Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radioaktivni_surikata
    Za video s reakcí těch blbů, když to zjistili, bych snad i zaplatil. To je bomba *1* *1* *1*
  • takže myslíš že tímhle mysleli že mi k mýmu Wotlk co jsem měl naposledy koupený dali Cataclysm a řekli klidně hraj catu, ale stejně plať každý měsíc jak blb ?
  • Co jsem já pochopil tak se jedná o to že když si koupíš World of Warcraft hru tak v ní už budou zakomponované datadisky až po Cataclysm takže nemusíš kupovat každý datadisk zvlášť.
  • WoW free to play ?

Zdravím, jako bývalý offikář jsem dnes dostal email od Blizzardu:

Deathwing has been unleashed! Players that have the original game now automatically get all of the content, races and features of World of Warcraft: Cataclysm. Battle your way to level 85, conquer the Elemental Planes and face Deathwing the world breaker.

See you in Azeroth!

Nemám nějak super angličtinu, ale co jsem z toho poznal tak mi píšou že hráči, kteří měli nějakou origo verzi hry tak můžou hrát na ofiku do lvl 85 bez omezení ???
    Předem děkuji za jakoukoliv odpověď, kdyžtak se omlouvám pokud jsem si to špatně přeložil
  • Dobřě jím tak, za blbost se platí. *1*
  • poprosil bych odkaz na battlelog... takového "hráče" si rád prohlédnu a poučím se
  • Miserius
    Dobře jim tak
  • Tisíce lidí naletělo na falešné GTA V na torrentech,což byla směs malware a jiného odpadu

http://www.polygon.com/2013/10/23/4947874/gta-5-pc-malware-drop-tricks-thousands
    Myslim že by měla vzniknout nějaká Darwinova cena pro uživatele internetu. *15* *15* *15*
  • Pilgrim66
    Tak vtipný to docela je, to ne že ne.
  • Infinite crysis beta klíč

Přišel mě na mail klíč ale zájem o hru nemám..někdo by chtěl?
  • Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.

Tak hlavně je to "na nic" konverze, jen to předělává, takže to nepracuje jako opravdový SMario. *6*
  • zveleblil a tuček zabili score.... od te doby uz se jen veze
  • Jo, to jsem si tak před třema měsíci koupil SCORE, abych porovnal jak to je s oběma časopisy. Přečetl jsem si tak 10-15 stránek a dal nic, protože tak pitomý články jsem dlouho neviděl . Hlavně, že tam mají Trojanovou, kterou se můžou v každým článku chlubit.
    Takže 200 kč v hají a ještě jsem toho přečtl míň, než v LEVELU.
  • Aha ...
  • Tilwaen
    Že mají ve Score potřebu být stále tak agresivní a kopat kolem sebe jako malá děcka... ale tak asi si to své čtenáře také najde. Je fajn, že LEVEL podobným praktikám neholduje.
  • Nevím, co by na tom mělo fungovat, gumový příteli. Nikdy jsem nebyl vážnější. Já už srandičkám dávno odzvonil, a s připravovanou návštěvou svatby si je ani nemůžu dovolit. Ještě bych urazil nevěstu a měl bych útrum.
  • To ma byt nejakej pokus o radoby sofistikovany humor? Protoze to moc nefunguje *3*
  • Level Win

Čo poviete na toto?

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10151719756342196&id=57802867195&set=pb.57802867195.-2207520000.1382532871.&refid=13
  • Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.

Upozornil bych, že pokud sahá moje omezená paměť, Nintendu zpravidla čistě fanouškovská tvorba nevadí.

Nintendu pokud vím vadí, pokdu se na jejich práci chce někdo třetí přiživit s minimem práce, což je případ i zde FullScreenMaria. A i když koukám, že chlapec už odstranil to DONATE tlačítko, tak předtím ho tam naneštěstí měl, takže je možné, že nyní už Nintendo nebude chtít proces zákazu zastavit.

Uvidíme.
  • Ronox
    Ono to je hlavně tím, že current-gen měl samostatný servery .. vždycky to slibovali, ale pak nic nebylo a najednou vyšlo vyjádření, že PS3 má vlastní servery, X360 taky a proto nejde cross play. Teď už to snad bude možný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit