-
To uz je ciste na hraci, zdali pocka ci bude hrat na epizody. Ja potrebuji mit vse sehrane hned, takze to budu hrat po epizodach. *3* -
Potom nezbývá než počkat až vyjdou všechny. Ale vydržet to, je věc druhá :)
-
Jako nezlobil bych se za celou serii na posezeni. To mi by ale neprislo od autoru moc chytre okrast se o vice penez.
-
Potvrzeno: Druhá sezona The Walking Dead vyjde tento měsíc.
Bude to zase na epizody? -
Nevypadá to zle, ale zombie hry mě celkově moc nelákají. Kdyby nebylo co hrát, tak bych o tom uvažoval. Ale her mám mraky a času málo, takže nee.
Počkám si na tu 'svatou' trojici. -
Dead State
Ačkoliv mezi kickstarterovskými old-school rpgéčky největší pozornost přitahuje Wasteland, Eternity či Torment, tohle byl od začátku můj favorit, a právě se řítí na Steam early access! http://www.youtube.com/watch?v=Q8eV3njMISE -
Slušnej hon na čarodějnice.
-
A my šťastní, protože tvoje výplody jsou taky něco..
-
Zadna tolerance nebude, je moznost "blokace" tak blokujeme ve velkym. Navic tim jaksi napsal si i otevrel minulost a neco co jsem ja urcite nektery jiny ctenari nevedeli. Dulezite je ze na to nejsem uplne sam, kdybych byl to by bylo zle, takhle to je jeste dobre.
-
No tos napsal skvěle. Smutný je, že právě peckoslav se nahoře chvástá, že si zneviditelnil Jacka. Ten by měl mít právě spíš pochopení.
-
Občas to vypadá, že Bleskovky jsou tvoje práce. *1* *1*
-
To he/he
Já sem na diskuze chodím už poměrně dlouho, občas přispěju, občas si jen chci pročíst, co si lidí myslí. Nemůžu popřít, že tak by oko v jednom z padesáti případů lidi na tom listu nevyjádří nějakou konstruktivní kritiku, se kterou může polemizovat, ale když nadávání do konzolovejch idi*tů nebo PC master race ko*otů, případně slovo Gayrim tvoří 95% příspěvků k nebo mimo tématu diskuze, tak je prostě odfiltruju, než abych se prodíral 2ma stránkami vlkáken plných lidí, kteří se chytli, nebo jsou nařčeni z toho, že to jsou Veskoslavovi kloni.
A co se Jacka týče... K tomu se nevztahuje ani jeden argument, kterej si zde uvedl. A opravdu mě nejde jen o to JAK to píše, to třeba neovlivní, ale CO píše je to, za co si zaslouží zmizet z mýho prohlížeče. -
To je pravda, jako kazdy rok zhruba v tomto case jsem. ( Jestli jen neprovokujes, tak mas nejakou intuici).
-
he/he: Jen a pouze jejich chování je na block list dostalo. Nevidím důvod proč bych se s nimi vůbec měl bavit. Nezajímá mě jejich "názor". Nechci jim na nic odpovídat i kdyby si o mou odpověď výslovně žádali. A tudíž je nemusím ani vidět.
-
Předtím to byl jeden příspěvěk pod flashkou/článkem takže to bylo proředěný, ale teď je to pod skoro každou flashkou velký vlákno o ničem a protože tu není funkce autoscroll, tak pak proklikáváš tři stránky než se dostaneš zase k nějaký smysluplný diskuzi kam bys mohl přispět. Navíc to není jen Jack, ale on si myslím je tou pomyslnou špičkou ledovce. Do toho přijdou haters Veskoslava, Doktor, GGG no a už je to v tu chvíli celý zasvin*ný.
EDIT: Jen abych nepsal samá negativa, tak právě tohle mě štve, když tu jsou zajímavý témata viz například ty nedělní otázky. To je pak radost číst různý tipy a normální "nehejtovací" příspěvky. -
he/he: ještě nikdy jsem neviděl takovou Jackovu poznámku na mě, ze které by se cokoli dobrého mohlo vyklubat. a ne, nevěřím, že se to někdy stane. reakce na něj jsou ztráta času. ten člověk mi nic nedával, jen bral, a už to stačilo. a i kdybych akceptoval, že člověk nemá říkat nikdy, tak si stejně myslím, že o nic nepřijdu... není to člověk, se kterým bych si měl co říct. obdobně můžu uvažovat o trolu.diskuzním. většina jeho příspěvků byla čistá provokace. a i když se našlo pár výjimek, kdy projevil jistou dávku rozumu a měl rozumné připomínky, nestojí mi za to. ani jeho další alter ega v diskuzi. opět se dobrovolně vzdám toho, že bych na něj kdy reagoval a budu se zde cítit příjemněji, když dotyčný "odejde".
nemám nic proti lidem s jiným názorem, nemám nic proti lidem, kteří nesouhlasí se mnou a kteří se do mě naváží. je tady ale jistá mez, kterou považuji za základy slušného chování a ti rádoby trolové do té skupiny opravdu nepatří. a nevidím žádné potenciální nebezpečí v tom, když někoho budu ignorovat. ty lidi, co tam jsou, ignoruju už dávno a reagovat na ně je chyba. jejich skrytím se vše jen zpřehlední a mně to ušetří čas. pro mě je to výhra. -
Jak vidíš, evidentně je. A zrovna internetový pogrom vůči Jackovi. Zcela vážně, v tomhle jednu dobu lítal i kolega Veskoslav, co se svou aktivitou nechával slyšet snad i Grygarovi při stolici. Vzpomíním-li si dobře, tak všichni měli rovněž plnou hubu keců, ale takhle veřejně se na něho pluginy nepořádaly. Dneska je to vypracovaný egoista občas zcela mylně přesvědčený o své pravdě, ale přesto člen téhle komnunity. Tak trochu tolerance i s Jackovým obdobím, no ne?
-
No
Jack je asi nemocný, nikde nevidím jeho příspěvky *1* Což značí, že se musím naučit chovat slušně, psát věcně a ke článku a nebýt na blacklistu. -
Tohle je velká paráda, děkuju moc. :)
-
To přirovnání k baráku jsem nejdřív považoval za pitomost, ale máš pravdu - spousta místních uživatelů mi přijde, jako že diskuzí na games.cz žije, takže v tom případě to sedí. Ale pak si myslim, že řešení neni nějakej blokovací script na jejich neoblíbenýho diskutéra, ale normální regulérní léčení.... srsly, to je pro někoho vážně takovej problém jeden člověk v nějaký podělaný internetový diskuzi?