Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66

Zhlédněte předčasně uniklý launch trailer na Call of Duty: Ghosts.

Nezhlednete uz asi 2 dny. Acti to samozrejme nechal stahnout.

http://speedy.sh/PRBZv/movie940.flv - pokud o to mermomocí stojite, ale neni o co stat. Uz i ty trailery mi zacinaj pripadat totalne nudny.
  • No tak samozřejmě nejsem úplně zaostalej :) Někdo dokonce vyšťoural, odkud video uniklo. A světe div se, byla to ofic stránka na steamu *1*
  • ucho
    google je super věc, nesmíš se spolíhat jen na bleskaře...
  • Chyba, pardon *7*
  • Další "vtipnej" trolling?
  • Bohužel už to asi stáhli, na odkazu už to není.
  • peterka
    jj hlavně ta grafika
  • vlastik.plaminek
    Moc děkuju za odpověď, ale mínusko je mi v tomhle případě k p*či. To jsem rovnou mohl napsat na Microsoft a dostal bych srozumitelnější odpověď.
  • ucho

Zhlédněte předčasně uniklý launch trailer na Call of Duty: Ghosts.

vypadá to skvěle
  • Tilwaen
    Já bych vám ty internety zrušila. Ono by vás to přešlo.
  • vlastik.plaminek
    Jenom takový malý dotaz. Zrušili u Batmana kromě GFWL i ty dementní aktivace nebo musím pořád stahovat crack?
  • Zhlédněte předčasně uniklý launch trailer na Call of Duty: Ghosts.

"předčasně uniklý" -> záměrně vypuštěný
  • Vrook
    Jacku, prosím nepřestávej se i nadále co nejčastěji vyjadřovat k problémům, které nás pálí v herní komunitě. Tvé glosy a komentáře jsou vždy vítány, mínusek si nevšímej, jsou udělovány ze zásvisti, že máš tolik rozličných názorů a tak široký rozhled. #FREEJACK1947
  • Jacku, prosím, pochop že ty mínuska tě MAJÍ zajímat. To není o tom že to je hejt, to je názor lidí, který by ti měl pomoct. Díky těm mínuskám si máš uvědomit že píšeš totální sr*čky, s pravopisnými chybami, pod každý koment. Díky těm mínuskám si máš uvědomit že tě komunita GAMES začíná nemít ráda, stejně jako GGGho, Doktora,.... Si strašně otravný když chceš a někdy mi příjde, že si akorát spamovací bot. Vygeneruješ pár slov a odešleš.

Nezapoměn mi napsat že jsem anonym, tedy něco méně, že jsem hejtr a že jsem zlý a prohnilý. Tohle není hejt, tohle je prosba ať už tyhle voloviny nepíšeš. Budem všem líp...
  • The PC version of Battlefield 4 will look better than the PlayStation 4 and Xbox One versions

Vážně? To je ale překvapení, to asi nikdo nečekal :)
  • Akcie Ubisoft klesly po oznámení odkladu Watch Dogs a The Crew o 22 procent.

část z nich asi nepujde hrat vůbec *16*
  • ucho
    Kostilam: pochybuji, že je to v současnosti možné...
  • Stačí vytvořit 20 fiktivních účtů na idnes (když nejsi na jejich IP ban listu, tak neověřují tvou totožnost) a následně pak s každým nickem kliknout na plus. A po půl hodině znova. Nevím, jestli to už opravili, ale když jsi dal 20 plusů a za půl hodiny v tom samém pořadí s těmi samými účty, tak se znova započítalo 20 plusů. Dokázali jsme tak během dvou dnů zcela změnit hodnocení diskuze. Jinak nevím, jak to funguje to, co psal Veskoslav, ale docela to vypadá zajímavě. Jinak u tiscali stačí psát z tabletu a ze školní wi-fi (veřejná také) a občas si klidně naklikneš i 8-10 hlasů, když nejsi přihlášený jako "neanonym". S tou IP netuším, jak bych vůbec spustil natož napsal program *1*
  • Veskoslav
    Na Novinkách to fungovalo tak, že kamarád (IT-ČVUT počítačové systémy) vytvořil Bota, který 100krát za minutu kliknul na plus (mínus). Systém to následně nezpracoval a pak náhodně házel od 10 do 10 000 hodnocení u daného příspěvku. U idnes to šlo ještě cca hned po zavedení povinné registrace na jméno. Kdy jsme do systému propašovali jména jako David Lister, Mike Wazowski atd. Tyto účty pak následně opět fingovali "klikání" a systém idnes nedokázal rozeznat, kdo a kolik plus dává, tudíž tam hodil náhodnou hodnotu. Bohužel ani u jedné ze zmíněných nevím, jak je to teď. Nezkoušel jsem to už nějaký ten pátek. Jinak tady na games je to jednoduché. Prográmek kliká na plus (mínus) u určité osoby a následně po kliknutí okamžitě změní IP a kliká dál. Tudíž se pak zdá, že hlasuje více lidí. Ale vlastně to je jenom hloupý bot+rychlý měnič IP. Na své IP to mít nemůžu, dohoda s poskytovatelem připojení+sankce za to, když bych si takto měnil IP. Zkusím kdyžtak sehnat od toho kamaráda dokumentaci k programu, kdyby to někoho zajímalo. Je to spíše sranda a měl to jakoby v rámci semestrálního projektu, kdy se měl snažit dokázat snadnost ovlivnitelnosti diskuzí v rámci počítačové zdatnosti.
  • ucho
    Kostilam: můžeš to prosím předvést, jak je to možné na idnes? u hlasování je vždy vidět, kdo jak hlasoval, tedy konkrétní člověk. zajímalo by mě, jak tohle obejdeš bez 1000 registrovaných userů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit