-
Ten clanek tu uz byl pravda, jinak by to mohlo bejt urcite super Tahova fps tady jeste nebyla. -
PS4 ovladač půjde připojit k PS3
Spíš by mě zajímalo jestli to půjde i naopak -
Miserius: bylo to tu když se přihlásili na greenlight a jen mě zaujalo to score, nebyl to žádnej osobní útok na Kubase, promiňte že jsem nenapsal tři smajlíky nebo #sarkasmus za post
-
Que tal?
-
Doktor prodává předražený PS3 hry, ten je mi k ničemu
-
hola
-
GTA V Easter Eggy
Tak co, našli jste nějaký - kolik a jaký? Když tak do spoiler-tagů.
U mě zatím jen tři, když nepočítámpár postav ze čtyřky , který vám vlastně sami spadnou před nos, takže to v podstatě EE nejsou. Jeden jsem našel už dříve, ale teprve včera jsem si uvědomil, že to byla imitace scény zNo Country for Old Men .
No a dneska jsem objevil rovnou další dva. Jen tak jsem se proletěl helikoptérou, co nejvýš to půjde, z ničeho nic začnu slyšet divný zvuky, začne mi zrnět obraz a nade mnou se objevílétající talíř . Zkusil jsem na něm přistát, jenže jakmile jsem na něm přistál, tak vrtulník bouchl.
A poslední a určitě nejzajímavější. Opakoval jsem misi "Hood Safari" a ačkoliv jsem si toho při prvním hraní nevšiml, tak teď jsem zaregistroval, že než přijedete do Groove Street, tak před vámi projíždějí ulicí tři týpci na kolech, z nichž dva měli zelený bundy a čepice a jeden bílé tílko. Že byCJ, Sweet a Big Smoke?
Klidně pište, budu se cejtit divně, když nikdo nezareaguje. :( -
Takhle budou vypadat krabičky PS4 videoher. Xbox One krabička je k vidění zde.
K čemu krabičky? Jako já naposledy kupoval v krabičce Laru, jinak jedu steam -
No mě hlavně zaráží, že taková hra s nic extra grafikou běží na PS4 jen ve 30FPS s nějakou smooth zástěrkou... to je hnůj, chudáci konzolisti. Next gen jak sv1ňa.
-
11th_Doctor tu rozjížděl obchody, třeba by měl zájem.
-
GL k čemu?
Všechno už je pryč, ale díky.... *3* -
Dík, je v tom i Blood Dragon :)
-
Podle vývojářů Need for Speed: Rivals budou mezi jednotlivými verzemi vidět mírné rozdíly v grafice....
No po tých odložených tituloch na PS 4, museli povedať náku perlu. Ktovie koľko im SONY za tú informáciu zaplatilo *1* -
Far Cry 3 k volnému rozebrání
MSI ČR rozdává na FB 60klíčů k FarCry 3
http://alturl.com/hr8of
GL *3* -
Warface beta: lze se připojit s novým účtem
http://warface.cz/forum/?mingleforumaction=viewtopic&t=4.1
Tady jeden uživatel přišel na to, že když se regnete na warface.com, tak se pak do hry dostanete přes aktivační link. Ideální hlavně pro úplné nováčky...jinak samozřejmě demence. *1*
Edit: Sorry, to mělo jít pod článek o Warface... -
má tu někdo 3DS a chtěl by koupit Donkey Konga Country Returns? nový ve fólii
-
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Zrovna u nfs mi to vubec nevadi, ze nebude na psv ... -
i v Levelu to zmiňovali, myslím že v 234
-
myslím, že tady o té hře byl nějaký článek s trailerem.
-
pokud to tak je !! *16*
jinak dik za typ ja si to skusil a dobre *5*