-
Strop 15 000. Čisté pc bez os. Nemusí bejt ani mechanika a nic jiného kolem, prostě jen herní základ pro rozlišení 1680x1050...
Btw. Ani skříň není třeba, mám jich doma několik a když to budou samostatné komponenty tak to složím sám... -
Musíš říct finanční strop:) A jestli s OS nebo bez.
-
Diky za rady, proč nenahodíte lepší sestavu?..
-
Tohle je opravdu spatnej vtip. Rozhodne nedoporucuju kupovat. To jsou jen zbytky co nejdou poradne prodet tak z toho udelaji pc.
-
Aha, tak dík. Přijde mi divný, že google služba nefunguje s defakto google prohlížečem tak, jak má, ale s těma konkurenčním šlape bezchybně. Zvláštní
-
Všechny mají zastaralé grafické karty, možná tak ten první, ale fakt z donucení. Zbytek bych ani neuvažoval. Rozhodně na tom nepojedou hry v maximální kvalitě jako poslední Metro, Crysis 3 atd.
-
Just Cause 2 multi na Steamu
http://store.steampowered.com/app/259080 -
Únos
Chtěl bych nahlásit únos, někdo pravděpodobně unesl uživatele Jack1947 a vydává se za něj. Indicie? Věty najednou s podmětem, přísudkem, diakritikou i stínem čehosi, co by se dalo ve slabé chvíli označit za smysl. *3* -
To je doufám vtip. Jen ten první za něco stojí.
-
xy
Kdybych si musel s pistolí v ruce vybrat, tak ten první. Ale jinak ani jeden, ve všech jsou otřesný desky atd. je na tom strašně vidět, že chtěl někdo nacpat co nejvíc "čísel" do 15k. Najdi si netu nějaký fórum, nech si to sestavit podle toho, co ti poradí. -
Omlouvám se, špatně jsem to napsal (samozřejmě jsem měl na mysli jakékoliv disky, ne jen DVD), nicméně moje pointa je stále platná - novinka je polovičatá a odkazuje na zdroj, který NEpotvrzuje její pravdivost! Takhle nelze psát věrohodné informace, i když to je "jen" novinka; tímhle způsobem se z novinky stává poplašná zpráva. Z odkazů zde v diskusi je to jasnější, ale ne z odkazu v novince.
Uvidíme, jak se situace vyvine, podpora na HW je, jde spíš jen o to dokončit software (aktualizace BR playeru) - lidé v diskusích píší, že jim to nefunguje. Nicméně otázka je, zda používají "mastered" formát, nebo jen vezmou disk, vytvoří složku BDMV a pálí a neuzavřou. -
he/he: to co píšeš je pravda, jenže o to tu podle mě nejde. Ten plugin to nevypne nikomu dalšímu, jen mě. A já ho můžu spravovat tak, jak uznám za vhodný sám a kdykoliv ho vypnout. Nikomu to nikdo nepřikazuje ani nenutí. Že se k sobě lidi chovaj jak ovádi je široce známý, a čím víc anonymní, tím hůř. Dělaj to tak dospělí deno denně, jak se pak maj chovat asi děti. To co tu píšeš ty je na překopání myšlení ve společnosti, o to se tu nikdo normální snažit nemůže. Jen si pár lidí chce zapnout filtr na zbytečnej text. Toť vše. Že budou diskuze eticky a smyslově nakrásněný, tomu snad nevěří ani ten největší naivka. Je to prostě spam filtr, a spam je přesně to, co trollové a bohužel i Jack produkujou. Stav "špatně označit" by neměl u myslících jedinců nastat. Prostě mi jako troll nepřijde, tak to nezapnu. Jako troll mi přijde, tak to zapnu. Je to dobrovolný, pro osobní účely (nikoliv plošný) a nastavíš si to jak chceš ty, ne jak ti někdo druhej diktuje. Jak říkám, je to jen osobní spam filtr, jako když mám na oficiálním mailu nastavený zakázaný domény, ze kterejch mi chodily akorát reklamy, a mám klid. A nechci řešit, jestli je v nich výhodná nabídka, nebo ne. Dobrovolně jsem to odmítnul a můžu to kdykoliv změnit. Podle mě je to tak naprosto v pořádku, nevidím důvod k etický hysterii.
-
Počítače
Kterému z těchto čtyř pc by jste dali přednost??? Jde o čistě herní výkon v rozlišení 1680 (Není to pro mě, ale pro občasného hráče her typu BF, CoD, AC,...)
Ps: Do teď hrál AC4 v +- 10 fps takže o 100% 60fps plynulost opravdu nejde jako některejm fps masturbátorům tady. Pro jeho občasné hraní bohatě stačí 15 až 20 fps (nehraje po netu)... Sám si ten obchod vybral a zeptal se mě kterému bych dal přednost, ale já fakt nevím protože každej má svoje + a - tak neváhejte dát svoje návrhy do 15k, když budou lepší.
...
http://www.bohemia-computers.cz/product/162414/BC-Herni-ASUS-AMD-6-x-3-3GHz-16GB-1TB-HD7850-1GG-DDR5
http://www.bohemia-computers.cz/product/139575/SUPER-Herni-osmijadro-16GB-1TB-HD-7770-500W
http://www.bohemia-computers.cz/product/137838/HERNI-PC-CORE-i5-1000GB-8GBDDR3-ATI-HD-6570-2GB
http://www.bohemia-computers.cz/product/136965/Herni-PC-ASUS-FX-4-x-3-6GHz-8GB-1TB-GTX-550Ti-1GB-DDR5-500W-ctecka-karet -
Battlefield 4 ve 4 minutách ....
http://www.youtube.com/watch?v=wh8voPESN70&noredirect=1
Dice se zřejmě neponaučilo z BF3 -
Surikata
Když už jsme u toho, jak chcete zajistit eticky a smyslově nakrásněný diskuse, byť prozatím uživatelsky individuálně pomocí filtrovací srandy, když stejně nejste schopni se probrat pár řádkami textu dalších lidí i mezi sebou? A to nejen u mě, ale jak jsem si všimnul, tak i dlouhodobě u jiných uživatelů. Tady je to skutečně na posrání a není to jen ze strany údajných trollů a Jacků. Piš o tom, nepiš o tom, nedělej si blbou srandu, nepiš souvětí - musím číst, nečtu musím v tom analyzovat hlubší myšlenku, piš normálně, je to divný, nepochopil jsem, pochopil jsem, ale nereaguju a pořád dokola nějaký usměrňování a lajnování prostoru. Upřímně parta lidí a někteří fotříci tu budou v jednu chvíli kázat o chování a nechápavosti jednání druhých, a přitom tohle místo čím dál tím víc stejně dokazuje, že pokusy o zazdění nepřicházejí jen ze strany "sviničů" diskusí. Ne ne ne, ať už s čenými listinami nebo ne, tady to nikdy nebude tak, jak si to celá řada z vás chce malovat, na to je tady moc subjektivních nálad a kydů, s kterými nelze pohnout. Pominu-li fakt, že to přesto nějak pořád funguje, není tady prostě prostoru pro něco velkýho, co by tuhle komunitu nakoplo do zítřků porozumění, tolerance, chápání a od toho se odvíjejícího jednání - široce NEMOŽNÉ. Pro elitu, která si bude vyhovovat, však dostupná možnost. -
"Mé oči jihnou při pohledu na diskuzi ve které nevidím Jackovo jméno, Děkuji!" *7*
Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm... -
To co tu predvadis nema s obdobim nic spolecnyho. Pokud teda netrpis nejak Sezoni spamujici mampotrebunasebefurtupozornovat poruchou (protoze sezoni deprese se takhle fakt neprojevuje).
-
he/he: Každej svýho štěstí strůjce. Co Jack dělá je regulérní spam. Běžně mi na tenhle super zabezpečenej tiscali mail chodí "obchodní nabídka od Darian Abbot" a podobný perly. Asi bych se tomu "pánovi" měl omluvit, že ho už přes rok okázale ignoruju, třeba to přeci jen není bot *1* Ale teď vážně. Je to rozhodnutí každýho z nás a jestli dojdu k závěru, že je pro mě přínosnější ušetřit čas při scrollování a odfiltrovat si některý individua (a nemám teď na mysli jen Jacka), než čekat na zázrak, tak to udělám. A žádná veřejná poprava to není. Chodí sem tucty neregistrovanejch uživatelů, těch je většina. Ty uviděj všechny. A jestli si někdo bude chtít odfiltrovat mě? Ať to udělá, nemám s tím problém. A třeba všichni, aspoň by mě to naučilo nemrhat čas. Kdo ví, třeba se tu někteří začnou chovat slušnějc.
PS: Ten tvůj elaborát se dal napsat i normálně. Žádná až tak složitá myšlenka v tom není, abys to musel napsat touhle formou. Občas se podobně psanou literaturou musím prokousávat a upřímně to nesnáším, přijde mi to zbytečný. Nic ve zlym. -
Já používám Firefox a s HD problémy na YT nemám. Akorát asi tak před měsícem jsem měl s HD probémy v práci (HD v nabídce bylo, ale obraz po přepnutí na HD zmizel a nešel ani zvuk). Protáhnul jsem to Ccleanerem a vše bylo OK. Kolegyně to asi trochu zaneřádily *1*
-
Trochu OT, ale jede vám to video v HD kvalitě? Od tý doby, co dali na youtube google+ (google nemám rád už delší dobu, ale tohle je fakt prasárna), tak mi na Opeře (v 16, čili Chrome) přestaly některý videa hrát v HD. Nemám to v nabídce. V klasický Opeře ( v. 12, čili fakt opera) mi to jede ok.