Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No úplně to nesleduju, ale je rozdíl mezi tím, u čeho jsou jen vydavatelem, u čeho spolupracují a co sami vytváří. O Hitmanovi bych radši ani nemluvil, to byl jednoznačnej pr*ser. Tomb Raider zase čestná výjimka (s nízkými prodeji ovšem) a ostatní hry defakto vytvářel někdo jiný.
  • halt taková je herní doba... buďme rádi, že sme zažili tu dřívější na vlastní kůži (:
  • God-of-War

Teploušský Call of Duty překonalo 1 miliardu, za první den prodeje.

Je mi do breku. *9*
  • Ronox
    Sleeping Dogs byly fajn, Deus Ex byl fajn, Tomb Raider byl fajn, Hitman byl fajn. Jen mají obří očekávání + ku*ví FF sérii.
  • Každej má právo vyjádřit názor, i když ostatními odsuzovaný. A pokud napíšou něco přes hranu únosnosti, dostanou ban.
  • Mě nepřekvapuje že trollové existují, děti se něják zabavit musí. ALE to že je redakce toleruje?
    S některými se nedá ani diskutovat, buď mluvíš do zdi, nebo ti začnou nadávat. To Doctor je +- ještě neškodný, naklikne si pluska, rýpne si do PC hráču, sem tam prohodí trapný vtip a dá pokoj... Každopádně není sprostý jako jiní. ( to už jsme u GGGho )
  • Na co v poslední době sáhli, to domrvili. A hráči jim to dali sežrat. Není se co divit...
  • ten doctor a theggg jsou debilove placeny redakci bo proc tu jsou stale trpeni? hov*da co nikdy nedaj nejakej argument jen vyvolavaj flame...chci si precist diskuzi jako takovou a ne vyblitky tech 2inteligentnich cool consoliztů
  • Ferdis2

Drsná budúcnosť SquareEnixu

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=710288
    *13* *13* *13*
  • OK, díky.
  • RE: BF vs Cod

Nah, sry link se neskopčil a já si nevšiml, každopádně http://www.youtube.com/watch?v=CHC8KJNBtw8 . Dost to sedí, klasické pře mezi Cod a BF hráči.
  • ucho
    to je ending MW2, ne COD Ghost...
  • ringmancz
    ending v nadpisu bylo malý varování? i tak, jakej bys čekal konec? že zemřeš?
  • Sice jsem Ghosts ještě nehrál, ale tvůj dost nešťastně zvolený nadpis mi už teď část zážitku (ať už bude jakýkoliv) zkazil. Varování spoiler se má psát před jakoukoliv spoileroidní informací! Člověk si navíc nejvíce pamatuje blbosti, které chce zapomenout, takže tohle určitě z hlavy jen tak nedostanu. Tak dík.
  • ringmancz
    rybičky dělali! a psa
  • Miserius
    Tohle fakt nepobírám... "Makaj" na tom takovou dobu, vyleze z toho 4 hodinovej singl kterej má některý části jen copy-paste z jiných dílů a multiplayer kterej má par novych zbrani a par novych modu... Co tam ty 2 roky dělaj? Tam musí být leháro
  • Však se stalo prd *1*
  • Jo, tak to pardon. Ale aspoň se pobaví i ti, kteří nelezou do COD diskuzí.

Edit: Hm, ono to je koukám i tady...
  • Už to tu je v diskuzi pod článkem.
  • Call of Duty: Ghosts Copy & Paste Modern Warfare 2 Ending

http://youtu.be/5E82ZkHTiVU

Pochopitelně spoiler (pro ty, které zajímá příběh).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit