-
Black Mesa
Zrovna jsem to dohrál. Kam se takovéhle hry poděly? Hodně dlouhá kampaň, žádné vodění za ručičku, chytré puzzly, žádný QTE, žádný cutscény, nepřátelé, kteří dají zabrat i na nejlehčí obtížnost (tak to má být), kvalitní level design a hlavně i parádní soundtrack, u kterýho sice nevím, jestli byl takový i v původním HL nebo jestli ho tam přidal až nový tým, ale byla to podle mě - jak se říká - třešnička na dortu.
Má sice i pár nedostatků, ale když se bavíte, tak proč do toho šťourat.
Teď si jdu zahrát HL2, ať si po dlouhé době připomenu, proč je to stále jedna z nej. FPS vůbec. -
Prokrastinaci by člověk neměl odkládat pod žádnou záminkou!
-
Nejses ze Slovenska, ale pises slovensky a brecis tady, ze Slovensko neni v te soutezi. Jo to dava smysl. *1*
-
diki pomohol si mi idem si pozriet nejake to vase madarske p*rno *3* *2*
-
dalj si si peknx nickk aôe je niesomj zoj slovenskaj
-
Český buzík nadává slovensky na Maďary.
Rakousko-Uhersko forever! -
Jemu krvaci do mozku, abych pouzil jeho oblibene slovicko. *1*
-
Onanuješ pokaždé, když pak na Tebe někdo reaguje nebo jsi jenom prostě takový nevyrovnaný debill s komplexem? *7* Vsázím na to druhé.
-
Vyhraj konzoli PS4, televizor Sony Bravia, PSV, Xperia Z1 nebo hry pro systém PS4.
prečo tam je len priteplene česko a žiadne slovensko to su ale rasisti zebracky lebo keby som to vyhral tak by tie madarske vystrielane slepe ovce zase len zavideli to preto tam neni o stokrat lepsie slovensko ale madarov slepych to tam daju *10* *10* *10* *10* *16* *16* -
Ono otázek je tam celkem tak 15, takže si to člověk párkrát projde a myslim že nakonec budou mit tihle šulini tak 2-3 vteřiny na celej kvíz, jen rychle loupnout odpovědi že ani nečtou otázky a hotovo
-
Ofic stránky mluví o jediném výherci, který vyhraje vše popsané.
-
*1* Ano tohle je sběratelský kousek s logem "Games.cz" a takovou si ani za dvojnásobek své ceny od pokladny v Kauflandu neodneseš ;)
-
u většiny těchhle soutěží je výherců hlavní ceny víc (navíc ještě další kupa "finalistů", kteří dostanou třeba "jen" novou konzoli atd.)
ale pravda je, že musíš bejt hned napoprvé super rychlej a znát všechny odpovědi -
Jojo, juknu na to večer. Tak kolem 22 hodiny by mohla být odpověď. Ještě mě napadlo, jestli to nemohlo nějak roze*rat demo Castlevanie. Mám pocit, že to začalo blbnout poté, co jsem ho prubnul před nákupem.
-
Já se s tím zatím ještě nesetkal a to jedu skoro furt přes BP mód, tak pak napiš jestli to pomohlo :)
-
Děkuji za dobrou radu. Akorát u Big Picture by to měl být spíš problém mezi ovladačem a židlí, když už *1*