-
Jo he/he, přispěl si, h*vnem... jako vždy...
-
Nevím co si myslet o systému , ve kterém figuruje trol s 30+ hlasy a druhý který jen tapetuje diskuze chorými výkřiky povětšinou mimo téma .... ignorace stran redakce poukazuje k jedinému - redakční systém není připraven .
-
Komu tu cpeš svoje úchylky? Nás nezajímá, že si nad tim leštíš bambus...
-
Napsat vlastni nazor je vec jedna, vyvolavat zhamerne flame je vec druha.
A pokud sis precetl alespon par "prispevku" techto dvou exotu, tak ti musi byt jasne, ze to neni nazor, ale vylozena provokace zalozena na absurdnich "argumentech".
K tomu si pridej vulgarni vyjadrovani, v pripade GGG, a clovek pak vazne premysli, proc jsou tady redakci trpeni.
Ale odpoved je nejspis nasnade - vetsi aktivita v diskusich.
Alespon se clovek zasmeje nad temi blaboly, co jsou schopni obcas vypotit. *1* -
Steam za 22,49 euro
Kdo zapomněl!!! Tak dneska vychází Steam Early acess Grim Dawn:) -
A tak. Noc s plejštaciónem a polaskání ruky a zase bude v hubě měsíček, ne?
-
Poslední update GTA V iFruit aplikace ji učinil nespustitelnou.
*9* Hmmm nevidím důvod proč si takový zmetek do telefonu instalovat , když social klub funguje dostatečně v kterémkoli prohlížeči - holt nová doba , plná zbytečných aplikací a metra ... vlastně to vyjde nastejno . -
Christofer Sundberg (zakladatel Avalanche Studios) nevěří v budoucnost Call of Duty a Battlefield v...
Taky mi prijde jako by to psal Jack... -
jo jo, přispěl jsem, přispěl.
-
Christofer Sundberg (zakladatel Avalanche Studios) nevěří v budoucnost Call of Duty a Battlefield v...
5x jsem si tu bleskovku četl a pořád ji nechápu. co je tohle za formulace? ty bleskovky se generují nějak strojově? -
hehe, to je pitomec.
-
Cisla ktery uvadeli pro GTA 5 ale taky byly pocty kopii co odeslali do obchodu a ne kolik si hraci opravdu koupili. A navic na tom vubec nesejde jestli se proda vic GTAcek nebo Duchu...
-
Shuhei Yoshida: Od launch události PS4 na Spike TV nečekejte žádná velká překvapení.
Ahoj MIKYmutante, jak se dneska máš? -
Obrazem: Screeny ke hře Crimson Dragon v rozlišení 3558x2002.
Old gen s vyšším rozlišením. -
To je vlastně taky fakt. Stejně je to ale k pláči.
-
Počkat. http://bit.ly/1hMy6R4 Pokud to chápu dobře (když tak mě může ucho nějak opravit... nebo ne), tak ta miliarda šla z kapes obchodů, nikoliv zákazníků. Navíc ta miliarda je z šesti platforem, zatímco GTAV ještě nevyšlo na PC. To pak teprve bude boom a Activi$ion budou čumět jak kokůtci.
-
Clon of Dute : Hlavy *11* je mi zle z lidi co si to koupili *11*
-
It also certainly helps that Call of Duty: Ghosts is launching on six platforms (Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, and PC) to GTA’s two. Also, if Activision shipped its next-gen copies to retail already, those numbers are included even though the consoles themselves aren’t yet on sale.
-
"What Activision is reporting is “sell-in.” Those are revenues generated by payments made by retailers (not by customers). Depending on sales at the counter, that number might be revised down, as sell-in agreements typically include provisions for retailers to return a portion of unsold stock at a pre-arranged cutoff point."
-
http://25.media.tumblr.com/c28997333b3738e6bd3c64d3f22d132a/tumblr_mss8lyHyYC1qf1aoao2_250.gif