Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na kalkukacce asi :-D
  • jindra.veliky
    Pokus vim, tak je tam kvůli TV
  • Maarta

Video: Japonská prezentace uřivatelského rozhraní PS4.

No nevím, přijde mi to docela prázdné a i celkem pomalé, než se něco zobrazí apod...
  • MrSanta
    A na čem, když ne na počítači, by ho pan Jindra Veliký používal?
  • Veskoslav
    Tak jako uvidím, jestli to dostaneme. Ta hra mě lákala, ale odmítám platit za Moba hru, která má takovou hráčskou základnu, kolik má Linux v pcv sídle Microsoftu.
  • Miserius
    Na PS3 mi z toho bylo během 5-ti minut blbě z asi tak 10 důvodů
  • Miserius

Obrazem: Takto by vypadalo The Last of Us, Call of Juarez, Stalker: Clear Sky a Counter-Strike v CryEngine...

TLOU vypada mnohem líp v ty stylizaci ve ktery je... zato CoJ je výborný!
  • Já to hrál tak cca měsíc nazpátek přes Steam, dal jsem si čtyry hry a pokaždý byl server plný. Buďto jsem měl štěstí nebo ty smůlu.
  • Hanzales
    Koupeno, už aby byl večer :)
  • Veskoslav
    Na ty Guardians jsem zvědavý. Ta hra má šílený neúspěch. Přitom silná značka.
  • Hanzales
    Soundrtack tam přidali nový (made by Joel Nielsen), původní je tady a byl taky skvělý :)
    http://www.youtube.com/watch?v=taFEj_R_b48&feature=share&list=PLB61A980FC7A2E45A
    Jinak jak říkáš, parádní záležitost. Doporučuji ještě přindat rozšíření On a Rail a Surface Tension (poradil mi zde jiný diskutující) a je to bomba:
    http://forums.blackmesasource.com/showthread.php?t=15754
    http://forums.blackmesasource.com/showthread.php?t=15065
    Já si to dávám občas průběžně :)
  • Hraje vůbec někdo Gotham City Impostors? Minulý ten jsem to chtěl vyzkoušet a nikoho na hraní mi to nenašlo.
  • To zní až moc luxusně *8* Fear 1 jsem čekal, ale to ostatní mě hodně překvapilo... Kde jsi to viděl?
  • Jack1947
    Jsem rad, ze s naklikavanim to neprehanis. Jinak nesmysl, "brecis" tu jedine ty nad svoji super grafarnou, proc si protirecis nechapu. Konzerva je to zmrsena no, kdyz nejde o grafiku jde o hratelnost jesteze se to na Key a mouse hraje "dobre" vid to ti neberu, pockej casem, Porty a bez gamepadu ani ranu, njn evoluce je v konzolich. *15*
  • Jack1947
    Ja zadny problem nemam, Predator atp je jen breceni. *4*
  • ucho

Humble Bundle WB Games

bonusy budou:
    - Mortal Kombat Kollection
    - F.E.A.R.
    - Gotham City Impostors Free to Play: Professional Imposter Kit
    - Guardians of Middle-earth, s DLC Smaug's Treasure
    - Batman: Arkham Origins DLC
  • ucho
    já myslím, že někdo šikovnej si udělá bota a odpovědi tam lupne v rámci milisekund. času do konce roku dost... tedy naprosto zbytečná soutěž.
  • jindra.veliky
    On fakt někdo používá ten big picture mod na pocitaci, Lol??? *1*
  • Myslim, ze Slovaci se maji fajn, kdyz tam ted uz nejsi a my se mame taky dobre, protoze tady taky nejsi. *3*
  • lebo som sa tam narodil v tej stoke ale vaše madarsko je este hoirsie dufam ze sa tam ale mate dobre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit