-
No, tuctová určitě není, už kvůli grafice. Jinak je na tobě, jestli budeš hrát klasický MP, kde je to o postřehu podle toho, s jak moc dobrými hráči hraješ, jako vždy, nebo jestli hraješ COOP mise, tedy PvE, kde hraje až 5 hráčů spolu proti PC, tam je tempo samozřejmě jiné a je to největší novinka téhle hry.
-
Tak se dnes prý spustilo Warface. Stojí to za to? Nebo je to prostě jenom další tuctová MP střílečka? Nemám moc rád šílený tempo, takže je to pomalejší, nebo člověk nestihne ani zamířit, a už je dole?
-
Level
Tak jsem si dnes šel koupit Level:
Prodavačka 1 podávajíc Level prodavačce 2: „To je nějaký lehký.“
Prodavačka 2: „No, tam neni ten ten.“ (míněno DVD) „Hlavně, že tam píšou, že je u toho hra. Podvodníci“ *1* -
Pravděpodobně myslel, že to pohřbili ještě před vydáním. Pravděpodobně...
-
Všechny už jsou vybrané. A zase ani bůůů....Ale i tak dík.
-
Steam Kódy
Anodyne - 73QMY-XZQ8A-QP3JI
Greed Corp - GKMBB-6LAK0-08ZDH
Ticket to Ride - 9N5FI-A366B-4G4VE
DLC k Ticket to Ride !!NEPOUŽÍVAT POKUD NEMÁTE TU HRU!! -LE63A-MX6DV-YZIBI -
Warface Open Beta
Ahoj,
za necelou hoďku startuje Open Beta online střílečky Warface: http://warface.cz/warface-open-beta-startuje/ -
Beru zpět - asi po 14. pokusech jsem to našel...
http://www.sector.sk/video/23327/call-of-duty-ghosts-launch-trailer-leak.htm
BTW: Eminem to jako vážně? *1* -
No taky bych to rád posoudil, ale všude jsou už jen podobné hlásky :
"Call of Duty Ghos..." Toto video již není k dispozici. Activision Publishing, Inc. si nárokuje autorská práva.: *1*
A odkaz na speedy je dead - nevíte kde to ještě najít? THX -
aa
test -
Vysvětli mi co znamená "Ripy před vydáním", dík.
-
Český stream
Ahoj všem,
rád bych Vás tímto pozval na svůj livestream kanál. Streamovat budu více her ať už multiplayerové nebo singleplayerové. Jelikož jsem v tomto začátečník chtěl bych Vás kteří se přijdete podívat požádat o trpělivost než to vše doladím. Rád bych časem zavedl i různé soutěže o věcné ceny. K tomu však potřebuji právě Vás publikum :) Her které budu streamovat zatím není moc ale to se časem změní a také bych rád streamoval hry které si řeknete vy samy. No to je zatím z mé strany vše a teď už je to jen na Vás zda mne podpoříte a zajdete se na můj stream podívat. Dny kdy budu streamovat jsou uvedeny v popisu streamu a vlatně vše co by jste potřebovali o mě vědět naleznete právě na mém kanále. Tudíž [url]twitch.tv/godswill1988[/url] -
Nikoho nezajimaji ty tvoje srajdy co slozis do vet. (Cist to nemusim, ale scrolovat o 20m vic abych prejel tvoje posty..) Ty si myslis buh vi jake intelektualni vety tu nepises, ze se z nich kazdej posadi na prdel, jenze ty jsi tak spatnej ze ani troll nejsi. Cya *6*
-
Ghost Games (NFS: Rivals) by si nedokázalo svět Need for Speed bez otevřeného světa ani představit.
To je pak hra ve špatných rukou *6* -
Jaky zhovadilosti ? Tak si to necti, to neni o nemoci ale o mem pohledu. Doufam jen ze se mylim.
UZ tu nebudeme resit, blbosti ne. Dnes jsem myslim nic tak moc pohorsujiciho nepsal. Vidis, akorat takovehle kecy to zhorsi... *9* -
Ty prostě ty naprostý zhovadilosti pořád musíš psát, viď? Tohle bude nějaká psychická nemoc.
-
Takze R.i.p.y pred vydanim, no to jsme to teda dopracovaly. *7* Na druhou stranu muze bejt "mobilni" verze jenze to uz by bylo staveni dobreho jmena. Battlefront si muze vyjit jak chce defakto . *3* Samozrejmne, muze prekvapit, necim originalnim a ukazat ze se da i bez zdymani vytvorit neco co pujde , v dobry prospech vsem jak vyvojarum tak take i hracum.
-
To je nevýhoda uzavřené platformy. Když se objeví něco zajímavého, uživatelé musí čekat, až jim to poskytne "jejich" firma a za svých podmínek, přestože by to už technicky třeba využít šlo.
-
MMO plošinovka, to tu ještě nebylo *1*
-
Pokračování Mirror's Edge či Battlefront by v budoucnu mohly vyjít ve zcela jiném formátu.
Mirror's Edge bude online plošinovka a Battlefront tahová karetní strategie.