-
spíš asociál, když sem ani nenapsal *1*
-
Šuhej je logicky lepší přepsanej, ale Kojima je podle mě v angličtině zažitej dost
-
info sleduju a čekám na vydání (:
-
Hideo Kojima: Metal Gear Solid V nebude lehkou hrou.
Bleskaři, piš už konečně ta asijská jména česky. Není žádná katastrofa, když ti to jednou nebo dvakrát ujede, hloupé je, když tě lidi upozorní, ale ty při nejbližší příležitosti znovu nasadíš anglickou transkripci. Pravidelně jako sluníčko. -
Chudinka, jesteze ma hodne "Ochranare" co mu naklikaji pluska. Je mi ho tak moc lito. *15*
-
Diky za info to je parada. *5*
-
Hraje vůbec kromě mě někdo jinej betu Grim Dawn? Mě se vcelku úspěšně podařilo zapomenout, že jsem ten projekt vůbec backnul. Docela příjemný překvapení.
-
Old gen je taky lokalizovanej. Podívej se do Xzone shopu.
-
To by mohla bejt tim padem i X360 verze, zrovna bych to po delsi dobe celkem i uvital. *4*
Aha, PS4 ja myslel PS3... tak asi az Xone. Skoda no ze "OLD gen" bude opet bez lokalizace. *9* -
Vtipné by to bylo, kdyby to tu nebylo po různých diskuzích napsáno už mnohokrát.
-
vždyť ta série není dobrá už hóóóódně dlouho...
-
No a neměl by to řešit právě ten Steam? Ze Steamu si kteroukoliv hru můžeš stáhnout kolikrát chceš, jakmile ji tam máš jednou aktivovanou.
-
Assassins Creed 4: Black Flag bude na PS4 s českými titulky
Kdyby to někoho zajímalo. A jen doufám, že to tu ještě neni. -
Někdo se holt hodně nudí. Je mi ho fakt líto, že tu tráví celý den a naklikává mínusy. Chudák malá. *9*
-
Nemyslim si ze to dela on, pul dne tu mel spoustu mínusů, spíš to tu objevil nějakej další odborník a má zábavu na celej večer *1*
-
Hlavne si nestihni naklikat plusy, at vime jakej si machr. ( Silna psychicka nevyrovnanost doprovazena cistou demenci ala KOnzole jsou veskere zlo.) *15* *3*
-
Zle jsem se vyjadril, tak se vsem zucastneny omlouvam.Na mysli jsem samozrejmne mel "pohrbeni" kdybych tedy napsal R.i.p.y myslim ze bych byll lepe pochopen. *4*
-
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Bože takhle skurvit, tak dobrou sérii. -
Need for Speed: Rivals nedorazí na PSV a WiiU z důvodu slabých prodejů.
Já bych to ani nekoupil z důvodů špatný hry. *7* -
Killzone: Shadow Fall vyjde v plánovaném termínu (29. listopadu). Po vydání se vývojáři vrhnou na co-op...
Spíš by se měli vrhnout na podporu PS Move. Považuju docela za fail že tam nebude, když Killzone 3 byla jedna z hlavních her, který Move prodávali.