Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Na ty strance jsou vypsaný 4 věci kterym se dá předejít *3* nezkoušej se tu shovávat za imitátorem, už párkrát jsi si jako to tele zapomněl změnit jméno a pak to sám napsal. Na druhou stranu by mě tě asi mělo být líto, místo hraní zakládáš vlákna o lidech co hrajou
  • Miserius
    Tak jo a budu hledat starýho mládence s mastnejma vlasama a tričkem zastrčenym v jeanech, platí! Radši budu dělat "beta testera" než loosera v diskuzích... Jdu hrát *3*
  • Tak proto "Rockstar spustilo stránku, která informuje o případných problémech ve hře GTA Online." :) Já nic nezakládal, až teď, protože tu byla nuda a baví mě sledovat reakce místích poďobanců. To předtím musel být nějaký můj imitátor.
  • Ne asi. A jakoby toho s GTA V nebylo málo, tak vám navíc dodneška ještě stále beta-testujeme Red Dead Redemption.
  • Stále máš problém pobrat nadhled. Pokud mě chceš vidět, proč ne, až budeš projíždět Olomoucí (pokud už máš aspoň řidičák a auto), můžeme si dát znamení, v levé ruce budeš mít páčkovač Xbox a v druhé ruce páčkovač PS.
  • Miserius
    Jakej sociál to zas štípnul?
  • Miserius
    PC verze na tom bude uplně stejně, nevim co si Predátor myslí, prijde mi spiš nějakej zabržděnej... GTA 4 vyšlo po jaký době a jak bylo vyladěný co? *1* Podle jeho logiky pc hráči čtyřky dělali betatestery konzolovým hráčům... Radši tuhle nulu neřešit, chtěl bych ho vidět v reálném životě...
  • Ano, stejně jako jsme četli o problémech Diabla 3 a Sim City.
  • Miserius
    Proc o tom uz potreti zakladas vlakno? To te tak stve ze si nezahrajes... V Onlinu uz neni jedinej bug... Ty jsi fakt zoufalej
  • ucho
    neboj, v PC verzi budou nové chyby, které se budou muset řešit, tak už to prostě s vývojem je...
  • Uznej, že tohle byl slušný vtípek, když tak pořád čteme o všemožných problémech, bugách apod.
  • Nejde to už ani tam, zkoušel jsem, spadly login servery asi.
  • Tj, určitě to je jedinej důvod, proč byly konzolové verze vydané dříve než PC. Gratuluju...skvělá logika.
  • Kravicka
    gface.com kdyz dam tak me to taky nenajede, ale slo mi se regnout pres http://www.warface.com/ a pak z odkazu na mailu se to nacetlu i kdyz pomaleji.
  • Lurok
    Ja si myslim, ze ty jsi clovek co nachape nic.
  • GTA V

Konzolisti jsou vlastně takoví betatesteři teď, kteří mají za úkol vyladit mouchy pro následnou PC verzi, už to chápu :D
  • Kravicka
    Ja si dal 2x COOP hry pac nic jineho neslo po treninku. Skoda ze vsichni meli assaulta a proste hrr dopredu za checkpointem, ja tam za snipera pekne za nima ''takticky'' koukam nahoru na budovy a pekne vyhlizim enemy snipery.
  • Jsem jedinej, kdo nepochopil, co nam timto prispevkem vlastne chtel sdelit? *1*
  • Mně se například ani nenačte stránka, kde bych se mohl registrovat. Buď to ještě nejede, nebo už to nejede *1*
  • Díky. A jde coop hrát jen ve dvou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit