tak nekupuj polovinu šuntů . Šetři nebo si kup konzoli , pokud ti jde jen o hraní . Na tvém místě bych teď nekupoval nic Evolveo ,Seagate,Arctic, RAM ...
-
Ta grafická karta je plečka. Základní deska je možná až zbytečně moc. Obzvlášť při komponentech za 15 tisíc. Já mám starou dobrou Gigabyte P67-D3-B3 rev. 1, stála kolem dvou tisíc, a šlape přes dva roky stabilně bez jedinýho problému, a běžej na ní větší žrouti než to, co jsi vybral. Úplnou srágoru ne, ale slevit by se dalo.
Zdroj bych bral alespoň 500 W, nebo nějakej s garantovanou účinností. Těch 450 W není výkon, ale příkon a zároveň je vhodný mít vždycky nějakou rezervu. Zdroj se pak tolik nezahřívá, je tišší, má delší životnost a zároveň by se nemělo zapomínat na stabilitu. Seasonic SS-500ET, T3 500W je podle mě mnohem lepší volba.
Z grafik bych doporučil buď MSI R9 270X GAMING 2G, nebo MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming. Twin Frozr IV mám na svým hawkovi a je to neskutečně tichej a přitom hodně účinnej chladič. Nikdy nemusí jet víc jak na půl plynu a slyšitelnej začíná bejt až někde od 70 % otáček. Každopádně u herního PC je grafická karta alfa a omega, a tys na ní šetřil pomalu víc, jak na základovce ;)
EDIT: Na chladič CPU se vykašli. Pokud nebudeš taktovat, tak seťák od Intelu stačí. Já s ním fungoval 2 roky na 3,6 ghz naprosto v pohodě, v zátěži to nešlo přes 70 stupňů. Kdybych netaktoval a nechal to na základních 3,3 ghz, tak jsem byl na 65. Vyhozený peníze, až bude chtít taktovat, může vždycky dokoupit. To není problém. -
Psal jsi ze ta 770 je moc na in3, at se podivam na jakou hru chci, staci a rozhoduje dycky grafika, sorry, verim predatorovi
-
Ten zdroj je fakt naprd a ikdyž jste Predátora ukamenovali, tak měl v tomhle pravdu. Hlavně co se týče CPU, tak pokud se podíváte na testy na zahraničních webech, tak doopravdy rozdíl mezi i3 a i5 je v dnešní době minimální a tak si může v budoucnu pořídit tu i5ku .. vem i3 a lepší zdroj .. taky možná popřemýšlej o GPU od nVidiee, protože ikdyž AMD těžce protlačuje svou značku na herní scéně, tak nvidie stále odvádějí o pár procent lepší výkon + má lepší správu ovladačů a pro lajky automatický nastavovaní grafiky hry.
-
Metro je na CPU pomerne nenáročné.
-
Tomu říkáš "trošku" stáhnout zdroj ? Eurocase "Big smoked area" hadra :/
-
Už jen ta 4 gb ram mě bije do očí..
-
Rare (GoldenEye 007) mělo v plánu, před nástupem Game Boye, vydat vlastní přenosnou konzoli.
Nemohu si pomoci, ale o Rare jsem prvně slyšel až v druhé pětiletce po tom co Gameboy spatřil světlo světa . -
*1* no comment
-
Míníš špatně.
-
C-BEAM
uz mi nejde psat do vlákna, tak zde Metro je prý nejnáročnější http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26988-metro-last-light-kraska-s-extremnimi-naroky?start=8 něco na tom je -
aha, takže Predator teď bude Mad Max (a mně ten zastávající se koment smrděl). no jo, to byly silácký řeči o posledním příspěvku.
-
ono stačí ty podmínky jenom proletět, je to zmíněný na začátku. já sám jsem měl dvakrát měsíc zadarmo a později jsem si koupil tříměsíční
http://cz.playstation.com/legal/detail/item540097/30DENN%C3%8D-ZKU%C5%A0EBN%C3%8D-VERZE-SLU%C5%BDBY-PLAYSTATION%C2%AEPLUS/ -
Tak to je podobný. Abych Sony nekřivdil, tak jsem přehlídnul Sonic & All star racing, což se prodává za tisícovku, takže jo, jednu velkou hru tam dali. Ale moc často se mi do vkusu netrefují, bohužel.
-
Jsem asi jeden z mála, co tě bere jaký jsi, tka odpovím, bratránek chodi na spoustu webu a na jednom hw dělá moderátora, skládá pc, mužu ti jen říct, že ví, o čem mluví, hádat přesvědčovat tu nikoho nebudu. Čekal jsem, že to tu zabalí brzy :)