-
Nu, tedy dobra. *3* -
Nepodřekl. 60 éček za něco tak krátkýho jako CoD by dal leda blázen.
Singl samostatně neprodávaj a multiplayer tohodle typu mě nezajímá takže ode mě peníze rozhodně neuvidí. -
Tak ať. RELOADED je legální online obchod, kde všechny hry prodávají se stoprocentní slevou. No neber to.
-
No pozor na něj, překvapil! Kdyby byl jeden pozornější, tak už to tady máme z krku. A kdyby mě to nemělo bavit? hehe, tohle je s láskou a dělaný výhradně srdcem, s poselstvím v každé větě, a bez výrazných starostí o kvalitu/nekvalitu a přijetí/nepřijetí. Iluze v tom není a nemá být, je to úder tvrdé reality s jasnou vážností. Zaujmout? A koho? Anonyma, toho nasnídanýho ocase? Nebo jednu z jeho variačních nezapomentulných rolí? Nebo nějakou Gumu? To není existence schopná pochopit, pochop to. Tady se už může jenom překvapit, jenom překvapit.
A žádné výbuchy vzteku neshledávám - na podobný obvinění jsem taky dost nasírací - jen rád nazývám věci správnými jmény. Já jsem člověk exaktní, jsem koneckonců věděc, studuji Gumy, a tak vycházím jen z důkazů. Cucat si něco z prstu, to není můj styl. Narozdíl od směšné loterie, kterou rozehrál rozum sbírající kolega, jsou mé každé věty a články založené na harmonii faktů, paměti a reálií. Vše má své místo a vše má co říct. Tak, například i ono vulgarizovaní momentálního panáčka je založeno na důkazech. Že je to deb*l, Guma a tak a tak dále, je skutečností, kterou mohu jeho názory i míněným zanalyzovaným textem dosvědčit. Samozřejmě, že to je nějakej maňas z nějaké části téhle země, který může mít třeba na kontě miliony a diplomy na zdi, ale to tady je důležitý jako ho*no u cesty a to mě nezajímá. Tady vidíte, že jsem charakter. Ano, řadu z vás mám za Gumy a bavím se přímo, otevřeně, ale profesionálně a s myšlenkou. To je přece nutný ocenit, no ne? -
Ted ses "podrekl". *8*
-
Ach tak, já hraju release od Reloaded. *12*
-
jo je to 14 dní co byl na steamu za 5euro :D
-
Ale bez emulace od piratu na 4gb a mene se neobejdes, aby to bralo tech 2gb... aspon to pisou.
-
Vždyť kdyby udělali novou značku a přilepili k tomu ono kouzelné "from makers of CoD", jak tu naznačoval kolega výše, tak nevidím důvod, proč by to nemohlo fungovat. Samozřejmě by od nich ale bylo hloupé, kdyby značku CoD opustili úplně.
-
He/he, ty už musíš být vážně zoufalý, když tady postuješ takové slohovky plne keců bez obsahu, myšlenky či poselství v radoby honosné formě. Na povrchu huj a obsahem hnůj, nebo jak se to řika? Ty, jakožto rozený lingvista, to jistě budeš vědět.
Zřejmě doufáš, že se většina těch tvych "gum" přes tvé slovní obraty v textu ztratí a nepozná tedy, že pišeš o uplnémm h*vně.
Ze začátku to možná bylo i originální a snad chvílemí i zajímavé, ale čim více toho píšeš, tím více vyčpěle to celé působí. A když k tomu přidá člověk ty tvé výbuchy vzteku a smršť nadávek, tak je celá iluze nenávratně ztracena.
Ja jen doufám, že se alespoň u toho ještě pořád bavíš. *1*
Pac a pusu B. -
Propady? To hraješ v nějakým extrémním rozlišení na více monitorech?
Mám o něco slabší stroj (Radeon 7970 a i5), ale šlape mi to jak hodinky, většinu času stabilně 60fps, občas propadne k 50fps, ale vliv na plynulost to nemá prakticky žádnej, chodí to pořád velice svižně. Jedinej problém na kterej jsem zatím narazil, že se mi u animaček mezi misema nějak záhadně zadrhává zvuk.
Mimochodem, 24GB RAM tu opravdu nevyužiješ, ta hra si bere jen něco málo přes 2GB paměti. -
Where is your dogs now? *1*
-
Sakra Arkham City jsem zrovna nedávno kupoval. Nevadí aspoň budu mít do sbírky i Asylum :)
-
Už je to tu, zateplený anonymní sráč, nevyjímaje se záběrem na praxi pro vzdělání, vytahuje zbraně s mimosmyslovým vnímáním času a prostoru nabité psychologickou ráží, proniká nejspíš černou dírou do soukromí oběti, s následným kázáním mé hříšné duši, aby pro finále ušetřil můj zkažený život a "sen" svých jinak radikálních připravených protiútoků pro můj údajný status.
Bravurně se mýlící, ničím si jistý exemplář, o kterých jsem výše hovořil (A tady pozor, neplatí naopak, z mé strany jsi definován jistou formou abstraktně, ale přitom velmi blízko skutečnosti. To je nevýhoda Gum, že se nechají prohlédnout). Ale ano, Games je mým jediným domovem, jsem nečinným příkladem neGumy, která nalezla smysl svého života ve žlutočerným Géčku. Tady je má rodina a tady je moje působiště. Ale nejsem velitelem, jsem jen prťavým, nedůležitým a skromným střípkem celého mechanismu, který má přece právo říkat svůj názor, no ne?. A já he/he, přezdívaný Gumama posměšný, ho přesto budu bránit svými příspěvky rozumu a věcnosti, dokud bude sranda a dokud nepadne poslední Guma (což je úkol už v prdeli, protože je nesplnitelný, to jen taková poznámečka na okraj) a budu se bít jakože vím, co je kvalita. -
Je to tak. *15*
-
Kurayoshi (pro mutanta = Kurajoši)... taky tam zajedu, koupim 2 mlíka, za tu cenu, neber to
-
Tak to je parádní bundle..to nebudu muset vybalovat svou LOTR WitN Kolektorku :) jupíí
-
máš moc uber PC..:)
-
Viděl jsem.
-
asi myslel toto, je to celkem dobrý:
http://youtu.be/yRriF6Pu1kk
http://youtu.be/KJIIgdSW6O4