Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Uz se zde resilo... To je jen prvotni Signal, ze lide jsou spokojeni , jednodussi a daji prednost blbosti, daji sve penize a Vyvojari tim padem jim vyhovi. *9*
  • Jack1947
    Klid, myslim Bleskovku. *4*
  • neplac ko*otko *3* *15*
  • Jazz
    Den po vydání bereš jako pozdě? *7*
  • Ovečky vyplázly miliardu za tupou kopii

http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU
  • Ronox
    Na Resogun se těším. Rád si zahraju takovýhle HC "rychlovky" a stále si jednou za čas pustím starýho dobrýho Raptora od Apogee :)
  • Resogun

http://www.youtube.com/watch?v=RvBwuzdatrc
  • Jack1947

Šikovní hráči již našli způsob, jak omezit počet potřebné operační paměti pro spuštění Call of Duty:...

Pozde ... ale prece. *3*
  • Jack1947
    Vsechno holt neco stoji, kdyz si vezmes ze Current gen jel ve vetsine pripadu 25-30Fps... 720p a nekdy dokonce i mene.
  • Jack1947
    Demence, jednoduchost Zvitezila nad chytrosti a originalitou.. No nebylo by to poprve. *3* *7*
  • Video: Prvních 12 minut z PS4 verze Call of Duty: Ghosts. (+video z Xbox One verze, video z PC verze...

To seš no *4*
  • Veskoslav
    Já jsem to zatím nakoupil jako dárky, takže netuším. Ale zeptám se.
  • Pilgrim66
    Pochopil, ale taky jsem si to musel precist nekolikrat po sobe.
  • A jaké to je?
  • A kdo že určený tím ušlechtilým arbitrem, který si dovoluje rozeznávat, kam až šahají ho\/na? Při vší úctě, příteli, ze 70% uživatelské aktivity jsou to tady řešený jen ho\/na, který jsou považovaný za svobodu vyjadřování. Vždyť jsme na Games pro Kristovy rány, tak kdo se v tom má vyznat? Nabízí se jiná otázka: Mimo těch 30% lidí, kam spadá i Doktor, kdo přesně že tu nemele ho\/na?
  • MickeyMutant
    Ani se neptej, stojí to za prd. Bleskař mi zkazil celej den.
  • Need for Speed: Rivals poběží na Xbox One a PS4 v rozlišení 1080p a 30 FPS.

fiha, 30fps, drzte si klobouky, jedeme z kopce ve stylu bri Lumieru *5*
  • Zoufalec. :D
  • Konečně nějaká smysluplná sebereflexe... P.S. Máš tam chybu, měl si napsat "he/he, to je pitomec" Jinak souhlasim...
  • Když jsme u těch sérií .... Front Mission taky docela a asi na dobro pohnojili :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit