Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Teoreticky bych betu mít povolenou neměl. Běželo to bez problémů, když jsem hrál Reckoning. Pak jsem to delší dobu nepoužíval, až teď jsem zkusmo pustil Dishonored, abych zjistil jak moc levej jsem ve FPP hrách s ovladačem (hodně *1* ) a pak tu Castlevanii. Prubnu opravit toho klienta.
  • ucho
    jestli jsem to dobře pochopil. bude jediný výherce (proto v bleskovce to "nebo" zřejmě nemá co dělat). je důležité, jak rychle odpovíš na otázky a vyhraje ten nejrychlejší... otázky se generují různé. pokud se čas bude shodovat u více lidí, zůčastní se dalšího kvízu na čas. je vcelku logické, že si někdo dá tu práci to očůrat, tedy obyčejný smrtelník nemá tak jako tak šanci vyhrát a o žádnou náhodu v té soutěži nejde.
  • Ronox
    Jedeš na beta klientu? Bych zkusil dát stabilní release a pak zpět na betu nebo prostě jen opravu klienta :)
  • Jsem líný to číst *1* Vocogou?
  • Problem je mezi klavesnici a zidli. *3*
  • MrSanta

Big Picture problém - hilfe :)

Začal mi blbnout Big Picture mód na Steamu. Když ukončím hru, tak mě to nevráti zpět do Steamu v Big Picture, ale počítač mě po chvilce přemejšlení hodí přímo do Windowsů a navíc zavře Steam.
    Nestalo se to někomu, či neví někdo jak to napravit? Brouzdal jsem Steam diskuze, ale nic podobného jsem tam nenašel.
    Zatím se mi to stalo u Dishonored a Castlevanie, jinou hru jsem nezkoušel. Ve standartním režimu Steam běhá bez problému.
  • To je pro hraní na konzoli docela důležitý. Pokud nemáš nějakou spešl.
  • Tak je to hlavně o tom, jak z lidí dostat email. A masáž může začít. *2*
  • ucho

Vyhraj konzoli PS4, televizor Sony Bravia, PSV, Xperia Z1 nebo hry pro systém PS4.

prakticky nevyhratelná soutěž, pokud si přečtete pravidla...
  • na ochod je cééésta
    jako žádná zééé sta :D
  • MrSanta

Před zahraničními ochody začínají kempovat první nedočkavci těšící se na novou generaci konzolí.

Ale tak proč ne, když má dostatek volného času.
    U nás by mu to asi neprošlo, za chvíli by ho městskáči vypoklonkovali jako bezdomáče a ještě by možná dostal flastr za zábor veřejného prostranství *15*
  • Miserius

Před zahraničními ochody začínají kempovat první nedočkavci těšící se na novou generaci konzolí.

To jsou pošuci
  • Vyhozené prachy. Microsoft. Co dodat?
  • frag.ment

Zatímco před nedávnem z nadměrně velké napodobeniny konzole Xbox One vyšla horda zombie, v druhé byli...

CO je to za trapárnu? Asi jsem to nějak nepochopil...
  • Ryse Son of Rome nebude v USA nijak cenzurováno.

To znamená, že neuvidíme ani jedno ňadro? Jsem rozčarován, ne-li zklamán! *13*
  • Syn marketingového zástupce Sony si doma již užívá PS4. Shuhei Yoshida se nechal slyšet, že případné...

Počkat, tak tohle je opravdu finální podoba obalu hry Killzone? Dost hrozný teda.
  • Veskoslav
    Prosím, kde jsou 8 GB flash za 50 Kč, nakoupím si je na projekty. Povídej, přeháněj. Mimoto, pokud by jsi bral hodnotu vs cenu, tak asi žiješ v krabici.... *7*
  • 8GB flash ZDARMA pro každého !!!!!!!!!!!!!

Totální šmejd v hodnotě 50kč ZDARMA, rychle dokud jsou :)))
  • nemozne, konzole jsou unfikovana zarizeni, na ktera se optimalizuje samo a navic oplyvaji vykonem, ze si mohou dovolit lock na celych bajecnych 30fps *5*
  • Zmršený port ani tak ne, spíše přenesený port zmršené hry. Jelikož problémy jsou i na konzolích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit