-
Asi to zvazim pac... to neni uplne ono ale jen o to nejde, co z toho kdyz se tu budu rozepisovat.
Opet dojde k nesmyslne diskuzi a hlavni bude ze jsem to prve zpackal ja. Zkusim zvolnit , jenze to je ted tezsi nez drive. ( Uz to nechci dale rozvadet, at zbytecne tu neni dalsi nesmyslne vlakno). -
Jsem nevěděl, že něco takového jde udělat? Autor je hodně šikovný! A to myslím zcela vážně.
-
Nastane-li situace, že bude mít zrovna k tobě Jack poznámku, ze které by se mohla vyklubat přínosná diskuse? (A serme přitom na to, jeslti to s Jackem jde nebo ne kvůli jeho gramatice atd). A vzhledem k jeho zjevné místní oblibě podobně u většiny? Co když se zrovna vás bude chtít na něco zeptat? Nebo pokecat o hře, ke které bude mít co říct? Samozřejmě to už řekl Ananas - případný podstatný informace od lidí v listu patří k oné chybnosti celýho konceptu. Ale kde bereš tu jistotu, že by si někdo konrétní to zasluhoval a před kým zrovna zavírat oči? Kde je jistota, že by do budoucna neměl na tvou osobu, na tvou poznámku co říct, co se zeptat? V případě tohoto člověka a jeho známosti je to až alarmující, jakou by mohl ztratit možnost podiskutovat, když ho většina neuvidí a bude ignorovat. Opravdu je tahle komunita plná takových hovad, která si bude podávat ruku jen s těmi, kdo ji bude po nějakých stránkách vyhovovat? A že se k tomu směřuje, nejen díky tomuto, už dávno potvrzuje obecný místní náhled na ostatní doprovázený krásně využívaným hodnotícím systémem příspěvků.
Celá tahle věc ohledně "pluginu" je samozřejmě dobrovolná věc, to je pravda, obecně a osobně to však považuju za prasárnu, která sice eliminuje dotyčný podle svých potřeb, ale tyhle potřeby nemohou zajistit "oprávněnost" takovýho kroku a můžou končit nejrůznějšími důvody, než jen u potenciálních "trollů" a "příspěvků o ničem". Například údajně kolega Miserius ho použil na jinýho kolegu jen proto, protože měl kecy vůči jiné platformě, a přestože dotyčný je pravda na skopání do klubíčka, je přece jen člověk, který má mozek a jen častý svůj názor. Jestli tohle stačí, potom se obávám, že ne z vaší strany, ale ze strany jiných to může při rozšíření zajít tam, kde veškerý poznámky přispívajícíh se tady mohou stát bezpředmětnými, což, ať je to jak chce, stále může zůstávat ke škodě. -
pro mozillu stačí nainstalovat addon greasemonkey pro spouštění skriptů a pak vytvořit nový skript a pastnout tam toto:
http://pastebin.com/ySDd3CMa
měl by pak být aktivní v diskuzích na gamesech. modifikace jednoduchá, stačí přímo ve FF zeditovat ten seznam na konci, to zvládne snad každý. -
No a proč si to po sobě před odesláním nepřečteš, když sám potom uznáš, žes to původně nenapsal zrovna nejlépe?
-
Mód, co schová příspěvky s mínusem? Jsem v prdeli *1*
-
Ja ti povim o cem to je ( jestli tedy jde o delsi vlakna zpusobene mou osobou) to ze nejprve neco napisu a kdyz nedava smysl veta (at uz je k veci ci neni) tak pribudou dalsi reakce, pak ja reaguji opet na ne, dokud to nevyusti uplne v neco jineho. Samozrejme zpusobene mnou, a pote to povzbyva prvotni smysl) ale co no uz jsem si zvykl i kdybych psal buhvi jak chytre minuskare - uz predem rozhodly ne. Ted kdo chce me (jine) muze ignorovat). *4* Budiz jim prano.
-
A s kým budeš mluvit, pokud si dáš do ignore všechny ty, kteří si tam dají Tebe?
-
Invisible mod pro Jacka.... hmmmmmm
-
Jackieboy o tom to už není. Mně připomínáš souseda, který musí do všeho kecat. Všechno zná, všude byl a kde ne, tak od toho má klíčky jeho nejlepší kámoš. Prostě furt breptá k něčemu o čem toho ví pramálo a furt jen rozhazuje nějaký svoje názory ikdyž nikoho nezajímají. Byl tím tak otravnej, že všichni teď počkají až zajde do baráku/výtahu .. totální ignorace a přerušení kontaktu, protože už to všechny lidově s*alo. Tohle začínají všichni pociťovat u tebe.
-
Ty se zlobíš, že někdo někde na něco reaguje? *4*
-
A vy znáte nějaký web, co tohle má? Proč by to dělali? Maximálně jsou systémy "karmy", ale to ti pak schová i příspěvky, který jsou normální, ale nějaký h*vada tam naklikaj mínuska. Podle mě by měla jen redakce dávat víc bacha na uživatele. Banovat mac adresy, upozorňovat a zasahovat normálním způsobem. Ale furt lepší tohle občasný promazávání než "silent" režim na Euroga(y)meru, kde tě neupozorní ani nedají vědět a prostě dostaneš invisible mód. Je ale pravda, že Jacka jsem dřív bránil, ale teď má buď dovolenou nebo díky zimě nějak víc píše a fakt to už přerostlo tu únosnou mez. Radši aby to mělo smysl s hrubkama než nesmysl.
-
Nádhera, po tomto som už dlho túžil... *4*
Ešte tak pridať Fargoberga a som v nirváne... *14*
Update:
Tak som si ho tam doplnil sám a hneď je svet krajší... *3* -
Naopak kdyz anonymove nebudou reagovat na mne (nektery). *4*
-
deleted
-
Vidím, že se zde utvořila vzpoura proti Jackovi... a já se nedivím že jste přišli s pluginem proti trollům... já se divím že něco podobného neudělala REDAKCE. Vážně si my musíme utvářet diskuzní forum? Když to udělá čtenář ve volném čase, proč ne někdo z vás?
Jinak není to i pro Mozilu? Jelikož to nikdy nedá a jsem zvědav s jakou stupidností přišel tentokrát.... A nebo když uvidí že reaguje jen na anonymy, jimiž opovrhuje, tak to vzdá. -
Hezky napsáno. A však uvidíš, časem se začnou "ignorovat" mezi sebou a pak se na diskuzi buď totálně vykašlou a nebo zruší ignor, protože jim nezbyde nikdo s kým by diskutovali.
-
Promiň, ale ti lidé mě za ta "léta" nepřesvědčili. Někteří se snaží být zajímaví za každou cenu, někteří jsou "ňoumové" a píšou sem desítky příspěvku o ničem denně. Zeptám se ještě jednou - co ti vadí na dobrovolném open source pluginu? Každý si ho může upravit ke svým potřebám, nemusí blokovat nikoho z těch, kteří jsou v něm. Kdokoli tam může přidat Ananas a já se z toho duševně nezhroutím. Samozřejmě se dá i lehce obejít. Jde jen o základní filtr pro ty, kteří neradi projíždí zbytečně dlouhá vlákna o ničem. Ta se tu samozřejmě budou objevovat i s pluginem, ale když je možnost to omezit, tak proč ne? Nepřipadám si jako guma, jen mě prostě vadí někteří lidé v diskuzi, a tak jakékoliv omezení mumlání a zbytečného remcání od známých firem uvítám.
-
mícháš dohromad jabka a hrušky. to by platilo, kdyby se dotyčným jedincům dal například permanent ban nebo se jim rušily účty a prostě by se jim omezil do diskuze přístup. potom ano, to je nebezpečné. nevidím však nic špatného na tom, když si odfiltruješ pár lidí. navíc když jde například o lidi, kteří nejdou ničím obohacovat diskuzi, ale řeší si zde nejěké osobní komplexy a své příspěvky píšou jen s cílem provokovat. takové příspěvky ve slušné diskuzi nemají nic dělat a pouze to odrazuje ty slušné, aby sem cokoli psali. tímto způsobem neodepřeš těm lidem, aby na tebe reagovali... ať si píšou, co chtějí. pokud mě však nezajímá, co píšou, klidně si ty lidi schovám, protože mě pouze okrádají o drahocenný čas. co se týče Jacka, ten sice není klasický troll, ale v jeho příspěvcích žádný smysl a kolikrát ani myšlenku nevidím. ten člověk nemá vlastní stálý názor, nechápe psaný text, reaguje nesmyslně na cokoli, aniž by pochopil, na co reaguje. takové příspěvky opravdu číst nemíním a ať klidně zmizí celá jeho vlákna. takže konečně budou zdejší diskuze vypadat trochu normálně a jejich čtení nebude ztráta času.
a klidně ať si tam Jack nastaví do filtru mě, aby neviděl ani on, co píšu já. je to na něm... tohle je skvělá fičura a jsem konečně rád, že se zase dostala na světlo a že mohla být oprášena... -
Jsem ze starý přirozený školy - dávám přednost selskýmu rolování a čtení dle vlastní rozumový potřeby, to je a zůstává bezchybným systémem. Kdybych se měl náhodou uchylovat k apetitu skrývat další, asi bych viděl jen sebe a redakci. Selektování, který upírá sesbírat data i z jiných náhledů než je ten vlastní výtečností obdařený nebo skupiny výběrově zobrazených jakože "normálních" výtečností stejně obdařených, je jen umělou neschopností se vypořádat s něčím a někým jiným, a naivní snahou to tady trochu, ale bez jistoty oprávněnosti, narůžově ovonět "pravým intelektuálstvím". Osobně nevidím důvod, proč by se mělo začít dávat právě Jackovi najevo, že jeho smysly/nesmysly zde musí být odsunovány do skrytých kytiček - tak trochu nůž do zad v případě člověka, který zde není nováčkem. Nepochybně má taky co říct a říká, jako každej.
Vezmu-li v potaz, že se zde pluginem ohánějí lidi, kteří sami mají takový nejedno lejno na hlavě, aby se potenciálně mohli sami stát adepty "trollího" listu, smrdí mi to vším, ne jen nějakou úlevou a vizí lepších zítřků. Říkám na rovinu a upřímně, tahle komunita je a vlastně vždycky byla plná Gum a zůstává nefalšovanou uživatelskou žumpou, za kterou se stydí i despoticky vedená konkurence, ale už to tady tak je. Ovšem jestli sem ještě přineseme vzájemnou fragmentaci na pohodlné a nepohodlné, a kterým bude vzájemně odepřen feedback kvůli zobrazovací ignoraci, potom se tohle povýší na něco, co bych si nedovolil nazývat kuprospěchem, páč tady zavládne jen elitářství a vyštípán, i když jen subjektivně u každého zvlášť, může být kdokoliv, kdo se náhle znelíbí a bude špatně označen jako "troll", i když řadalidí vlastně nechce jen trochu popřemýšlet.