Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    to Michael Bay je oproti tomu ještě originální :)
    https://www.youtube.com/watch?v=H7kcqB3thJM
  • gurus

Na HumbleBundle se už nedá platit pomocí Google wallet

tak ja už si prd koupim teďka, heslo na paypal sem zapoměl a už si nevzpomeu ani na druhou bezešnostní otázku... *16*
  • Blbec si taky musel naklikat jako divej *15*
  • BookerDeWitt

Pro 11th Doctor, alla pan Dr. Astronom.

Na astronomické olympiádě? Dneska se astronomie vyučuje v 5. třídě základní školy a o tom jak obíhají planety kolem své hvězdy či kde se nachází určité souhvězdí ti umí povykládat i můj synovec. Pokud si tam neměl i otázky z astrofyziky, třeba o tom za jakých podmínek a kolik existuje způsobu pro zažehnutí termonukleární reakci nebo popis spektrálních tříd všech typů hvězd, tak tvoje olympiáda nestojí ani za řeč, natož, aby ses s ní tady chlubil.

Mimochodem, nikdy nezaměňuj inteligenci se vzděláním, je v tom dost podstatnej rozdíl, který tě opět katapultuje na všemi ověřený status: BLBEC.
  • Tak toto mě pobavilo zdaleka nejvíc. Tak se šetří! *1*
  • Ronox
    https://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU :D
  • x_ander
    Same here. Dva týdny zpátky jsem Arkham City koupil :) Ale stejně jsem vzal i tenhle bundle, ty hry za to rozhodně stojí.

Ale vůbec na to mám blbé štěstí. Posledně jsem koupil na steamu v akci kolekci Serious Sama a týden na to se to objevilo v Humble Bundlu :) Ale jak říkám, ty hry rozhodně stojí za víc peněz než za pár drobných v HB.
  • Výrobce J!NX nabízí limitovanou edici Battlefield 4 hodinky za 300$.

já nerozumět řeši tvého kmene
  • Žádnej přízvuk, je to psáno hovorově.
  • ringmancz

Gran Turismo 6 vám umožní s pomocí mobilní aplikace zaznamenat trasu z reálného života a poté ji vložit...

v budoucím updatu, spolu s B-Spec a dalšíma věcma a bůhví co tam do vydání ještě přesunou. ale tahle fíčura zní zajímavě, záleží jak to bude fungovat
  • Když už tak zpocený, neumí česky a ještě škaredý čecháčkovský přízvuk.
  • Si mag*r co by se měl léčit, he/he. Meleš nesmysly a pokládáš to za projev inteligence? Opravdu? Víš, kolik protimluvů jsem ve tvých komentech našel? Tak třeba kážeš tu o exaktnosti, ale přitom píšeš h*vna místo toho, aby si nám tu NAROVINU jako chlap popsal, co je podle tebe "kvalita". A proč to neuděláš ? Protože sám víš, že tvojí d*m*nci ani obhájit nejde, jenom bychom se ti z plných plic smáli. Dále, neshledáváš žádné výbuchy vzteku? To jako vážně? Víš kolikrát si vzteky kopal (nadávkami) kolem sebe, jako malej fracek kterýmu někdo sebral lízátko, když jsem tě zahnal do kouta? (kupodivu opět se to váže s tvojí NEexaktností) Ty si totiž jen velký ubulený mimino, který si myslí, že se na tomhle foru nenajde nikdo, kdo by ty tvoje rádoby vědecký kydy rozkódoval, nalezl pod nimy sr*čky a ty ti pak hodil do x*chtu... to bude tím. Takže tě předem upozorním he/he, tvoje trapná snaha to vykecat do autu ti nepomůže, neb tu nejsem zdaleka jediný, kdo tě má kompletně prokouknutého... Tady máš exaktnost šašku.

Jak tu psal kolega, ze začátku si byl v pohodě, byl si docela "osvěžující" příměsí do místní komunity, ale jakmile si to začal hrotit a blábolit, tak se z tebe stal jen obtížný hmyz co tu akorát kazá vzduch... A ne, nepřestanu, dokud nepřestaneš ty.
  • Lyz Brickley předvedla cosplay postavy Lightning z Final Fantasy XII-2.

Jí by snad slušel i cosplay Miloše Zemana *3*
  • Problém je, že ani neumíš napsat Zpocenej.
  • SpocenejNanuk

DOTAZ

Rád bych se zeptal, nejsem si jisty jestli sem si pri vyplnovani registracnich udaju na mojeid kvuli flesce onu flesku zaskrt pro vyber, je to problem ?
  • God-of-War
    Nasmál sem se:D..
  • Ronox
    Ten počítač je primárně pracovní. No vypnul jsem od nVidie shadowplay na nahrávání ikdyž jsem nenahrával a šlapalo to dobře, ale místama to stejně spadlo pod 60 a na to, že BF4 na ultra jede stabilně, tak mě to zarazilo. Každopádně ještě pak ovladače od nVidie by to mohly opravit s profilem pro ně.
  • Zkuste to bez Moje ID

8GB flashka is Back ! A zase na patvar jménem MojeID *7*
  • Where is your head now? *6*
  • Horste, okecávat to můžeš jak chceš..60 euro za COD je zlodějna...stejná zlodějna je za to nezaplatit a chtít to hrát..stejná rovina..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit