-
AMD = ATI ano ja ATI nerad. Kdybych mohl tak taky radsi Intel ale to uz by jsme sli pres 15k vid ? *3* -
Ja to ale takhle nebral realne na hry by stacilo mene 4GB mi byli ale po jiste dobe malo pravda pac to nak tak podobne bejva no, takze za predpokladu ze by hral jenom hry a nic nemel na pozadi tak by to realne i slo.
-
to samé je VOYO, taky zkušební verze na měsíc zdarma...
-
No jo tyhle zmrdoviny mi taky vadí, vévodí tomu naše trojka operátorů. Klasika, jakmile chceš něco aktivovat tak to můžeš klidně i po sms a trvá to 2 vteřiny, ale jak chceš něco zrušit tak to jsou obstrukce neskutečný...
-
A co třeba když si ke KSP pustíš hudbu, u toho zaplej uTorrent, vypalování a prohlížeč... Řekl bych že těch 4gb bude dost málo...
-
já myslím, že je to pro něj cenná a levná lekce toho, že si má pozorně číst podmínky služeb, které si aktivuje...
-
To ale podobny chovani nelegitimizuje, sorry. Na kazdej pad, paklize s timhle nebude souhlasit vice lidi a daji-li o tom SONY vedet, tak je tu moznost, ze do budoucna tam nejaky upozorneni daji .)
-
No to píše, ale třeba u SW ToR mi přišel tři dny před koncem mail s upozorněním, že se mi automaticky prodlužuje předplatné a pak nabídka, kde to zrušit. To samé WoW.
-
já ti nevím, ale tohle se tam přeci někde píše v podmínkách. já tedy vždy věděl, že se to automaticky prodlužuje...
-
Sorry jacku ale to je žvást. Bratr má pc za zhruba 10k a bez problému na tom dohraje jakoukoli současnou hru. Teď hraje AC4, má to na plno se základním AA v rozlišení 1680 a nejhorší fps co měl bylo kolem patnácti, tzn. bez problému hratelné...
-
Tak ta "nová Opera" je víceméně Chrome .. V Opeře nějak nevidím způsob jak bych to tam nacpal. :)
-
Jacku, Jacku....To, že ty to neumíš, neznamená, že to nejde. Herní pc za 15 jde, ale nebude to žádné dělo. Navíc si musíš koupit AMD místo Intelu a to také hraje roli v ceně. Jo a Ati karty asi sotva, kdy Ati se oficiálně nepoužívá od roku 2009. Ale chápu, AMD=ATI. Proboha nepiš, pokaždé mě totiž dokážeš nassrat něčím novým.
-
To jo no, kdyz hry dneska nevyuziji poradne ani ty 4gb. *15*
-
Pokud to má mít na dalších X let, tak není důvod tam nedat 16 GB RAM. Vždycky je lepší mít více než méně, ne?
-
To mas neco podobneho jako.., " RWE : Kdyz si snizime zalohy bude nizsi konecna cena za plyn"
a hle nedoplatek 11k... tady aspon jen 2kila necele, s n mimoradne souhlas dneska vsude samej ojeb. *3* -
Jedinej dobrej posledni (pac ostatni ATI karty) ale i tak slabe do 15k se neda postavit herni komp byt treba na obcasne hrani. *4*
-
jen dve poznamky
delas jako bys nikdy podobnej ojeb jeste nezazil (tohle je bezna, nikoliv mravna praktika loupezniku) a navic delas, jako bys dobrovolne nepouzival zarizeni jednoho z nejsystematictejsich loupezniku *6* -
všechny jsou total šunt...kčemu je v hernim PC 16GB ? :D
-
PS+ story
Nedavno byla nejaka akce na mesic PS+ zdarma. Tu jsem vyuzil a mesic jsem mel PS+. Jenze po vyprseni te doby se PS+ automaticky predplatil na dalsi mesic – cekal bych nejaky upozorneni typu "vyprsel vam free PS+, muzete v clenstvi pokracovat v ramci nasich cenovych nabidek, nebo se muzete vratit do puvodniho stavu, tedy obycejny ucet bez PS+".
JENZE on se Vam PS+ automaticky predplati na dalsi mesic a jediny info, ktere o tom dostaneje, je to, ze vam prijde mail informujici o strzeni 180,- z vaseho uctu za predplatny dalsiho mesice. To se da vypnout HLUBOKO v meny nastaveni uctu (Account management>Transaction Management>Services List>PlayStation Plus>PlayStation Plus [Subscription] - Cancel Automatic Renewal.).
Tahle politika me trochu nasrala, ale co uz, tak mam dalsi mesic PS+ aniz bych se o to prosil – ja muzu jen doufat, ze se v ramci Prosincoveho, vanocniho PS+ dockam neceho zajimanyho. Jasne jde jen o dve kila, ale me jde zase o princip – taky mi mohlo naskocit automaticky clenstvi na rok...
Kazdopadne v ramci toho free mesice jsem PS+ vyhody skoro nevyuzil – stahl jsem si LittleBigPlanet Karting (zabavny blbnuti, mnou stazeny hlavne proto, abych mel na playstejsne neco, co bude mozny pustit malym bratrancum, az se u me zase obejvi) a Call of Chuarez (coz je fakt super) zlevneny ze dvou, pro normalni ucet na kilo pro uzivatele s ps+ , jinak me tam nic nezaujalo. -
Funguje to výborně. A Chrome mít nemusíte, zprovoznil jsem to na opeře přes rozšíření, režim vývojáře, načíst rozbalené rozšíření, čili úplně stejně. Parádička *4*