-
God-of-War je taky narusenej jedinec s tim svym fanatismem k Playstationu *3*
-
Se toho právě bojím. Na to jak říkali jak bude Batman drsnej i v soubojích, tak ty komba mi připadají stejný. Jasný origin je super látka a rád si jí zahraju, ale zrovna právě origin bych chtěl na jiný úrovni a radši od prďáků z Rocksteady. Tohle je moc 1:1 kopie .. jinačí modely, pár efektů navíc a doopravdy hrozná mimika jak píše níž God-of-War. Jestli to bude aspoň stejně dobrý jako Arkham City, tak ok, ale i tak bych radši nějakou větší invenci.
-
Když mohl mít GGG +62, tak se není čemu divit. Já to neřeším. Stejně dostanu tunu mínusek za cokoliv. Od napsání faktu až po poděkování.
-
Někdo kdo se baví tvojema mínuskama děla pravej opak než chce *1* Od tý doby je mi uplně jedno kdo má kolik mínusek protože tomu nevěřim (viz Predator crew)
-
Až na tu mimiku to vypadá dost dobře.
-
Koukám že to vypadá na chlup stejně jako Arkham City. Což nemusí být na škodu, protože to je skvělá hra.
-
Doufám, že jsi hájil čest Levelu *1*
-
Predátor je hodně narušený jedinec. Věk okolo 14 let, umaštěná hlava, inteligence na úrovni automatické pračky... vypnuté.
-
Kdyz myslis. *1* Me to moc vtipne neprislo a to jsem prevazne PC hrac. *3*
-
Batman: Arkham Origins DEMO Gameplay
Tady je nové gameplay video z Batmana - http://www.polygon.com/2013/10/21/4859662/batman-arkham-origins-demo-shows-off-the-batcave-and-more .. první co mě hned znejistilo je provedení rozhovoru s Alfredem v jeskyni, kterej působí poněkud amatérsky. -
Jo, není problém vytvořit soukromou místnost a pozvat si do ní jen kámoše. :-)
-
Tak to je samozřejmě riziko random coopu. PO první misi jsem se rozhodl že pokud budu možnost tak jenom s kámošema :D
-
Ale jo bylo, jen se zase pár podrážděnců s konzolema předvedlo, jako supi :)
-
Kdyz, ono to moc vtipne nebylo *1*
-
jestli nekdo chcete tak tu mam beta key na dawngate
BX7P-6GL7-QPDD-B8F4 -
Nechápeš srandu?
-
Vypadá to totálně přetížené, což se pár hodin po startu open fáze dalo čekat.
-
Tak já beta-testuju přímo pro Predatora Metal Gear Solid 4 už pět let
-
Teoreticky ano, prakticky jen na lehčí obtížnosti, nebo když jste sakra dobří a/nebo máte koupený oživovací mince.
-
Delas akorat ostudu PC komunite, stejne tak, jako GGG dela ostudu te konzolove. Zamysli se nad sebou. *3*