-
Uzel by ti na to předepsal masturibaci. Stále ještě legální, vyzkoušej *1* -
On se nevyjadřuje stále *13* Vůbec nevím co mám dělat! Kámojda mi řekla, že mám prostě čekat a on se mi ozve, ale to čekání mě ubíjí *10*
-
Ty seš ještě větší tragéd, než ti dva, o kterých zde píšeš. A nezapomeň mi napsat, že jsem guma. Dík. *3*
Pac a pusu, B. -
Nejjasnější Paneí!
S poníženou pokorou se nejponíženěji drze přesto ptám za všechen spravedlivý lid v této ještě spravedlivější zemi (-M-), jestli se jeho Výsost už ráčila vyjádřit ohledně té věci? Včera nám z Prahy zatrhli depeše týkající se vyznání, takže lid netuší, co se vlastně děje, a již vznikají různé fámy o jeho odmítnutí, konci a grafiko na nebesích dokonce i spiknutí. Jako, my poddaní a služebníci z Moravy bychom rádi věděli, jestli něco z vašeho spojení bude nebo ne. Robotovat na deskách a klávesnicicích už nás taky nebaví, chceme na nějakou dobu zase chléb a HRY! Nebo snad jeho Veličenstvo chce, aby to zase vedlo k páčkovací revoltě? My jsme lid otevřený, ale bez podmáznutí to nejde a kde jinde bychom se my zástpuci lidu měli dohodnout s našimi panovníky, než na veselce.
S úctou he/he - toho času robotující 15. nejdůležitější sedlák a když PRAMC dá, tak brzo rychtář. -
*14* Ty žiješ lásko! *14*
-
Zhlédněte první gameplay video z PS4 verze Call of Duty: Ghosts.
A zase ten kouskovaný pohyb s páčkovačem. Mimo to vypadá to uplně stejně jako PS3 verze, akorát je to vyhlazené.. opět nextgen jak sv1ňa + hrozné ovládání jako bonus. -
čau, nevíte někdo, co to bylo za hru, co tu nedávno proběhla? bylo to tuším indie, izometrickej pohled, a na obrázcích chlapík na nějaký kosmický lodi, co se právě probral z hybernace, děsná tma, jen myslím zelený světla kolem, a žádná posádka?
-
Warface
Tak jsem to zkusil. Ohohó, tak tohle teda ne. Nechápu, co na tom ti Rusáci vidí? Generická střílečka s nijak slavnou grafikou (fakt ne, měl sem všechno na full) a vyloženě debilním browser launcherem a debilním klientem. Ve hře jde jen o to, kdo se rychleji sklouzne a rychleji běhá. Lituju toho, že sem si zbytečně zakládal účet.
P.S.: hru odstraním tak, že jen dám pryč plugin a odstraním složku s uloženejma hrama z Dokumentů? Protože klasicky se to neinstalovalo, že? -
cod ghosts HW požadavky
ten paradox, kdy je to náročnější než BF...
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7619&game=Call%20of%20Duty:%20Ghosts -
jaký tam jsou změny oproti jedničce? dnes na to nebude čas.
-
Still better than Skyrim :)
http://candybox2.net/ -
Samozrejme, proste uz nemusis kupovat Cata, to je vše
-
Reklama... grrr
Zajímalo by mě - ten "rapovací" song - to je skutečný song, nebo je to nějaká parodie za účelem reklamy? -
Nebo úplně blbé děcko. Běžný a "vzdělaný" pirát jim na toto asi neskočí.
-
Moc rád bych viděl reakce těch uhrovitých 13letých klučíků jak celí natěšení zjišťují co si to vlastně stáhli *1*.
Jináč pod článkem docela zajímavá debata.
"And don’t give me that “they wont loose a sale because I wasn’t going to give them money anyway” argument. If you want a product, you pay for it (or barter or trade, or otherwise compensate the creator, should the creator request it). Taking something for free without compensating the owner when the owner requests compensation is stealing. Its that simple. It does hurt their profits." -
Pokud si někdo myslel že už vyšlo GTA V na pc a stahnul si to tak musel total na hlavu...tohle i normální pirát nechá bejt a nestahuje to očem ví prd a u čeho nejsou komentáře že je to fake atd...takže bych to nazval spíš "b.l.b.c.e naučí a piráty zaučí".
-
To může stáhnout jedině děcko, nebo úplnej blb.
-
To je naučí! *15* ...nebo teda spíš ne, ale dobře jim tak.
-
Přesně tak! =))
-
-smazáno- ... tomu se říká odměna za double click...