-
Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.
Já jsem pro pexeso *7* -
Pro Sony i Microsoft bude výhodnější mít svůj trh pěkně pod zámkem. Však už Sony zveřejnila svoje řešení VR. Jsem zvědavý, o kolik to bude dražší než Oculus.
-
Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...
"Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují na tom, aby zařízení pracovalo v rozlišení 4k."
Tyhle věty jsou dost nešťastně spojené. Oni to 4K rozlišení neslibují v době zahájení prodeje, píšou, že nakonec to tak bude. Neříkají kdy. Nevolnost se jim prý v zásadě podařilo redukovat už teď díky zlepšené kvalitě obrazu a snížení času odezvy.
Navíc říkají, že Oculus by mohl fungovat i s konzolemi. Hlavní překážkou je absence licencí od Sony a Microsoftu*4* -
Ale tak dev kit stojí $300. Sice se použije lepší/dražší display, ale zase to bude sériová výroba, takže to by zase cenu mělo trochu sundat. Se cly apod bych to viděl tak do $350-400 u nás (ale možná jsem jen moc velkej optimista...).
To s náročností mě ani nenapadlo. Je fakt, že málokdo má dneska PC na hraní na FullHD v rozumný kvalitě. 4K vůbec nepřichází v úvahu. Ale četl jsem, že náročnost není o nic moc vyšší než normální hraní. Mělo by to být jako hrát na FullHD monitoru (za předpokladu že OR bude mít FullHD display). -
Pokud nehrajete Batman: Arkham přes STEAM, pak se vám po zrušení služby Games for Windows smažou uložené...
SecuRom aktivace by mela byt take odstranena,kdyz to jede pouze pres Steamworks. http://community.pcgamingwiki.com/page/articles.html/_/news/gfwl-and-securom-removed-from-batman-arkham-games-owners-upgraded-to-goty-editions-r100 -
1) Vzhledem k tomu, že GOTY AC je celkem macek a často žongluju s místem, tak jo.
2) Nevěděl jsem a dokonce ani strejda google nenašel. Děkuju. -
1) nebyl tam limit na 10 instalací? opravdu jich k zahrání hry potřebuješ tolik?
2) exe /revoke by měl pokud vím obnovit počet instalací... -
Mám na mysli aktivaci po instalaci. Zajímá mě, jestli zrušili i ten omezený počet aktivací, po kterých ti vyprší licence a nazdar. Na Arkham City totiž není revoke tool, který by to rušil, takže to zatím řeším crackem a doufám, že se to vyřeší oficiální cestou.
-
Oculus Rift by po vydání, které nebude v tomto roce, nemělo způsobovat nevolnost. Vývojáři nyní pracují...
Tak ja by som sa nedivil, keby po zarátaní cla, daní a všetkého to bude u nás stáť minimálne toľko...
Mňa skôr zaujíma, jak náročné na na hardware budú nové hry, taký Star Citizen v 60 fps a navyše v 4K rozlíšení? Uff... Takže nový high-end komp + OR + asi nejaký Hotas, aby sa to dalo rozumne ovládať... To mám prestať jesť? -
Trochu se bojím, aby to s 4K displayem neskončilo na 10 000Kč. -
No já bych se nedivil, když NFS: Rivala vypadá na PC záměrně hůř než na nextgenu.
-
Co to je za argument, tak jasne ze dneska maj trailery lepsi grafiku, ale to i kdybych nekomu ukazal trailer na Ride to Hell retribution v 90. letech tak by mel otevrenou pusu.
Graficka kvalita =/= kvalita obecne. -
To si to moc neužiješ *1*
-
Jaké aktivace máš konkrétně na mysli?
Google říká jen to, že si Batmana nyní musíš vložit na Steam, stáhnout poslední patch a jsi za vodou. -
Jenze, kdyz se to prezene, pak to jiz hranici se sebeparodii.
-
Fanoušci Star Citizen již na vývoj hry vybrali přes 23 milionů dolarů. Znamená to, že se titul zvládne...
Umrem, kým to vydajú, umrem! -
Hlavne se tesim na ty HW pozadavky. Pac jestli budou stejne tak obrovske jako efekty v traileru.
Tim padem by pro mne i ten singleplayer byl zbytecny, pak jedine jedine si to budu moci "uzit" v "Low" grafice konzole. -
protože lidi chtějí pořád víc a víc. na některý věci jsou pak otupělý, protože jim přijdou všední. kdybys takovej trailer ukázal někomu před pěti lety, tak týden nezavře pusu, jak ji bude mít úžasem vyvalenou... já jsem s trailerem spokojenej, sice trochu rychlej, ale očividně to mají promakaný dost.
-
To jo, vypadá to na dost megalomanský projekt *4*
-
Fanoušci Star Citizen již na vývoj hry vybrali přes 23 milionů dolarů. Znamená to, že se titul zvládne...
to je fajn. nejdůležitější bude, aby se hra zvládla dokončit :)