-
Aneb manipulativní příspěvky zatvrzelého PCčkáře..."to ví každý hráč...každému hráči jasné".
-
Jo, ale já si nechci zahrát celkem v pohodě, já si chci zahrát naprosto parádně.
A MP to je kapitola sama pro sebe, když jsem viděl, jak se tam ty paka staticky pohybují a zběsile poťukávají do páček, to byla hrozná komedie *1* -
Tak mys je trochu jiny level. Osobne, kdyz mam moznost volby, tak sahnu po PC verzi.
Na druhou stranu s gamepadem se hrat da celkem v pohode taky. Chce jen trochu cviku. Mys to sice neni, ale da se to. -
Problém s přihlášením do Warface vyřešen
Problém s přihlášením do Warface vyřešen: http://warface.cz/problem-s-nacitanim-gface-vyresen/ -
:) blbý je, jak se člověk soustředí na ten samotný pohyb, aby dobře zamířil, to mi vždycky strašně vadilo, když jsem hrál nějakou doomovku na Xboxu. S myší si člověk přesně a hned zamíří prostě kam chce, nepřemýšlí nad tím, naprosto přirozený pohyb, mám trochu lepší myš s výkonnějším senzorem a to je prostě pecka. Ale to ví každý hráč. S tím souvisí spousta dalších problémů, třeba Dead Space, když se za tebou vynoří nepřítel a potřebuješ se rychle otočit .. jesus, s tím debilním páčkovačem to je tragedie, s myší je to hned a ještě se při tom obratu o dost líp pohybuje, zaměřuje atd... Vlastně ani nevím proč tu píšu věci, které jsou každému hráči naprosto jasné. Až na pár zarputilých konzolistů, ale to jsou divní lidi (zdravím God of War).
Samozřejmě dát se hrá i na páčkovači, ale já si chci hru užít a během pohybu nebo střelby chci mít přehled o celé obrazovce a ne abych věnoval tolik času jen míření a řešil nějaké autoaimy a podobné pitomosti. -
Taky patrim k tem, kterym xbox gamepad sedne vic. Do urcite miry je to samozrejme o zvyku, ale DS mi proste zdaleka tolik nesedi.
A ten novy DS bohuzel vypada, ze si porad jde tou svou cestou. *7* -
Odsud si nikdy neberu něco co nechci, z facebooku si vezmu klidne poukázku na plínky, aspoň to pak s někym budu moct za něco vyměnit
-
Ani omylem! Mam nahrano pres 2100h v bf3 a umirat kvuli temhle animacka na hc opravdu nechci. *16*
-
Nechápu proč si někdo bere klíče ke hře o kterou nemá zájem popř. už ji má?
Pak se divíte, že ty klíče během 15min zmizeli... *7* -
Podívejte se, jak se hraje Battlefield 3 s ovladačem DualShock 4 na PS3.
Dual stick Predator s kalkulačkou a s kuličkovou myš a přeraženou klávesnici, které preferuju, to není, ale přesto osobně Dualshock na střílečky považuju za největší problém PS. 360 gamepad je v tomhle ohledu intuivnější a tím i citlivější v gameplayi. Sony si zbytečně se svým původním designem a snahou zůstat tradicí olidšnou od konkurence sedí hlavou na prdeli. Na cokoliv jinýho je DS slušným ovladačem, ale střílečky - to se teprve ukazuje jeho slabiny. -
Tu quoque? Jo já zapomněl, kritizovat smí jen ti, co hry dělají. Tyhle herní weby by měli všechny zavřít >:(
-
Pochybuju, že jejich animace trvala 20 sekund, a pokud jo, tak jsou to šílenci. Nějakej rychlej tří vteřinovej hop tam dát mohli. Pak by se lidi neteleportovali mezi sedačkama (v otevřených vozidlech je to fakt trapas), nebylo by možný krást tanky během půl vteřinky, co někdo vyskočí aby ho opravil a podobný trapárny. Nějaká animačka tam rozhodně měla bejt...
-
Já už pak jedině limitovanou edici Gran Turismo trička , vyhrál jsem ho, ale neni mi *1*
-
Prej spina? Co si dokazal vytvorit ty uber spino? A chtel bych videt jak nastupujes 20s do Tanku *1* (hned by si chcipnul nulko a videt to 100x za vecer je otravne) *12*
-
Jo tak, tak to jsme se špatně pochopili, to sry :D BF4 si koupím tak jako tak, to bylo jen z nedorozumění.
Třeba něco jako Unreal Tournament 3 někdo nemáte? Hrával jsem starýho 2000, nebo co to bylo, a ten byl super. -
Na gamepadu se prostě nedá plynule rychle a přesně jezdit no, co už, koho to tak baví hrát, jeho problém.
-
Vývojáři Battlefield 4 zkoušeli do hry přidat animaci při nástupu a výstupu z vozidla, ale jelikož trvala moc dlouho, od nápadu nakonec upustili.
Jen at si ta špína nevymýšlí, ty animace jsou v Halo a nikomu to nevadí, naopak. -
Jsem to myslel v tý tvý hodnotě cos psal 10 USD/GPD/EUR .. tak moc zas toho Batmana nechci po zklamání z videií :D
-
Díky za nabídky. Shadow Run ani Gone Home mě upřímně neláká. Far Cry 3 by mě lákalo opravdu hodně, bohužel už ho mám. Jinak je to senzační hra. Heartstone ne.
Když jsi načal ten gmg, tak tam Batman Arkham Origins stojí teď 49,99 €. Jestli to fakt myslíš s tím výběrem vážně, tak bych bral BF4, kterej tam je teď se slevou za 35,99. Jestli ti to přijde jako overkill, tak řekni, prohrábnu to dál :) Nechci vy.írat, ale když jsi to sám nabídl *3* -
Podívejte se, jak se hraje Battlefield 3 s ovladačem DualShock 4 na PS3.
*1* Kristepane to trhá oči