-
Taky uz se mi zacina tak jevit, ceho je moc toho je moc. *7* -
Na to ze to tady je stranka o hrach atp... tak se tu podezrele casto resi W@rez. *7* Tohle mi nedava smysl. Zvlaste kdyz je fura jinejch stranek tomu venovanejm primo. *3*
-
Při zapnutí Killzone: Shadow Fall nemusíte čekat u žádných startovních obrazovek - objeví se rovnou...
Konečně si někdo uvědomil že to lidi se*e. Doufám že ostatní budou následovat. -
"Myšleno snad, že ji nebudu kupovat, dokud nezkusím."
Ale vždyť už jsi ji přeci dříve zkoušel, ne? Originálku, na starém PC...
Sám se do toho začínáš zamotávat. -
Nebylo nedávno Crysis 3 za dvacku? Jinak bych to zkusil na warez fóru, tam ti někdo určitě poradí. Já bych ti poradil taky, ale tady radši ne :)
-
Ty wole, ty se neuvěřitelně vodrzlý howado. Máš tu drzost tu prudit s rozběháním pirátské verze a ještě si otvíráš hubu.
-
Podle recenzí NE Batmana *9*
-
Myšleno snad, že ji nebudu kupovat, dokud nezkusím. Chtěl jsem řešit problém a ne tu nějakýmu trotlovy něco vysvětlovat. Když o tom nic nevíš, máš být potichu a šoupat nohama a ne se tu s*át do toho.
-
myslí Ninja Theory hry
-
Nech ho, je to troll, kterej to tu vytahuje každou chvilku..
-
Tak ty si ani nevidíš do huby, napíšeš že znova to rozhodně kupovat nebudeš a hned na to že to pak koupíš... Ty jsi ale ulhánek *15* Kup si hru, opatchuj a pokud to stale bude tak pak mas pravo tu brečet, do tý doby buď tak laskavej a nevyjadřuj se
Mimochodem nic jsi nevysvětlil, jen se snažís bejt hrozně drsnej a mít cool hlášky. Kup si hru, vyžebrej od mámy 4 eura, pak to na tý svoji herce vyzkoušej a pak přijď, pak ti tu určitě rádi pomužou
Zlodějíček co si ještě vyskakuje, paraziti
To je nějakej vtipálek, raději už ignoruju *1* -
Tak znovu pro hňupy jako jsi ty. Potřebuji tu hru zkusit, za 4 ečka si ji pak objednám, ale ne, dokud nezkusím. Již vyřešeno. Akorát jsem tu ztratil čas s nějakým volem.
-
A jak se ti ve Vegas a okolí zatím líbí?
-
Ať je to jak chce, teď máš verzi nelegální, a proto ti tu nikdo není povinován pomáhat. Jsi zloděj a basta.
-
S zlodějem se tady stejně nikdo bavit nebude tak nevim co to tu zkoušíš... Oprsklej, drzej puberťák nas tady bude poučovat *1* Zmiz odkuď jsi přišel (eurogamer?) a už se tu neukazuj
-
Co je ti po tom jakou verzi zkouším rozběhnout. Je jasně daný problém, buď k tomu máš co říct nebo ne. Znovu říkám táhni někam, na tvoje blbý kecy nejsem zvědavý.
-
Prijdes prosit o radu a když ti první řekne abys koupil origo tak řekneš v žádnym případě. Takže tu blbě kecáš akorát ty. Nechceš poradit tak jdi zas o dům dál třeba na nějaky warez forum, čorko
-
Vy všichni máte furt nějaký debilní pocity, místo toho abyste si usadili prd*l k [dosaď oblíbenou herní platformu] a užívali si her.. hráče (včetně mě) sere, že se společnost na hraní videoher pořád kouká skrze prsty a na hráče jako na zastydlé puberťáky, ale přitom se sami chováte jako malý haranti, co jsou schopný rozpoutat mezi sebou válku na základě preferencí jednotlivejch herních platforem. Budu to opakovat pořád dokola, ač nevěřim, že tim něco změnim: hrajte, na čem chcete, nechte hrát ostatní, na čem chtěj hrát oni, neřešte dokola pořád stejný stupidní sr*čky a užívejte si hraní..
-
Co to meleš, nedělej tu chytráka, když nic nevíš zalez.
Koupili jsme na starý PC origo, protože se trhala, tak se prodala. Pak se na nový PC stáhla znovu za měsíc, no a teď jsem to chtěl zkusit zase, ale už si to zkrátka nepamatuju.
Blbě kecat tu umí každý, ale poradit nikdo. Lidi jako tu jen sviní diskuzi zbytečnostma. Když neumíš nebo nechceš poradit, tak nereaguj, nikdo o tvoje kecy nestojí. -
to mě taky.. bohužel.. už mám naspořeno 60 tisíc candies :D