-
Shinji Mikami (tvůrce Resident Evil): PS4 a Xbox One jsou téměř identické.
tak urcite, kdyz to jsou jenom exkluzivne omezeny pc *5* -
Díky za tip, nějak mě to chytlo *2*
-
jo jo, je to dobře promakaný - perfektní při letošním MS v hokeji, během třetiny jsem nechal nabíhat cukrátka a o přestávkách kupoval zbraně a chodil kosit :)
-
díky, bohužel jak říkáš, není to ono... navíc tohle ještě nevyšlo, byl tu snad jen obrázek (nebo krátký video, už nevím)... neva, až to vyjde, vzpomenu si :D právě mi to strašně připomněl trailer na Dark Matter, takže když pak skončil a kouknul jsem se na screenshoty, byl jsem děsně zklamanej, že to není ono :D
-
Kdyby si nenapsal ten izometrickej pohled, tak bych řekl buďto Routine, firstperson hororová záležitost a nebo Swapper, což je nějaká puzzle plošinovka tušim. Obě hry by měly snad bejt indie (Routine určitě) a odehrávat se na vesmírný stanici. Jestli to začíná probuzením z hibernace netušim.
-
Uzel by radil uzel.
-
Potvrzeno: Call of Duty: Ghosts poběží v rozlišení 1080p, Assassin's Creed IV také (a navíc podporuje...
už je tu skoro rok 2014 a takováhle věc pořád není samozřejmost -_- ? -
Pořád míň, jak na PC...
-
Fakt jsi tak nespokojen? Těmhle hrám musíš dát trochu čas, abys objevil jejich kouzlo (co-op, odemykání zbraní a vybavení). Jestli ji chceš ale vymazat, tak asi 3GB složka je v C:ProgramData a jmenuje se GFACE. *9*
-
black flag uz je venku
tak jeste, ze na krabicky se nepirati *6* -
ako je to hnus velebnosti. Ale hnus je i tá mapa, žiaden dômyselný leveldizajn, iba vzali niekolko budov nasadili ich do terénu, okolie zahádzali haraburdami a cod mapa je na svete.
-
Netusim, nehral jsem. Ale tohle je bozi :)
-
Arma 3 - kampan
Kdo se ji nemuze dockat tak v dev verzi uz je k vyzkouseni i kdyz jeste zablesena - http://forums.bistudio.com/showthread.php?149636-Development-Branch-Changelog&p=2541726&viewfull=1#post2541726 -
Minimální hardwarové požadavky pro Call of Duty: Ghosts odhaleny -> 6 GB RAM a 40 GB volného místa na...
Aha, tak to se omlouvám. :) -
Exkluzivita DLC (60 minut hry navíc) v PS4 verzi Watch Dogs a Assassin's Creed IV bude časově omezena...
Zajímavý je že uplay deluxe edice na PC je maj od začátku ;-) -
Už to tu asi pred 14 dnama bylo
-
Xbox The Game : Vzpoura páčkovačů
-
PS4 v Brazilii
Cena Playstation 4 pri lunchi přesáhne $1800 *8*
http://www.ign.com/articles/2013/10/17/in-brazil-playstation-4-will-cost-over-1800 -
Bohužel nevím jak vypadá takže nevím koho si mám u toho představovat. Jestli Billa Gatese v mládí nebo Jakea z prvních sérií Dva a půl chlapa *9*
-
Prosím, příteli, to by mě ani nenapadlo tady někoho mít za gumu. Ale lušti, lušti:
Ó světe neviditelný - spatřili jsme tě
Ó světe nepostižitelný - dotkli jsme se tě
Ó světe nepoznatelný - poznali jsme tě
Ó nepochopitelné - pochopili jsme tě