-
Fakt to nema v zahranicnich recenzich nejake valne hodnoceni. *8* -
asi pre teba musim napisat ze IRONY
ak si si nevsimol ten smajl
*7* -
Tak ok, me to uplne tak normalni neprijde ze si to nezahraly s dost nadprumernejma sestavama, budiz. Predator se snad nebere uz hodne dlouho vazne, pokud se nepletu. *4*
-
No nevyvazenost bych cekal ze budes myslet neco jako ze cinskej tank je silnejsi nez americkej ale neco takovyho se pokud vim nekona. To ze patch neopravi zdaleka vsechno pro vsechny je vcelku normalni a to zvlast pokud se jedna o betu.
Predator je koukam taky zase slusne mimo... -
Aspon na PC, nevyvazenost/nevyladenost sak se o tom napsalo v zdejsich diskuzich tuny textu a Patch ani neopravoval zdaleka vsechno a pro vsechny. (nehral jsem , jen soudim dle zdejsich poznatku.) Ta nevyvazenost mozna v poctu hracich a poctu vozidel na hrace. To je celkem fuk nesvar jako nesvar. *3*
-
V cem spocivala ta nevyvazenost?
-
Na hrej.cz třeba solidní sedmička.
-
jak to nema minimalne 9/10, tak to asi nema cenu hrat...
-
Kde si včera byl? Si tady chyběl.
-
SP nemelo az do BF3 s serii nic spolecneho. Jenze to same by se dalo/da rict o COD to je panecku recyklator. *3*
-
-
-
jj, v podstatě i v GTAV to tak je, když pominu několikaminutovej loading, ale udivuje mě že i dneska je běžný, že před úvodním menu je asi šest obrazovek a často nejdou ani přeskočit. Jako třeba teď v Arkham Origins :(
-
Hlavní důvod je prostý, je to Battlefield 3.5 Ale je mi to nějak jedno já čekám na Battlefront *14*
-
Batman má špatné recenze? Já zase slyšel opak :)
-
Líbí velmi. Vegas a okolí je celkem pohoda. Ale na začátku Sierra Madre jsem měl trochen problémy. Přece jen můj celkem úzce specializovaný ostrostřelec byl bez oblíbených That Gun, Trail Carbine a Sniper Rifle docela v úzkých. I ta Hunter's Shotgun by se hodila, i když jí mám normálně spíš pro zábavu. Navíc když nebyl dostatek Doctor's Bag...
Ale teď už se to docela dá a problém spíš působí, že mám neustále narvaný inventář a moc toho nepoberu. Každou chvíli se musím rozhodovat čeho se zbavit a co si nechat.
Dneska večer spustím Gala Event, už se těším *1* -
Nebo zřejmě nebyli a konečně komunita dostává rozum a bojkotuje EA a jejich recyklaci podporovanou krátkou herní dobou v singlu.
-
Zrejmne byli odradeni nevyvazenosti Bety. *7* *3*
-
ani v InFamous to nebylo špatný, rovnou do hry
-
Počet předobjednávek Battlefield 4 je v zahraničí nižší než u předchozího dílu.
Hurá. -
A jeste si zapomnel jim "vzkazat" at si hraje kazdy co chce, treba pirata ale hlavne at to necpe sem tady to nikoho nezajima. *4*