Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejaka fps hra? Pokud vim, tak s tim par vyvojaru uz koketovala, ale nakonec od toho vzdycky upustili.
  • ucho
    prčic, nedali do slevy ani ten budle 1-3... jaký má význam ta sleva jednotlivých dílů, když dohromady stojí stejně ve slevě jako bundle bez slevy... a to ani to ne, protože na RE3 není žádná sleva, jak je toto možný :D
  • Miserius
    Některý jo, War Thunder bude mít PC x PS4
  • ringmancz

Barack hraje na Playstationu

http://www.youtube.com/watch?v=a2sESj5rF40
  • Já začínal na kalkulačce a už jsem u ní zůstal - je pravdou, že bylo potřeba ji přizpůsobit na uživatelsky a HW přitažlivou a pořešit knipl pro psaní, volant na hraní, chlazení atd. ale nevěřím už ničemu jinýmu. Do počítačovýho a konzolovýho bahna mi tedy nic není, páč já mám rád kvalitu. Taky píšu studii, ale týká se něčeho méně komplikovanějšího a pokud ji nepošlu k Dunaji i se svými testovacími subjekty, jak je v tomto regionu přece jen zvykem, tak ji jednou taky budu prezentovat. Nebude asi tak prozaičtější, ale leckoho by mohla zajímat. Jinak, chvíli strpení, vyměním si akumulátor, než mi vypoví zařízení...
  • Vaše božstvo nereagujte na ně! Vám to za to nestojí! *16*
  • Tilwaen
    Také mě to donutilo stáhnout si ad-block. Aby je husa kopla.
  • libovolný YT gameplay na páčkovači, pokud máš dostatek IQ, víc nepotřebuješ
  • Nech ho být! Predátor ti nemusí nic posílat! On je Bůh. Je to náš pán, který dovede PC scénu zpět ke své slávě!!! On je ten vyvolený skrz kterého promlouvá Velký Svrchovaný!!! Predátor máš nás! KEEP IT REAL!
  • to musí být rozhodně kvalitní gaming
  • Link na studii prosim protoze by me fakt zajimala metoda kterou na to prisli nebo jak moc jsi tu informaci z te studie ohnul...
  • Já četl zajímavou studii, že konzolisti jsou vlastně PC zmetci :) Tak jak při výrobě, když ta součástka nezvládá určitý level, přeřadí se níže (konzole) :D
  • The Rise of the Glorious Master Race of PC Gaming!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ucho
    existuje.
  • Ono se na tom dá hrát a to je hlavní, na zbytek a na ostatní s*re subjekivně zdecimovaný pes. Já mám raději víru v kalkulačkovou trojici z učení supergamepado-myšo-klávesnicovství, takže já jsem u tohoto sporu osvíceně z obliga. Člověk samozřejmě procitne z jednotlivých možností rozdílů a alf a omeg jednotlivých periferií, v případě neabstinujícího opaku by byl si musel připadati přiliš gumově, ale pokud se něco chce točit, jak holub na báni, nebo to čumět a zamotávat prsty z nevypnutých zaměřování a křížů, to už záleží na h-chrámech každýho. Nechť si každý zvolí, volí a voli...
  • Nikdo o profi hraní na Invexu nemluví. Přesto i na tom blbém Invexu, kdyby jsi měl hrát před stovkama lidí, tak by ses nervozitou akorát ztrapnil a ti co se probojovali mezi nejlepších 20 by tě tam znemožnili, tak pomlč.
  • On je to starý nezbeda bezpáčkovací. On nemít rád čudlíky protože mačkat celý život cecíky tátovi. On radši myš při vzpomínkách na maminku. JE TO REBEL!
  • Proto taky neexistuje MPMP (multiplatformnímultiplayer), PCčkáři by nehráli s konzolistama (nulová výzva) a naopak (2hard2furious) *2*
  • Pořád lepší než to Tvoje "profi hraní Quake na Ivexu".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit