-
Singleplayer kampaň Battlefield 4 vás má připravit na multiplayerový mód.
To mu neverim!!! *8* -
Zadna slava. *7*
-
Ahaaa, tak o tomto rozpraval Carmack v keynote :)
-
Infinite Crisis
CD klíče do bety MOBA hry ze světa DC Comics:
42LZNZF4ALZTWMKQZJJP4D??E - ?? = Iniciály numetalové kapely, která dala song Medal of Honor nebo filmovým Transformerům.
FYN993ZQWWJNZ3??2ELCYNQEJ - ?? = Počáteční písmena očekávané postapokalyptické KS hry od B. Farga.
QLNMH9FQJJPL9W???RWCTKZA2 - ??? = Anglicky ZÁKON
97L4WPK2PTCR9RYD47??T7KM7 - ?? = Iniciály proslulé bojovky od studia Midway. -
"Revoluce".
-
Nejake to slovo, kdyz myslis neco a zaroven (neco jineho) ... Neni to nahodou tak trochu ironie ? *7*
-
a jak si čekal že to bude vypadat, když to má mít cca 30x30x8cm?
-
Vnitřnosti STEAM Boxu by mohly být poskládány asi nějak takto.
To jsem necekal, jako konzole ty vago. *15* *8* -
Tos nemel, ted nejen zes mu zkazil iluze, idealy, ale co hur prestane verit v politickou vec. *9*
-
zase, zatial sa nemate cim chvalit(ti, co volebne pravo mate), vyzera to u vas na super kombo cssd + komousov :)
-
Tak tohle je ta novinka Nvidie?! (a nejedná se o grafiku) :)
http://www.geforce.com/whats-new/articles/introducing-nvidia-g-sync-revolutionary-ultra-smooth-stutter-free-gaming -
Jsem zvedavej co budes delat, az zjistis ze Piratska strana neni o pirateni. *1*
-
gta in air
http://youtu.be/u8CrYiSJum4 -
Ani nemusi, neco takoveho uz davno je "SmartSteam" se to jmenuje. *3* Je to pro vsechny.
-
Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute. Takze zatim nemuzu soudit.
-
Zajimavej trolling, zda se ale ze stale tomu neco chybi... jen nevim co by to tak mohlo byt. *7*
-
Najděte rozdíly mezi PC, Xbox One, PS4 a současnou generací konzolí na screenech z Assassin's Creed...
Takováhle srovnání mám rád. Je to paradox, ale díky novým konzolím se klade větší důraz na PC. -
Bože, chraň tuto zemi, protože jestli takové tele jako tento má volební právo, tak to s náma špatně skončí.
-
Asi to bude jen naivní děcko, ale pokud je tohle trolling, tak by se všichni trollové v čele s GGG, Trisskou, jejdaskem, Jindrou a podobně měli krčet v koutě a stydět se. Takhle se to dělá *1*